Työkokemus

Valmentaja

Oivallinen Onni SS Tmi
9/2016 -
"
Olen valmentanut vuodesta 2009 lähtien henkilökohtaisen kehittymisen parissa. Tavoitteet ovat vaihdelleet uuden uran, parisuhteen tai omien vahvuuksien näkyväksi tekemisen välillä.  Olen kouluttanut työyhteisöihin Enneagrammi- Persoonallisuusteoriaa, tuoden yksilöllisiä vahvuuksia näkyville. Tiimi aina koostuu erilaisista vahvuuksista. Merkityksellistä on tuoda esiin ja käyttöön kaikkien luontaiset vahvuudet. Se jos mikä luo hyvää fiilistä tiimiin!

Asiantuntija

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto
5/2017 -
"
Osaamisen kehittämisen palvelulinjalla tavoitteena on edistää niiden asiakkaiden sijoittumista työmarkkinoille, jotka tarvitsevat ohjausta ammatinvalintaan tai työmarkkinoille suuntaavan osaamisen lisäämiseen. Palvelulinjalla korostuvat uraohjauspalvelut, työhön ja koulutukseen ohjaaminen sekä ammatillisenosaamisen lisääminen työssä oppimalla. Asiantuntijana toimin vastuuvirkailijana omille asiakkailleni ja tarjoan ratkaisukeskeisesti ja monikanavaisesti TE-toimiston palveluita. Luomme asiakkaan kanssa yhdessä palvelupolun joka tukee työllistymisen edistämistä.

Tietohallintopäällikkö - RITM

Suomen Nuorkauppakamarit Alue A ry
9/2016 - 11/2017
"
Alue Tietohallintopäällikkö tukee paikallisia kamareita käytössä olevien järjestelmien (mm. M-Files, Cardu, Google Forms, Facebook, Lyyti, Agendium ja jci.cc) sekä WordPress sekä Wix -pohjaisissa internetsivujen osalta erilaisissa tilanteissa. Aluetietohallintopäällikkö auttaa paikallisia kamareita kotisivujen ylläpidossa ja tarvittaessa myös ulkoasujen päivittämisessä siten, että alueen brändi kohoaa arvokkaammaksi. Paikallisten kamareiden koulutusvastaavia tuetaan tekemään koulutuksista tapahtumia, käyttämään tekniikkaa hyväkseen. Tukea tiedon kulkua. Aluetietohallintopäällikkö pitää yhteyttä paikallisiin kamareihin kotisivuihin liittyvissä asioissa ja mahdollistaa matalan kynnyksen yhteydenoton. Yhteistyötä tehdään muiden alueiden tietohallintopäälliköiden ja kansallisen tietohallintopäällikön kanssa ja aluetietohallintopäällikkö toimii osana aluejohtoryhmää tekevänä tiimin jäsenenä.

Sosiaaliohjaaja

Suomen Punainen Risti Helsingin- ja Uudenmaanpiiri
6/2016 - 12/2016
"
Sosiaaliohjaajana olin mm. haastatellut edustajia tehtäviinsä ja hoitanut maahanmuuttovirastoon päin olevia lausuntojen teon ja kommunikoinnin kaikkien sidosryhmien kanssa (Edustajat, Koulut, Migri, ELY, Kunta yms.) Hyvin monimuotoisen prosessin organisointi ala-ikäisen turvapaikanhakijan kanssa, ja kaikki muu mikä kuului sosiaaliohjaukseen yksikössämme.

Ohjaaja

Suomen Punainen Risti Helsingin- ja Uudenmaanpiiri
11/2015 - 12/2016
"
Ala-ikäistukikodin ohjaajana, olin perustamassa tukikotia kun turvapaikanhakija ala-ikäiset tulivat yksikköömme. Loimme ne perus arjen raamit ja ohjasin toteutusta moninaisesti. Yksikössämme oli oma-ohjaaja tyyli jossa minulla oli 4 omaohjattavaa, joiden kohdalla vielä erityisemmin oli vastuussa heidän kehityksestä ja yhteydenpidoista sidosryhmiin. Olin myös vastaavanohjaajan sijaisena.

Ohjaaja

Helsingin Kaupungin Sosiaalivirasto Lemmilän Erityislastenkoti
2/2015 - 10/2015
"
Lastensuojelulaitoksessa olin vuorossa vastuussa nuoren turvallisesta kasvuympäristöstä. Ohjasin nuorta hänen omissa kasvuteemoissa ikätasoisella tavalla. Lemmilä on koulukoti jossa on vain teini-ikäisiä poikia. Osastolla oli 6 nuorta. Työ koostui arjen pyörityksestä ja nuoren kanssa käydyistä keskusteluista. On loistava fiilis kun huomaa nuoren oivaltavan että pystyy johonkin mihin aikaisemmin ei uskonut pystyvänsä.

Valmentaja

Innostu&Onnistu SP Oy
9/2009 - 3/2015
"
Olen valmentanut yli 500h monin eri menetelmin, yksityishenkilöitä, 2009 lähtien. 2014 perustin oman yrityksen. Olen nähnyt ihan suuria muutoksia ihmisten elämässä valmennuksen myötä. Saaden omia vahvuuksia arjen tasolle käyttöön. Se hetki kun valmennettava oivaltaa itselleen tärkeää, on se syy miksi valmennan.

Starttipaja Ohjaaja

Järvenpään Kaupungin Nuorisokeskus
8/2013 - 10/2013
"
Olin käynnistämässä STARTTI-Pajaa Järvenpään kaupungin nuorisokeskukseen, jossa syrjäytyneet nuoret olivat ohjauksessani erilaisista elämänhallinnallisista teemoistaan.

Lastensuojelulaitoksen Ohjaaja

Mellunkylän lastensuojelulaitos, Helsingin Kaupunki Sosiaalivirasto
1/2010 - 7/2011
"
Olin puolisentoista vuotta lastensuojelulaitoksessa ohjaajana. Lastensuojelulaitoksessa olin vuorossa vastuussa nuoren turvallisesta kasvuympäristöstä. Ohjasin nuorta hänen omissa kasvuteemoissa ikätasoisella tavalla. Mellunkylän lastenkodissa osastollamme oli teini-ikäisiä lapsia.

Sosiaaliohjaaja

Itäinen Perhekeskus, Helsingin Kaupunki, Sosiaalivirasto
6/2009 - 8/2009
"
Itäinen Perhekeskus, Helsingin Kaupunki, Sosiaaliohjaaja kesä /09. Tein sosiaaliohjaajan töiden ohessa Voimaannutavaa perhetyö- Opinnäyte työni toiminnallista osuutta.

Ohjaaja

Palvelukoti Pikku Tulppaani,
6/2008 - 8/2008
"
Kehitysvammaisten erityisohjaaminen. Olin hoitamssa autistisia nuoria ja lapsia, sekä monivammaisia nuoria.

Kielitaito

  • SuomiÄidinkieli
  • EnglantiErinomainen
  • RuotsiAlkeet

Osaamisalueet

Asiakaspalvelu / palveluOrganisointiTietotekniset taidotInnostaminenAmmattitaitoinen valmentaminenRatkaisukeskeinenKehittäminenLuovaHyvinvoinnin edistäminenSitoutunutKannustavaLäsnäolevaKekseliäsMyönteinenAikaansaavaTehokas

Koulutus

Johtajuuden kehittyminen Sosiaali- ja Terveysalalla Sosionomi YAMK

Saimaan Ammattikorkeakoulu
9/2017 -
Terveys- ja sosiaaliala
Ammattikorkeakoulu
"
Sosiaali- ja terveysalan ylemässä ammattikorkeakoulututkinnossa koulutetaan osaajia, jotka toimivat sosiaali- ja terveysalan organisaatioiden ja yritysten johto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä. Koulutuksessa suuntaudutaan vaikuttavien asiakaslähtöisten palveluprosessien ja sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittämiseen.
https://www.saimia.fi/fi-FI/koulutustarjonta/yamk-tutkinnot/sosiaali-ja-terveysalan-kehittamisen-ja-johtamisen-koulutus
Aalto Yliopiston Pienyrityskeskus
6/2014 - 6/2014
"
Perehdyin yrittäjyyden opintoihin Aallon Pienyrityskeskuksessa. Kävimme erilaisia teemoja lävitse kuten erilaisia yrittäjä taitoja, myyntipuheista taseiden laskemiseen. Tämän jälkeen perustin Innostu & Onnistu Oy:n.

MB-Enneagramohjaaja®

Valmennusakatemia
4/2011 - 9/2011
Muu koulutusala
"
Enneagrammi Persoonallisuus teoriaan tutustuminen sekä sen ohjaamista.

MB-Aarrekarttaohjaaja®

Valmennusakatemia
5/2011 - 5/2011
Muu koulutusala
"
Valmennus menetelmä, tavoitteiden esille tuomista ja hyvän fiiliksen nostamista.

MB MasterCoach®,

Valmennusakatemia
8/2010 - 3/2011
Muu koulutusala
"
Ensimmäisen vuoden valmennus opintojen syventävä vuosi, kouluttautuminen Enneagrammi persoonallisuus teoriaan valmennus välineenä sekä Tunne valmennukseen.

MB-Elämäntaidon Valmentaja®

Valmennusakatemia
8/2009 - 4/2010
Muu koulutusala
"
MB-Elämäntaidon Valmentaja® Ammatillinen Life Coach -koulutusohjelma

Sosionomi AMK

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
8/2006 - 3/2010
Terveys- ja sosiaaliala
Ammattikorkeakoulu
"
Seinäjoen Ammattikorkeakoulu, Sosionomi AMK.

Hotelli-ja ravintola-perustutkinto, Ravintolakokki.

Vantaan ammatillinen koulutuskeskus.
8/2001 - 5/2004
Muu koulutusala
Ammattikoulu tai opisto
"
Vantaan ammatillinen koulutuskeskus. Hotelli-ja ravintola-perustutkinto, Ravintolakokki.

Linkit

Linkedin
Oma profiili Linkedinissä.
Olen mukana Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarissa.
Nuorkauppakamari (JCI) on kansainvälinen alle 40-vuotiainen kehittymis- ja johtamiskouluttautumis järjestö. Kamarit vaikuttavat yhteiskuntaan kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.
Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamarin Grow With The Flow mentorointiohjelma
Olen 2016-2017 mentorointiohjelman projekti päällikkö. Olen myös toteuttanut nämäkin internet sivut meidän kamarillemme.
Suomen Nuorkauppakamarin Alue A nettisivut
Ollessani Alueen tietohallintopäällikkö 2017 tein tällöin alueelle WIX.com pohjaiset sivut. Ne ovat jälleen päivittyneet sen jälkeen mutta Wix.com avulla pystyy vaivattomasti tekemään sivuja.

Sertifikaatit

Vuoden KUNKKu 2016
Keski-Uudenmaan Nuorkauppakamari jakaa vuosittain palkintoja ansioituneesta kamari toiminnasta. Sain palkinnoksi vuoden KUNKKu palkinnon moninaisen tekemiseni johdosta, niin projektien johtamisesta kuin osallistumisesta.

Ajokortti

B