Työkokemus

Assistentti, talous ja hallinto

Edita Publishing Oy
1/2011 - 5/2016
"
- Edilex Pron lakikoulutusten käytännön järjestelyt: osallistujaviestintä, viestintä koulutuspaikkaan ja palautekoonti koulutuksista. Koulutusaineiston
vieminen koulutuksen verkkosivuille ja koulutusmateriaalien kokoaminen.
- Osto- ja luottokorttilaskut sekä tarjouspyynnöt yrityksen hankintoihin liittyen. Henkilöstöhallintoon liittyvät tehtävät, kuten henkilöstötilaisuuksien järjestelyt, intranetin päivitys, avainten ja
sopimusten hallinnointi, käyntikortit, työpisteet, lounaslistat, taksikortit, toimistotarvikkeet, siivouksen laadunvalvonta sekä muut yleiset toimistoon liittyvät tehtävät.

Assistentti, tuotanto ja talous

Edita Press Oy
5/2008 - 12/2010
"
(Edita Press Oy:n liiketoiminnot siirrettiin 1.1.2011 lähtien konsernin toiseen tytäryhtiöön Edita Publishing
Oy:öön)
- yrityksen osto- ja myyntilaskut, tarjousten tekeminen, ilmoitusvaraukset, budjetointiin liittyvät selvitykset ja raportointi sekä muut yleiset tehtävät.

Taloushallinnon assistentti

Morning Digital Design Oy (Editan tytäryritys, nykyinen Ottoboni)
5/2007 - 5/2008
"
osto- ja myyntilaskut, alv-täsmäytykset, kirjanpidon viennit, maksatukset ja sopimusten hallinta.

Taloushallinnon Assistentti

Helsingin Tili ja Konsultointi-HTK Ky (nykyisin osa Vismaa)
2/2005 - 4/2007
"
osto- ja myyntilaskut, matka- ja luottokorttilaskut, palkanlaskennan ja kirjanpidon avustaminen sekä raportointi. Tilitoimistossa hoidin mm. seuraavia yrityksiä: Crisis Management Initiative, CMI (Martti Ahtisaaren toimisto), Kuulonhuoltoliitto, Esperi Care Oy, Limab Oy, Versowood Oy. Sähköisen arkiston suunnittelu ja asiakasyritysten hallinnointi.

Projektisihteeri

Engel Rakennuttamispalvelut Oy (nykyinen ISS Proko Oy)
10/1997 - 12/2004
"
urakkasopimusten tekeminen ja asiakirjojen kokoaminen, matkajärjestelyt, tilaisuuksien järjestäminen, kurssisihteeri, johdon assistentin sijaistaminen, ostolaskut, tekstinkäsittely ja stilisointi (MS-Office-ohjelmat), koko Suomen työmaavalvojien yhteyshenkilö.

Kielitaito

  • SuomiÄidinkieli
  • EnglantiHyvä
  • RuotsiHyvä

Linkit

Lakikoulutusten järjestelyt
Lakikoulutusten käytännön järjestelyt -> Osallistujaviestintä sekä viestintä koulutuspaikkaan. Koulutuskansioiden, koulutusaineiston vieminen koulutuksen verkkosivuille ja linkitysten tekeminen.