Työkokemus

Palveluvastaava

SOL Palvelut Oy
9/2012 -
"
Tätä työtä teen opintojen ohella. Työhöni kuuluu toimistojen ylläpito- ja perussiivouksia. Työ vaatii tarkkuutta ja omatoimisuutta, koska työt tehdään suurimmaksi osaksi yksin.

Varastotyöntekijä

Transval Oy
5/2013 - 1/2015
"
Kesätyö jossa tehtäväni oli kerätä vähittäiskauppojen tilaukset varastosta. Työ oli erittäin tulosorientoitunutta ja tehokkuutta seurataan jatkuvasti. Työntekijältä vaaditaan suunnitelmallisuutta ja huolellisuutta jotta tavoitteisiin pääsy oli mahdollista. Jo noin kuukauden työsuhteen jälkeen vastuulleni annettiin uuden työntekijän kouluttaminen.

Broker Assistant

RVM yhtiöt Oy
6/2012 - 7/2012
"
Hankin uusia asiakkaita puhelimitse ja tarjosin osakkeen omistajille meklarin palveluita. Työssä oli tärkeää omata hyvät ihmissuhde- sekä myyntitaidot, koska työ oli pääosin cold callingia jossa täytyi saada asiakkaan kiinnostus ja luottamus hyvin nopeasti. Työntekijöille järjestettiin myös myyntikoulutusta.

Osaamisalueet

Financial ValuationExcelTilasto-ohjelmat (R, SPSS, Eviews)TilastoanalyysiEnglannin kieliKielitaito mandariinikiinaFinancial Markets

Koulutus

Masters degree in Strategic Finance and Business Analytics

Lappeenrannan teknillinen yliopisto
1/2015 -
Kaupallinen
Yliopisto
"
Rahoituksen maisterohjelma jonka aloitin vuoden alussa. Ohjelma keskittyy rahoituksen lisäksi tilastolliseen analyysiin. Kaikki kurssit pitäisi olla suoritettua ensi vuoden jälkeen, jonka jälkeen on enää gradun tekeminen jäljellä.

Kauppatieteiden Kandidaatti

Lappeenrannan teknillinen yliopisto
8/2012 - 5/2015
Kaupallinen
Yliopisto
"
Pääaine talousjohtaminen joka sisältää rahoituksen ja laskentatoimen opintoja. Sivuaine kansantaloustiede. Kaikki opinnot suoritettuna.

Bachelor in Business Administration

Metropolia Ammattikorkeakoulu
8/2011 - 5/2012
Kaupallinen
Ammattikorkeakoulu
"
Englanninkielinen liiketalouden AMK-tutkinto josta vaihdoin ensimmäisen vuoden jälkeen yliopistoon uusien haasteiden toivossa.