Inhimillisyys vai tehokkuus? Näin saat molemmat!

Ilmoittaudu hybriditilaisuuteemme 8.2. kello 9-10.30.

Inhimillisyyden teema on ollut jo vuosia kasvava trendi johtamis- ja työelämäkeskustelussa. Mitä inhimillisyys tarkoittaa työpaikalla? Kaunis termi, jota viljellään parantamaan työyhteisön yhteishenkeä vai asia, jonka tosissaan ottamalla myös tulokset paranevat?

Inhimillisyydestä ja tehokkuudesta puhutaan usein vastakohtina ja toisista erillään. Yritysmaailmaa määrittelee kuitenkin tavoitteet, joiden eteen työskentelemme. Olemme halunneet osana Oikotien Vastuullinen työpaikka -yhteisöä luoda tapahtuman teeman ympärille, jotta ymmärtäisimme mitä kaikkea inhimillisyys työpaikalla on, miten sitä voi kehittää ja miten tehokkuutta voidaan johtaa. Tapahtuma tarjoaa pohdittavaa siitä, millainen on Vastuullinen työpaikka ja miten inhimillisyys ja tehokkuus sitoutuu vahvasti vastuulliseen työelämään. Lue lisää yhteisöstä täältä.

Tilaisuudessa inhimillisyyden ja tuottavuuden teemaan meidät johdattelevat tapahtuman pääpuhuja, psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio sekä Petteri Kilpinen Lääkärikeskus Aavan liiketoimintajohtaja ja valmentaja.

Aika: 8.2.2023 klo 8.15-10.30

Paikka: Helsingin Musiikkitalo, Mannerheimintie 13 A, 00100 Helsinki. 

Tapahtuman suuren suosion vuoksi Musiikkitalo on tällä hetkellä loppuunvarattu. Olet kuitenkin lämpimästi tervetullut nauttimaan ohjelmasta kätevästi etänä, streamin välityksellä. Tätä suosittua tapahtumaa et halua missata!

Ohjelma

klo 8.15 Aamiainen ja verkostoituminen

klo 9.00 Tervetuloa tilaisuuteen, Hanna Auvinen, Partner Manager, Oikotie Työpaikat

Puheenvuoro, Sumeet Singh Patpatia, Head of Diversity, Inclusion and Belonging, Schibsted.  

Keynote puheenvuoro: Inhimillisyys työelämässä, Maaret Kallio

Paneelikeskustelu: Mistä on inhimilliset johtajat tehty? Mukana SOK:n henkilöstöjohtaja Hanne Lehtovuori, EK:n asiantuntija Suvi Lahti-Leeve, Kemiran henkilöstöpäällikkö Marko Lummio.

Miksi tuottavuus ja hyvinvointi kasvavat käsi kädessä?, Petteri Kilpinen

​​​klo 10.30 Tapahtuma päättyy

null