Työkokemus

Kesätyöläinen

Marko Säilynoja OY
6/2013 - 9/2013
"
Tein töitä K-market Pasaatin kassalla, liha- ja salaattitiskillä ja myös hyllyjen välissä. Sunnuntaisin avasin kaupan vastaavan kanssa ja pidimme kauppaa auki kahdestaan. Opin ottamaan enemmän vastuuta asiakaspalvelu työstä.

Kesätyöläinen

Marko Säilynoja OY
2/2012 - 8/2012
"
Tein töitä K-market Pasaatin kassalla ja silloin tällöin hyllyjä täyttämässä. Asiakaspalvelun opin oikein mainiosti.

Osaamisalueet

Englannin kielen osaaminenSuomen kielen taitoSaksan kieli Ranskan kieliRuotsin kielen osaaminen

Koulutus

Kandi

The University of Stirling
9/2012 -
Psykologia
Yliopisto
"
Opiskelen ulkomailla Skotlannissa Psykologian kandia, oletettu valmistuminen on 2016 keväänä. Kandiin kuuluu tutkimustyö, jonka perusteelta kandi kirjoitetaan. Arvosanat viittaisivat korkean arvoiseen tutkintoon tällä hetkellä.

International Baccalaureate Diploma

Tikkurilan lukio
8/2009 - 5/2012
Lukio
"
Kainsainvälinen lukio diplomi, opiskelin suurimman osan kouluaineista englanniksi. IB:n pitkä aine vastaa yliopiston ensimmäisen vuoden opintoja, kun taas lyhyt vastaa normaali lukion pitkää opintoa. Kirjoitin englannin kielen pitkänä äidinkielenä, suomen kielen pitkänä äidinkielenä, psykologian pitkänä, biologian lyhyenä, historian lyhyenä ja matematiikan lyhyenä. Arvosanat tulevat 1-7 asteikolla, 7 ja 6 vastaavat laudaturia, 5 eximiaa, 4 magnaa ja niin eteenpäin. Sain 6 englannista, suomesta, biologiasta ja historiasta, 5 psykologiasta ja 4 matematiikasta.

Linkit

LinkedIn
Sama mutta englanniksi.

Yhteystiedot