Työkokemus

tiimin jäsen

Extreme Translation
11/2015 - 6/2016
"
Osallistuin Extreme Translation Oy:n ja Jyväskylän yliopiston projektiin, jonka tavoitteena on tehdä matalan kynnyksen verkkokielikurssi maahanmuuttajille/turvapaikanhakijoille/ pakolaisille, jolla suomea oppii puhumaan helposti ja nopeasti. Kurssi tähtää erityisesti käytännön kielitaidon saavuttamiseen, ja se koostuu opetusvideoista, tehtävistä ja lisämateriaaleista. Yhteistyössä muiden tiimin jäsenten kanssa olen kirjoittanut käsikirjoitusta, toiminut näyttelijänä videoissa sekä suunnitellut tehtäviä ja lisämateriaaleja. Olen saanut työkokemusta projektityöskentelystä ja sisällöntuottamisesta.

myyjä

MJ Dynastia Oy
9/2015 - 1/2016
"
MJ Dynastia Oy on nopeasti kasvava telemarkkinointiin erikoistunut yritys. Pääasiallinen tehtäväni oli myydä työnantajani edustamia lehtiä telemarkkinoinnin avulla, eli puhelimitse. Se oli osa-aikainen työ. Olen saanut työkokemusta myynnistä ja asiakaspalvelusta sekä kehittänyt suomen kielen taitoja.

Creative analyst

CNET dFactory Sarl
2/2014 - 8/2015
"
CNET on yksi maailman johtavista tuotetietojen tuottajista. Se tuottaa tietoa 5 miljoonasta tuotteesta 15 eri kielellä. Olin vastuussa suomenkielisten tekstien hausta, editoinnista ja tekstien lataamisesta ohjelmaan. Olen saanut työkokemusta sisällontuottamisesta. Olen oppinut myös tarkkaavaisuutta ja priorisointia.

opettaja

Lingva Longa
11/2013 - 2/2014
"
Työskentelin suomen kielen opettajana Lingva Longa -kielikeskuksen iltakurssilla.
Opetin suomea ryhmälle, joka koostui aikuisista oppijoista. Olen kehittänyt omia padagogisia taitoja.

PR manager

Eurofacts Ltd.
3/2013 - 10/2013
"
Eurofacts on yksi Suomen johtavista PR-toimistoista, joka erikoistuu Venäjän markkinoihin ja tukee suomalaisten yritysten projekteja Venäjällä. Avustin Pietarin toimiston johtajaa käännösten kanssa ja juoksevien asioiden hoidossa, Suomen Kaupan liiton foorumin puitteissa hankin materiaaleja, käänsin tekstejä ja kutsuin osallistuja sekä yhden puhujista ja toimin paikan päällä avustajana. Sen lisäksi suomalaisen yrityksen tilauksesta laadin venäläisten kumppaneiden tietokannan ja järjestin yritystapaamisia Pietarissa. Olen saanut työkokemusta ison yritystapahtuman järjestämisestä sekä markkinoinnista.

harjoittelija

Suomalais-Venäläinen Kauppakamari
2/2011 - 4/2011
"
Harjoittelun aikana päivitin kumppaneiden tietokannan, tein käännöstyötä, laadin suomalaisten kumppaneiden tietokannan kahdelle venäläiselle yritykselle ja lähetin heille yhteistyökutsuja, Viennin aloitus -hankkeen puitteissa järjestin suomalaisten ja venäläisten yritysten tapaamisia. Yksi yrityksistä, jonka tavoitin harjoittelun aikana, päätti liittyä Kauppakamarin jäseneksi. Olen saanut työkokemusta markkinoinnista ja asiakaspalvelusta.

harjoittelija

Valio
7/2009 - 8/2009
"
Harjoittelun aikana kirjoitin tuotekuvauksia ja tiedotteen, analysoin Valion tuotteita käsitteleviä kirjoituksia blogeissa ja foorumeissa. Olen saanut työkokemusta markkinoinnista ja somesta.

Kielitaito

  • VenäjäÄidinkieli
  • SuomiErinomainen
  • EnglantiErinomainen
  • RuotsiAlkeet

Osaamisalueet

OpettaminenPuheviestintäKirjoittaminenAsiakaspalveluSisällöntuotantoTapahtumajärjestäminen

Koulutus

Filosofian maisteri

Jyväskylän yliopisto
9/2015 -
Humanistinen ja luonnontieteellinen
Yliopisto
"
Suomen kieli ja kulttuuri -maisteriohjelma

Kansainvälisten suhteiden maisteri

Pietarin valtionyliopisto
9/2010 - 6/2012
Yhteiskuntatieteellinen
Yliopisto
"
Itämeren maiden tutkimus -maisteriohjelma

Yhteisöviestinnän spesialisti

Pietarin valtionyliopisto
11/2008 - 12/2011
Humanistinen ja luonnontieteellinen
Yliopisto