Työkokemus

rekrytoijana

Dimakt/own
6/2006 - 7/2015
"
Edustan puolalaista TIG, 136 & 135 –hitsaajien ryhmää joka etsii töitä muutaman kuukauden projekteissa Suomessa.
Nimeni on Daniel ja etsin yritystä joka avaisi Puolassa rekrytointitoimiston telakka- ja tuotantoprojekteja varten. Yrityksenne kykenee todennäköisesti rekrytoimaan työntekijöitä itsenäisesti, mutta voin toimittaa työntekijöitä mikäli tarvitsette halvempaa työvoimaa. Toimin itsenäisenä rekrytoijana joka toimittaa työvoimaa joihinkin yrityksiin Tanskassa ja Norjassa, sekä edustan puolalaisia putkiasentajia ja TIG-hitsaajia joilla on kuuman työn työturvallisuussertifikaatit, hitsauskelvot TIG 141, 136, 135, ja 111 sertifikaatit, TUV, DNV leimoineen. Voin lähettää hakemuksia englantia puhuvilta miehiltä jotka ottavat minuun päivittäin yhteyttä kysyäkseen töitä Norjasta, Suomesta tai Tanskasta. Monet puolalaiset ihmiset lähettävät minulle CV:nsä joten minulla on myös saatavilla useita putkiasentajia, siivoojia, maalareita ja rakennustyöntekijöitä. Minulle maksetaan heidän työtunneistaan. Minä rekrytoin ja olen kontaktihenkilö tanskalaisille, norjalaisille ja suomalaisille yhtiöille ja heidän puolalaisille työntekijöilleen, toimitan sopimukset työntekijöille ja työntekijöiden paperit yritykselle sekä valmistelen matkan työpaikalle. Minulla on kolmen vuoden kokemus ihmisten rekrytoimisessa Puolasta.
Olen pahoillani, mutta en puhu suomea hyvin, ainoastaan englantia. Hoidan englanninkielisen kirjeenvaihdon yritysten kanssa päivittäin. Puhelinnumeroni: 0048535177277, sähköpostiosoitteeni: danieljurkiewicz12@gmail.com
Voin lähettää työntekijöiden CV:itä, jotka etsivät töitä suomesta ja joihin olen yhteydessä. Lähetän ne ilmaiseksi. Minulle maksetaan vain, jos he tekevät työsopimuksen, kerron lisää sähköpostitse.
Parhain terveisin,
Daniel Jurkiewicz

Osaamisalueet

RecruitingEnglish Langauge

Video