Työkokemus

Maalari

Navaco Oy
10/2006 -
"
Koulutukseltani olen maalari sekä muurari. Olen kuitenkin tehnyt myös tasoitetöitä, rappaus, laatoitus (ei voimassa olevaa sertifikaattia), pieniä kirvesmiehen töitä mutta pääsääntöisesti maalausalan töitä yli 25 vuotta. Teen maalausalan töitä mielelläni urakalla, laadusta tinkimättä. Työturvakorttini on voimassa oleva, ajokorttiluokka ABCe.
Viimeiset 7 vuotta olen toiminut maalausalan yrittäjänä, joista viimeiset reilu 6 vuotta samalle pääurakoitsijalle alihankkijana työskennellen, tehden lähinnä tapetointeja sekä normaaleja rakennusmaalauksia niin uudis- kuin saneeraus kohteissa. Pääurakoitsijan tehtyä konkurssin, olen vapailla markkinoilla. Voin tarvittaessa tehdä töitä verokortilla palkansaajana.
Maalausalan töistä mainitakseni olen työskennellyt Lahdessa sekä pääkaupunkiseudulla vaativimpina kohteina mm. museot, yksityiset, yritykset, julkiset tilat, suurlähetystöt, monien yritysjohtajien sekä julkisuuden henkilöiden koteja. Erikoisosaamisena maalausalalla erikoismaalaukset, koristemaalaukset, pintojen viimeistelyt sekä erilaiset pinnoitteet, niiden suunnittelu että toteutus.
Olen myös itse sekoittanut ja valmistanut maaleja, lakkoja, petsejä, vahoja ja laasteja aina kohteen sekä tarpeen mukaan. Elikkäs monessa olen ollut mukana ja paljon olen nähnyt ja tehnyt haasteita väheksymättä, sekä aina olen ollut utelias oppimaan ja tutkimaan uusia asioita, aineita, tekniikoita sekä materiaaleja.
Harrastuksista mainittakoon mm. melonta, rumpujen soitto, vanhan talon kunnostus sekä kaikenlainen käsillä tekeminen, fyysisesti olen erittäin hyvässä kunnossa.

Koulutus

muurari

Lahden ammattikoulu
8/1986 - 5/1988
Muu koulutusala
Ammattikoulu tai opisto
"
Rakennustekniikan peruslinja 1v ja muurarinlinja 1v,sisältäen muurauksen,rappauksen ja laatoituksen.Olen myös osallistunut moniin maalausalan kursseille.

Linkit

Kotisivut
Kuvagalleriasta (palvelut sivulla) löytyy esimerkkejä tekemistäni töistä vuosien varsilta, sieltä ei kuitenkaan löydy kuvia valkoisista seinistä, koska kaikki tietävät miltä ne näyttää. Kaikki työni on tehty pensseleillä, ei kynäruiskulla.