Työkokemus

Ryhmävalmentaja

Työrasti, Vantaan kaupunki
6/2016 -
"
Olen suunnitellut ja toteuttanut ryhmämuotoisia valmennuskokonaisuuksia pitkäaikaistyöttömille. Työnhakutaitojen lisäksi ohjelmassa on ollut työnhakijan voimavaroja vahvistavia aiheita, kuten hyvinvointi, tavoitteet ja unelmat, vuorovaikutus ja muutoksen kohtaaminen.

Projektikoordinaattori

Eleämäntaidot - Positive Education Oy
4/2015 - 10/2015
"
Tehtäviini kuului Elämäntaidot kouluun – projektin kehittäminen. Laadin useita avustushakemuksia hankkeen rahoittamiseksi. Vastasin byrokratiasta ja laadin säännöt, kun hankkeelle perustettiin yhdistys Elämäntaidot kouluun ry. Olen järjestellyt myös kouluihin valmennuksia sekä laatinut tuntisisältöjä valmennuksia varten. Olen osallistunut yhdistyksen www-sivujen suunnitteluun ja toteutukseen. Tämä on ollut hieno tilaisuus oppia uusia taitoja!

Koulutussuunnittelija

Innostu&Onnistu Oy
10/2014 - 3/2015
"
Sain puolen vuoden pestin valmennusalan yrityksestä, joka perustettiin elokuussa 2014. Oli hienoa päästä alusta asti näkemään, kuinka yrityksen toiminta käynnistetään. Osallistuin www-sivujen suunnitteluun ja sisältöjen ideointiin. Kontaktit asiakkaisiin, koulutusten suunnittelu ja toteutus olivat myös osa työtäni. Huolehdin myös yrityksen taloushallinnosta ja viranomaisilmoituksist

Palveluesimies

SOK Talous
1/2005 - 7/2014
"
10 vuoden työkokemus SOK-konsernin taloushallinnossa antoivat minulle laajan kokemuksen niin tiimin vetäjänä kuin näköalapaikan suuren konsernin toimintaan. Toimin myynti- ja ostoreskontrassa ja erityisosaamista kertyi SOK:n konserniin kuuluvan Suomen suurimman hankintayhtiön (Inex Partners Oy) vähittäiskaupan hankinnan ostolaskunkäsittelytiimissä. Sain esimiehenä roimasti kokemusta muutosjohtamisesta 4 vuotta kestäneiden yt-neuvottelujen aikana – kuinka tiimiä sparrataan, ihmisiä tuetaan epävarmassa tilanteessa ja taataan töiden sujuvuus haasteista huolimatta. Toimin työsuojeluasiamiehenä yksikössäni, jossa oli n. 260 työntekijää, vuosina 2013 - 2014.

Taloussihteeri

Lastensuojelun keskusliitto
8/2003 - 12/2004
"
Määräaikaisessa työrupeamassa hoidin liiton myynti- ja ostoreskontran, matkalaskut ja palkkiot. Toimin taloushallinnon ohjelmien pääkäyttäjänä ja tukihenkilönä sekä yhteyshenkilönä ohjelmien toimittajaan. Erityisen mukavana koin työskennellä työnantajalla, joka toimi lasten oikeuksien puolesta. Arvomaailmamme kohtasivat.

Konsultti/toimistonhoitaja

RE Time Tracker Oy
1/2001 - 7/2003
"
Toimin 2,5 vuotta taloushallinnon ohjelmia myyvässä ja kouluttavassa yrityksessä kouluttajana ja konsulttina. Tein ohjelmistojen käyttöönottoja, koulutin asiakkaita. Näiden lisäksi toimin asiakastuessa. Pienessä firmassa tehtävät olivat monipuoliset, osallistuin myös toimiston omaan taloushallinnon hoitoon, kuten osto- ja myyntireskontraan, palkanlaskentaan sekä muihin toimistorutiineihin.

Kielitaito

  • SuomiÄidinkieli
  • EnglantiHyvä
  • RuotsiTyydyttävä
  • SaksaTyydyttävä

Osaamisalueet

KuunteleminenLäsnäoloAsiakaspalveluKannustaminenPositiivinenluotettavaSitoutunutTaloushallintoEsimiestyöTiimityöskentelyValmennus

Koulutus

Elämäntaidon Valmennusakatemia Oy
3/2015 - 11/2015
"
EIF – Enneagrammiohjaaja
Enneagrammi on teoria yhdeksästä erilaisesta persoonallisuustyypistä. Opiskelimme teorian lisäksi myös kouluttamista ja ohjaamista kouluttajana.
NLP Akatemia Oy
8/2014 - 8/2014
"
NLP Practitioner
Elämäntaidon Valmennusakatemia Oy
8/2011 - 4/2012
"
MB MasterCoach
Koulutus syventää elämäntaidonvalmennustaitoja
Elämäntaidon Valmennusakatemia Oy
8/2010 - 4/2011
"
MB Elämäntaidonvalmentaja
Elämäntaidon valmennuksen perusteet
Jollas Instituutti
12/2009 - 5/2010
"
Esimieskoulutus
Itsensäjohtaminen, ajankäytön hallinta, vuorovaikutustaidot

Yo-merkonomi

Seinäjoen kauppaoppilaitos
8/1982 - 5/1984
Kaupallinen
Ammattikorkeakoulu

Ylioppilas

Alavuden Lukio
8/1978 - 5/1981
Lukio

Yhteystiedot