Työkokemus

Hr Service Specialist

Yara Suomi Oy
2/2013 - 4/2015
"
GPS (Global Process Support) –tiimin jäsen
Monipuoliset HR Specialistin tehtävät: Rekrytointi yhteistyössä esimiesten kanssa, rekrytointeihin liittyvien ilmoitusten laadinta ja julkaiseminen, hakemusten käsittely, soveltuvuusarvioiden koordinointi, työsopimusten laadinta ja allekirjoitus, uusien henkilöiden perehdytys, työterveyshuollon ja palkkahallinnon yhteyshenkilönä toimiminen, henkilötietojen ylläpito, työsuhde-etujen koordinointi, komennusasioiden ja lähetettyjen työntekijöiden työsuhteiden ylläpito ja Global Mobility henkilöiden asioiden koordinointi .

Palvelupäällikkö, HR Manager

Lemminkäinen Oyj/ Lemcon Networks Oy
5/2010 - 12/2011
"
Työsuhdepalvelut ja kansainvälinen henkilöstötyö. Toimin 10 työsuhdekoordinaattorin esimiehenä luoden uusia käytäntöjä ja prosesseja uuden palveluyksikön toiminnalle.

Palkanlaskija

Administer Oy
6/2009 - 5/2010

Palkka-asiantuntija

Nokia Oyj
10/1996 - 3/2009
"
Nokia työsuhteeni aikana olen osallistunut lukuisiin palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon järjestelmäkehitysprojekteihin mm. SAP R/3, HR-moduli, Fenix for Windows- palkanlaskentajärjestelmä, Rondo, webTallennus, Lotus Notes. Olen myös toiminut uusien järjestelmätoimintojen perehdyttäjänä ja kouluttajana muille palkka-asiantuntijoille. Vahvana osaamisalueenani oli myös kansainvälinen palkanlaskenta ja ulkomaankomennukset.

Kielitaito

  • EnglantiHyvä
  • SuomiÄidinkieli
  • RuotsiHyvä

Osaamisalueet

PalkanlaskentaHRJärjestelmän kehitysProsessisuunnittelu

Koulutus

BBA (Tradenomi)

Mercuria Business School
1/2001 - 12/2002
Kaupallinen
Ammattikorkeakoulu
"
Työn ohessa iltaopintoina, englanninkielinen

Markkinointimerkonomi

Espoon kauppaoppilaitos
8/1989 - 5/1993
Kaupallinen
Ammattikoulu tai opisto
"
Työn ohessa iltaopintoina

Yhteystiedot