Työkokemus

Vuoropäällikkö

Hok-Elanto
9/2007 -
"
Vuoropäällikkönä olen toiminut vuodesta 2007 asti seuraavissa Chicos-ravintoloissa: Sello, Forum, Olari ja Jumbo. Olarissa suoritin myös 6kk ravintolapäällikön sijaisuuden. Hok-Elannolla olen ollut työsuhteessa vuodesta 2002 asti.

Tarjoilija

Hok-Elanto
5/2002 - 9/2007
"
Aloitin lukion ohella työt Jumbon ravintolamaailman Hesburgerissa. Sieltä tarjoilijaksi reilu vuodeksi Rossoon, ja Memphisin kautta Chicosiin. Restonomikoulutuksen myötä olen tehnyt vuoropäällikön töitä Chicos-ketjussa.

Kielitaito

  • EnglantiErinomainen
  • RuotsiHyvä
  • SaksaTyydyttävä
  • SuomiÄidinkieli

Koulutus

Restonomi

Haaga Helia
9/2004 - 3/2009
Ammattikorkeakoulu
"
Valmistuin restonomiksi suuntauksena hotelli- ja ravintolapalveluiden johtaminen. Koulutus sisälsi ravintolaopin lisäksi kursseja mm. logistiikasta, markkinoinnista, johtamisesta ja henkilöstöhallinnosta. Työharjoittelussa olen ollut mm. kokouspalvelussa ja hotellin vastaanotossa.

ylioppilas

Pohjois-Helsingin Lukio
8/2000 - 5/2003
Lukio
"
Päättötodistuksen keskiarvosana 8,3. Ruotsista kirjoitin E:n, muista aineista M ja C. Lukiossa otin ylimääräisiä kursseja mm. liikunnassa, psykologiassa ja lakitiedossa. Yläasteella olin busines-painoitteisella luokalla, ja viimeisenä vuotena perustimme jokainen omat yritykset (projekti NY-nuori yrittäjyys).