Työkokemus

Content Specialist

Offerilla
10/2017 -
"
Kaupallinen sisällöntuotanto nettisivuille sekä luova että tekninen puoli ja some. Markkinointikampanjoiden suunnittelu ja toteutus.

Asiakkuuskoordinaattori

Grapevine Media Oy
8/2016 - 10/2017
"
Laskutus, kirjanpidolliset avustustyöt, tapahtumien ja koulutusen järjestäminen. Myynnin tukitoimet. Asiakkuusprojektien suunnittelussa avustaminen.

Key Account Manager

dSign Vertti Kivi & Co
8/2015 - 12/2015
"
Vastasin Suomessa sisustusarkkitehtipalveluiden myynnistä. Päätehtäviäni oli sopia myyntitapaamiset, käydä esittelemässä yritystämme ja palveluamme johtajille. Suunnittelin ja taitoin tarjouspyynnöt, tein käännöstehtäviä, ylläpidin CRM-järjestelmää, työstin sopimukset asiakkailleni ja toimin yhteyshenkilönä yritysasiakkaillemme projektin edetessä. Tavoitteet olivat kovat ja tahti nopea, joten paineensietokyky, priorisointi ja asiakaslähtöisyys olivat välttämättömiä.

Senior Marketeer

Trainers' House
5/2014 - 6/2015
"
Sovin myyntitapaamisia puhelimitse asiakkailleni. Minulla oli oma asiakassalkku, johon kuului noin 10 yritysasiakasta. Jokaiselle asiakkaalle minulla oli oma tiimi, jonka viikot ja työtehtävät suunnittelin. Johdin tiimin toimintaa ja kannustin pääsemään tuloksiin sekä raportoin asiakkaalle tiimini tuloksista viikoittain. Kävin asiakastapaamisissa keskustelemassa projektin tavoitteista, etenemisestä ja lyömässä lukkoon yhteisen suunnitelman, josta vastasin. Tein myös lisämyyntiä jatkuvasti asiakkaille. Nopea eteneminen ja kovat tavoitteet vaativat hyvää asennetta ja nopeaa päätöksentekoa. Autoin markkinointikoordinaattoriamme sosiaalisen median markkinoinnissa ja blogin ylläpitämisessä.

Lead Generator

Groupon
6/2012 - 8/2012
"
Palvelin myyntitiimiä työstämällä erilaisia raportteja helpottaakseni myyntiä ja myyjien työtä. Suunnittelin kesän festivaaleille promootiokojut ja olin promootiotiimin kanssa toteuttamassa niitä. Päivitin asiakastietokantaa. Suunnittelin, johdin ja toteutin uusasiakashankintaprojektin hyvin tuloksin, ylläpidin kilpailijaseurantaa sekä tein käännöstehtäviä.

Myyjä

Bestseller
8/2010 - 8/2011
"
Työskennellessäni seurasin, vertasin, laskin ja raportoin myyntejä työkalunani pääasiassa Excel. Toimin myös asiakaspalvelussa ja myynnissä ja suunnittelin sekä toteutin markkinointikampanjoita yhdessä tiimin kanssa. Käsittelin reklamaatioita, tilauksia, laskutusta ja kanta-asiakasrekisteriä.

Kielitaito

  • SuomiÄidinkieli
  • EnglantiErinomainen

Osaamisalueet

BlogikirjoittaminenSosiaalinen mediaAsiakaspalveluAsiakaslähtöinen ajatteluAsiakaspalvelun kehittäminenProject and team leadingDigitaalinen markkinointiBrändimarkkinointiEsimies taidotTiimityön kehittäminenKirjoittaminenAnalytiikka