Työkokemus

Toimitusjohtaja

InSix
5/2011 -
"
Oman yritykseni kautta olen tehnyt monta toimeeksiantoa. Näihin kuuluu mm.
- Vicepresident, EU laajuisesti teknologian myynti, lisenssointi ja markkinointi
- Global Commercial Director, HRD konsultointi yritys joka keskittyi henkilöstön ja johdon hyvinvointiin
-Snr Global Client Partner, Rekrytointi ja suorahaku sekä myös interim palvelut.
-Consultant Director, Cavendish Managament Resources
- Neuvonantajana ja valmentajana monille suomalaisille start-up yrityksille esim. Eliademy, Dimcos, MyHealthway j.ne.

Senior Leadership Consultant

Pertec-Consulting
1/2015 -
"
25 vuoden monipuolinen ja kansainvälinen johtamis- ja esimieskokemuseni toimii perustana työssäni johdon konsulttina. Urallaani olen toiminut johtavana rehtorina, valmennuskonsulttina, liiketoiminnan kehitys hankkeissa, partneroinnissa, myynnissä ja ekosysteemien parissa. Kokemusta erilaisista muutosjohtamiseen liittyvistä hankkeiden läpiviennistä, johdon, esimiesten ja henkilöstön valmennuksista, mentoroinnista sekä koulutuksista.

Ihmisläheinen tulostavoitteellinen johtaminen eri tasoilla ovat mielenkiinnon kohteenani. Osaamisen johtaminen & kehittäminen sekä innovoinnin johtaminen nousee keskeiseksi, leadership työtä ajatellen. Erityisen kiinnostavaa on työskennellä oppivien organisaatioiden kanssa.

Toimin myös mentorina Suomen Mentorit r.y'ssä. Olen täysin kolmikielinen ja työskentelen jatkuvasti ja sujuvasti Suomeksi, Englanniksi ja Ruotsiksi.

Vicepresident of Strategic Accounts

ArcSoft inc.
9/2011 - 9/2013
"
Vastasin Euroopan toiminnasta. Multimedia ja kamera teknologian markkinointi, myynti ja lisenssointi päävastuuna. Tässä positiossa saavutin tavoitteeni sekä onnistuin avaamaan kaksi uutta asiakkuutta ArcSoftille jotka jatkuvat edelleen.
Yhteistyöni ArcSoftin kanssa päättyi edustussopimukseni erääntyessä ja päätin keskittyä InSix Oyn toiminnan kehittämiseen.

Director

Nokia
6/2001 - 11/2011
"
Vastasin ekosysteemeistä ja kehittäjä toiminnasta. Vastasin puhelimiin esiasennettujen applikaatioiden ostosta, implementoinnista ja markkinoinnista osana tuoteportfolioita.

Olin mukana DEX organisaation ydintiimissä laatimassa organisaation strategiaa ja organisointia. Vastasin alliansseista ja partneroinnista sekä toiminnan operatiivisestä kehittämisestä. Rekrytoin tiimini 18 partner manageria, 8 eri toimipisteellä. Allekirjoitin 302 yhteistyösopimusta globaalien brändien kanssa 2½ vuoden aikana. Suurimmat heniklökohtaiset asiakkuuteni olivat Windows live, Facebook, Youtube j.ne

Viimeiset kaksi vuotta Nokialla vastasin NFC teknologian ekosysteemin globaalista kehityksestä.

Tänä aikana olin myös Academedian advisory board jäsenenä Tukholmassa.

Valmennuskonsultti

WMdata HumanPro
6/2000 - 6/2001
"
Vastasin kansainvälisistä valmennus ja koulutuskokonaisuuksista. Valmensin kolmella eri kielellä laajalla rintamalla aina onboarding/induction valmennuksista strategian kehitysprojekteihin ja niiden jalkauttamiseen.

Ledande rektor

Helsingfors Utbildningsverk
8/1989 - 5/2000
"
Johtavan rehtorin ominaisuudessa ruotsinkielisellä sektorilla vastasin oman koulun johtamisesta, koulujen välisestä yhteistyöstä, opettajien jatkokoulutuksesta (ITC), kansainvälisten EU-rahoitettujen projektien koordinoinnista. Tämän lisäksi perus saneerasin koulun sekä kirjoitimme opetussuunnitelman täysin uusiksi mahdollistamaan tietotekniikan hyödyntämisen opetuksessa

Osaamisalueet

Liiketoiminnan kehitysMyynti- ja markkinointiHenkilöstöjohtaminenJohtaminenStrateginen johtaminenRekrytointiLiikkeenjohdon konsultointiValmennusMuutosjohtaminenEsimiestyö

Koulutus

MBA-Leadership and Sustainability

University of Cumbria
10/2012 - 11/2014
Kaupallinen
Yliopisto
"
University of Cumbria järjesti koulutuksen yhteistyössä Robert Kennedy Collegen (Zürich, Sveitsi) kanssa.

Maisteri

Åbo Akademi
9/1984 - 5/1989
Kasvatustieteellinen
Yliopisto
"
Maisteritutkintoni lisäksi minulla on myös Biologian, Maantiedon ja Liikunnan kandidaatti.

Olen myös suorittanut Opetushallinnon tutkinnon EU laajuisen rehtorin pätevyydestä.