Työkokemus

Suurtalous Kokki

JK-Kitchen
9/2009 -
"
Toimin kokkina lounasravintolassa. Ravintolassamme on 3 työntekijää. Kokki ja kokki/kylmäkkö.sekä tiskaaja.
Valmistamme keiton ja 3 lämmintä ruokaa kaikkine lisukkeineen. 1-3 kertaa viikossa valmistan myös jälkiruuan. Myös muut keittiöön kuuluvat erinäköiset työt kuuluvat toimenkuvaani. Päivittäinen asiaksmäärämme on 180 - 250.Teen niin länsimaisia kuin aasialaisia ruokia. Ruokalistallamme on viikottain jotain Thaimaalaisesta keittiön ruokia. Ne kuuluvat erikoisosaamiseeni.

Kokki

Sodexo
6/2013 - 7/2013
"
Kesäloman sijasuus kahdessa Sodexon lounasravintolassa.
Espoo Keilaranta
Espoo Kilon Poliisitalo

Kielitaito

  • ThaiÄidinkieli
  • SuomiHyvä
  • EnglantiHyvä

Osaamisalueet

Thaimaalaisten ruokien kursseja.Ruokakestien valmistaminen

Koulutus

Hotelli-,ravintola- ja suurtalousalan perustutkinto

Omnia
6/2009 - 11/2012
Elintarvikeala ja biotekniikka
Ammattikoulu tai opisto
"
Loppuosa koulutuksesta tein Oppisopimustyönä nykysessä työpaikassan

Catering-alan perustutkinto

Amiedu
6/2008 - 5/2009
Elintarvikeala ja biotekniikka
Ammattikoulu tai opisto

Hotelli- ja liiketoinnan koulutusohjelma

Bankogk University/Phuket
1/1989 - 12/1991
Muu koulutusala
Yliopisto