Työkokemus

Tecnical Support Specialist

Digita Networks Oy
3/2012 -
"
Työtehtäviini kuuluu vastata puhelimitse ja sähköpostitse DVB-T/T2 tekniikalla toteutetun TV-antenniverkon sekä valtakunnallisen radioverkon vastaanotto-ongelmiin, lähetysverkkoon ja antennijärjestelmiin liittyviin tiedusteluihin. Lisäksi tehtäviini kuuluu kansallisen LTE 800MHz häiriönpoistopalvelun työtilausten tekeminen ja käsittely, työtilausten tarpeen arvioiminen, työsuorituksiin liittyvä kontaktoiminen sekä laskutukseen liittyvät erilaiset toimenpiteet.

Course Assistant

Aalto-yliopisto
9/2011 - 12/2012
"
Toimin yliopistollamme Signaalit ja Järjestelmät –kurssin assistenttina. Tehtäväni oli ohjeistaa ja valvoa opiskelijoita Matlab-simulaatioharjoituksissa. Tarkistin ja arvostelin myös heidän tekemiään työselostuksia harjoituksiin liittyen. Toimin kurssin assistenttina kahtena vuonna (2011 ja 2012).

Livestudio Assistant

ACNielsen
3/2010 - 4/2012
"
Opintojeni alkuvaiheessa työskentelin osa-aikaisesti globaalin logistiikkafirman tuotekuvausosastolla. Tehtäviini kuului asiakkaiden meille toimittamien tuotenäytteiden valokuvaaminen, kuvien editointi ja haluttujen tietojen arkistoiminen Access-tietokantoihin. Toimin osastomme vastuuhenkilönä noin vuoden ajan ja samalla olin vastuussa osastomme työn laadusta.