Työkokemus

Airport Service Officer

Airpro Oy
9/2009 - 10/2014
"
Toimin lentomatkustajien palvelutehtävissä Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Työtehtäviin kuuluivat muun muassa lähtöselvitys- ja porttitoiminnot, lentomatkustajien neuvontapalvelut, hotellinvaraukset, lipunmyynnit, autonvuokraukset, matkavakuutukset ja säilytyspalvelut.

Muotiharjoittelija

Elle / Aller Media
5/2012 - 8/2012
"
Tehtäviini kuului muotitoimittajan avustaminen kuvauksissa, yhteydenpito kotimaisiin ja ulkomaisiin PR-toimistoihin sekä kuvaustuotteiden noutaminen. Tämän lisäksi kokosin lehteen muotipalstoja ja asustekokonaisuuksia ja kuvasin muun muassa videota Ellen nettisivuille.

Promoottori

Irokeesi Oy
4/2007 - 5/2009
"
Työskentelin Irokeesille säännöllisesti, vaikka luonteeltaan työsuhde oli osa-aikainen. Välillä hoidin myös pidempiä kiertueita. Promootiot olivat tuotteiden esillepanoa, myyntiä sekä esittelyä.

Vaatemyyjä

Blend Finland
8/2008 - 1/2009
"
Toimin vaatemyyjänä nuorisovaateliikkeessä. Työhön kuuluivat myymälään ja varastoon liittyvät työtehtävät, kuten tavaran vastaanotto, purku, esillepano, kassatyöskentely ja asiakaspalvelu.

Osaamisalueet

Adobe CS PhotoshopKaledo PrintKaledo CollectionAdobe LightroomAdobe IllustratorSosiaalinen mediaBlogikirjoittaminenDigitaalinen valokuvaus

Koulutus

Vestonomi

Metropolia University of Applied Sciences
8/2011 -
Taideteollinen
Ammattikorkeakoulu
"
Opintoni ovat loppusuoralla vaatetusalan koulutusohjelmassa. Opinnot ovat pitäneet sisällään vaatetusalan liiketoiminnan keskeiset periaatteet, vaatetus- ja valikoimasuunnittelun, kaavoituksen, tuotekehityksen sekä laadun ja tuotannonhallinnan osa-alueet. Omat vahvuuteni ovat suunnittelun, trendien ennakoimisen sekä kaupallisen puolen tehtävissä.

Ylioppilas

Pohjois-Haagan lukio
8/2004 - 5/2008
Lukio

Linkit

LinkedIn
Profiilini
Blogi
Kohta nelivuotias blogini keskittyy kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, ruokaan, matkusteluun sekä muotiin.

Yhteystiedot