Työkokemus

Freelancetoimittaja: Raumalainen, Länsi-Suomi

Marva Media Oy
12/2014 -
"
Kirjoitan freelancetoimittajana kaupunkilehti Raumalaiseen sekä sanomalehti Länsi-Suomeen.

Freelancetoimittaja: Matkailu kotimaassa

Menuetti Group
8/2014 -
"
Kirjoitan Matkailu kotimaassa -lehteen matkailualan yrityksistä sekä kotimaan matkakohteista. Lehteen voi tutustua osoitteessa www.kotimaassa.fi. Tekstinäytteitä löytyy myös portfoliostani.

Freelancetoimittaja: trivago

Trivago GmbH
8/2014 - 10/2014
"
Työsuhteeni päätyttyä jatkoin matkailuaiheisten lehdistötiedotteiden kirjoittamista trivagolle freelancerina. Tekstinäytteisiin voi tutustua portfoliossani.

PR, sisällöntuottaja, kääntäjä

Trivago GmbH
2/2014 - 8/2014
"
Työskentelin puolen vuoden ajan trivagon pääkonttorilla Düsseldorfissa PR-tehtävissä. Monipuoliseen työnkuvaani kuului muun muassa lehdistötiedotteiden ideointi ja kirjoittaminen, sisällön tuottaminen ja kehittäminen, käännöstyöt, asiakaspalvelu ja www-sivun ja mobiilisovelluksen testaaminen. Tekstinäytteisiin voi tutustua portfoliossani.

HSE Assistant, Areva NP SAS

Enersense International Oy
7/2013 - 2/2014
"
Työskentelin Arevan työturvallisuusosaston sihteerinä Olkiluoto 3 -rakennustyömaalla. Työnkuvaani kuului muun muassa raportointi ja dokumentointi, työturvallisuuskoulutusten koordinointi, työturvallisuustietokannan ylläpito ja kehittäminen sekä kokoussihteerin tehtävät.

Mediamyyjä

Gemdia Group Oy
10/2012 - 7/2013
"
Paikallistelevision, mainostoimiston ja tuotantoyhtiön tuotteiden ja palvelujen esitteleminen ja myynti, tuotantopalavereihin osallistuminen, mainosten ja yritysvideoiden ideointi ja käsikirjoitus.

Administrator

Pension Practitioner .Com Ltd
11/2011 - 10/2012
"
Työskentelin vuoden ajan Espanjassa toimistotyöntekijänä englantilaisen työnantajan palveluksessa. Työnkuvaani kuului muun muassa asiakastietokannan luominen, kehittäminen ja ylläpito, asiakaspalvelutehtävät sekä dokumentointi.

NDT Coordinator and Administrator, BHR GmbH

Enersense International Oy
6/2011 - 10/2011
"
Hallinnolliset toimistotehtävät Olkiluoto 3 -rakennustyömaalla.

Document Controller

Bouygues TP Finnish Branch
10/2007 - 5/2011
"
Dokumentointi, tietokannan ylläpito, tietojenhallintajärjestelmän kehittäminen, dokumenttien hallinta ja arkistointi Olkiluoto 3 -rakennustyömaalla.

Toimistosihteeri, työharjoittelu

SuVilla Real Estate
6/2007 - 8/2007
"
Työharjoittelu Espanjan Fuengirolassa. Toimistosihteerin tehtävät kiinteistöalan yrityksessä.

Tarjoilija

Useita eri työnantajia
11/2003 - 5/2007
"
Tarjoilijan tehtävät eri ravintoloissa ja hotelleissa Tampereella sekä Raumalla.

Linkit

Blogi: Live now - dream later!
Blogi unelmien toteuttamisesta ja edullisista reissuista Suomessa ja ulkomailla. Blogissa liikutaan paljon luonnossa ja merellisissä maisemissa. Jaan myös kokemuksia ulkomailla asumiseen liittyen. Blogi on kaksikielinen (suomi ja englanti).
Portfolio - Saana Jaakkola
Olen koonnut portfoliooni tekstinäytteitä kirjoittamistani artikkeleista ja lehdistötiedotteista, joita on julkaistu Suomen eri medioissa.
LinkedIn-profiili
Englanninkielinen LinkedIn-profiilini.