Kuinka kauan sinun työnhakusi on kestänyt?

Kerro, kuinka kauan sinun työnhakusi on kestänyt ja voita Philips EnergyUp ‐kirkasvalolamppu pimeisiin talvi-iltoihin!

Kilpailu on voimassa 31.12.2017 asti.

Additional

Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Ydin
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
1

Karoliina

Korkeakoulu+ pitkät perhevapaat

Olen hakenut töitä pitkien perhevapaiden jälkeen jo 16 kk.

1

so

Työnhaun kesto

Kokoaikatyötä etsinyt enemmän tai vähemmän pari-kolme vuotta, mutta viimeisen vuoden aikana aktiivisesti, lähemmäs satakunta hakemusta lähetetty. Toivon mukaan uusi vuosi, uusi työ. :)

4

Jute

Työnhakuni

Olen hakenut noin kaksi vuotta töitä ja tosi aktiivisesti. Ongelmana ilmeisesti on a) ikäni 60v b) pitkä yrittäjätausta 30 vuotta c) pitkä työhistoria n. 40 vuotta

1

muutaman kuukauden

190 vkoa eli 44 kuukautta

eli keväästä 2014...

2

AkuAnkka89

työnhaun kesto

työnhakuni on kestänyt jo 6 kukkautta

4

DS

Pitkäaikatyönhakija

Hei!
Olen korkeakoulutettu, 3:n ammattitaitoinen kymenlaaksolainen ja haen työtä jo kolme vuotta, mutta ei koskaan tulee valituksi. Kotialuella on vain siivous- ja puhelinmyyntityöt.

2

SRQ

pakko

Te-toimisto ja sosiaalitoimi ovat kontrolloineet koulu-työ ja jopa yksityiselämääni siittä asti kun isäni mielestä minun piti muuttaa pois kotoa, eli 21 vuotiaasta olin asunut 2 vuotta vain viikonloput ja lomat.
Lukion jäken minut pakottettiin rahalla ja terveyden huolotmaksujen eväämisellä hakemaan kouluun, pääsin kouluun jota kukaan ei arvosta, johon on kuitenkin vakeaa päästä, yksi yli 500 hakijasta, ammattinimikeeni on hakkumasana. Ajattelin täydentää/tarkentaa Yliopistossa, tidekuntaa oli yksi 14/440 sisäänpääseistä, ja minut pakotettiin pitämään välivuosi.Ajatukseni tukimuskohteesta ja kirjoitustyöstä irtosi täysin, buff harkaille meni. Tein aina mitä tahnsa töitä kun sain ja myös ammatissani pystyin toimimaan opiskelijana verovapaasti tulojen ollessa todella pienet ja veloitin ilman verotusta, välivuotena en niin voinut tehdä koska en olisi voinut ottaa uutta välivuotta jos saan töitä, välivuodet ovat rajoitetut. Erityiseti tein hyväntekväisyyttä, aatelista toimintaa, niin pysyy järjissään Välivuosi oli pakollinen jotta saa Te-toimelta tukea jatkoon, irstas toimistovirkailija hymyille vinkaa silmää, sinulla on suhteita kun valittelen että työhakuni on yhtä tyhjän kanssa, olen niin erityis lahjainen ja äärimäisessä marinaalissa työmarkkinoilla. Kun lopetin yliopiston T-toimiston takia ammatilleni ja opinnoilleni naurettii, kerran jopa huudettiin puhelimessa että ei meillä ole sinulle töitä, koskaan tule olemaankaan. Kaikki työpaikat jotka sivuavat yliopisto ja ammatilisia opintojani ovat markkinointi ja somemallia johon minulla ei ole koulutusta eikä myöskään mielenkiintoa, ei voi hakea töitä jos joutuu sanomaan työnanatjalle että jos minut laitetaan kyseiseen työhön tulen suistamaan boolaakin konkursiin ja karkoittamaan asiakaat. Kaiken olen tahnyt pakosta, itse en ole saanut valita 20 vuoden sosialismille alisteisena aikana yhtään mitään, lait estävät jopa tekmästä työtä, tukisin orjuutta jos toimisin ammatissani lailisesti kansainvälisenlainsäädännön mukaan olisin vapaaehtoisesti ihmiskaupassa mukana, jos teen töitä laittomasti -pimeasti niin sekin on rikos josta joutuisin maksamaan en soinkaan saisi tuloja. minua kiristetään jatkuvasti tukien menettämisellä ja terveydenhoito kulujen eväämisellä. Ainoa vaihtoehto olisi mennä ulkomaille ja Aasiaan, Eurooppalainen lainsäädäntö on liian ristiriitainen kansalisten ja Eulakien viidakossa että Eurooppaan meneminen on uhkapeliä. Vuosien Työt jotka omistan itse (joiden myymiselle ei Te-toimen opiskelu hössötyksen, palkkatyön ja ammatissatoimisen 7 vuoden uuden yliopistolain takia ole ollut aikaa myydä) estävät niiden kuljettamisen, niin myyntiin kuin henk.koht omaisuutena rajojen yli ilman veroja, VAPAUTEEN. Vaputeen johon minulla ei ole varaa taloudellisesti. Minut on pakotettu asumaan suomessa tai mentän vuosien työni, varastoon niitä ei voi jättää koska se maksaa ja ei ole takeita että minulla on varaa käydä katsomassa Suomessa ovatko tavarat varastossa vai ei. Sellaisia summia ei ole tulossa, tuskin koskaan tuleekaan, tarvitasiin diplomaatti suhteita, että saisin kaiken työni siirettyä rajojen yli.

4

Elisa

Olen saanut aina töitä

Viimeisestä työnhaustani on useampi vuosi, mutta aina löytyi jotain ihan tarpeeksi ripeäksi. Kun aluksi tarvitsin työkokemusta, mutten harrastukseni vuoksi tahtonut tehdä iltavuoroja, sain sopivat työt työmarkkinatuen avulla.

3

Sk

työtyötön

tein liperin kunnalla töitä yli30.v. palkka tippui kun lemän häntä.! lopulta irtisanoivat 12. ja loput osaaikaistvat.!
tänä aikana kyllä huomasi että köyhää kyykytetään.!!!
virka mieh. ja naiset saa rosvota työn tekijän kustanuksella miten huvittavat.! liitto on mukana sopassa. saa nähä onko köyhän asialla.!!!!

4

Peppiina

Vuosi vierähtänyt

Joulukuun alussa tuli vuosi 1,5 vuotta työnhakua ja vuosi työttömänä. Toivottavasti uusi vuosi tuo uudet tuulet ja työpaikan!

5

Ami

Työnhaun kesto

Terveydellisistä syistä oppisopimuksella uuteen ammattiin. Valmistuttuani olen hakenut aktiivisesti työtä nyt 20 kk ja käynyt muutamissa haastatteluissa tuloksetta. Hakemuksia olen kirjoittanut kymmeniä ellei jo mene yli 100. Jokainen "Kiitos, mutta ei kiitos" lannistaa hetkeksi varsinkin jos samana päivänä niitä tulee kaksi. Tässä välissä olen ollut kahdessa määräaikaisessa työsuhteessa yhteensä 6 kk. Kokemusta on vaikea saada lisää jos ei pääse töihin. Alallani on villi valikoima ohjelmia mistä pitäisi olla kokemusta. Omalla innostuksella ja pelkäämättömyydellä opetella uusia ohjelmia ei ole ollut tarpeeksi painoarvoa. Ihmettelen suuresti, että voiko pitää paikkansa tuo ikäkysymys. Työelämässä olen ollut 30 vuotta ja tällä alalla 2,5 vuotta. Eteenpäin, kuten mummo sanoi lumessa. Töihin haluan!!!

2

Veke 56

Työnhaun kesto

13.8.2012 jäin työttömäksi. Siitä asti olen hakenut töitä. Tosin välillä vähän sairastellut ja pakolliset velvollisuus työllistämiset käynyt töissä. Ei ole pahemmin Elykeskus kiusannut. Nyt yritän tulla reuman kanssa juttuun.

0

Elina

50+ ei pääse edes haastateluihin

Olen nyt ollut vuoden työttömänä YT-neuvottelujen tuloksena. Olín asiantuntijatehtävissä, samantyyppisessä työssä lähemmäs 30 vuotta. Siksi asetan uuden paikan hakemiseen itselleni turhiakin rajoitteita. Kaikissa avoimmissa paikoissa vaaditaan kuitenkin monia asioita, joita en osaa. Olen myös hakenut useisiin "orjatyöpaikkoihin", joissa saisi hieman lisäkoulutusta ja voisi vakuuttaa oppimiskykynsä. Enpä ole päässyt edes haastatteluvaiheisiin kuin kerran mukaan.

5

Highlander

työnhaku

tällä erää työnhakuni on kestänyt 2 vuotta

2

Tiputanssialantsarotellalambadana

Valmistuinko turhaan kolmanteen ammattiini

Valmistuin 18.6.2014 yo-merkonomiksi lääketyöntekijän ja matkailuvirkailijan ammattien lisäksi. Pitkäaikaistyöttömyyteni, joka alkoi ennen 1,5 vuotta kestäviä opintojani työmarkkinatuella, jatkuu ja jatkuu. Välillä olen leikki- ja esileikkikoulussa Juvan Pop ja rock-ry:n laulun voimalla ylös masennuksen kuopazsta laulatuksessa siistimässä vammaisten ja vanhusten koteja epäpätevänä kodinhoitajana automekaanikon ja timpurin parina. Heleijaa kivaa olla olemassa. Maanantaisin olen katsomassa miten ankeutetut päihdeongelmaiset ja burn outilla työelämästä karkotaseet saaneet ovat pylly sinitarralla kiinni "Tartu hetkeen"-ryhmissä kertomassa millä prosenttiosuudella ovat siinä Rinnetuvan pöydän ympärillä ja mikä prosentti läsnäoloa on jossain muualla. Menee se työttömän leikkikouluelämä näinkin. Kohta pääsen taas vaihteeksi paperipainoksi sosiaalitoimiston arkiston ovelle ihmettelemään miten töitä ja tehtäviä olisi vaan ei palkattuja tekijöitä ja palkkarahoja. Outoa puuhaa sanoisi Nalle Puh ja kysyisi Risto Reippaalta tarttisko tehrä jottai? Työnhakuni on päättymässä hullun papereihin, sillä arvausasemalla pitkäaikaistyötön on mappi ö:n alainen epähenkilö, jota kyllä tutkitaan mutta ei sillä prosentilla kuin 100 prosentin suomalaisia, jotka ovat vielä työelämässä. Ensin pitkäaikaistyötön huijataan opiskelemaan työmarkkinatuella, sitten laitetaan osatyökykyselvityksiin, sitten "kuntoutuskurssille", jossa häntä tutkitaan kuin aids-orpoa tai imbesilliä ihmistä. Sitten eläkepäätös tulee bumerangina 11-5 kertaa ees sun taas kunnes huomaat täyttäväsi 55 vuotta ja olet yht´äkkiä eläkkeellä, koska et jaksa lähetellä 21 työhakemusta kuukausittain. Eihän niitä kukaan edes lue, kun olet 42 vuotta täyttänyt. Mummojen kuorossa on paljon kapinallisia entisiä nuoria, joilta sujuu ketkupolkka ja purkan jauhaminen. 7.12.2017
19.6.2014
1267
työnhakuni lie kestänyt 1267 vuorokautta. Jatkunee hautaan asti, hautaani asti? Isäni saattelin jo hautaan 25.11.2017 iältään 87-vuotiaana, 3 kuukautta ja muutama päivä, kun 4.11.2017 nukkui ikiuneen illalla. Sellaista on elämä miltei 55-vuotiaana armorikkaassa Suomen pakanamaassa.

Sivut