Miten rentoudut kesälomallasi?

Kerro meille, miten rentoudut kesälomallasi, ja voit voittaa Ticket to the Moon Hammock Double -riippumaton (sininen/turkoosi).

Kilpailu on voimassa 30.6.2019 asti.

Additional

Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Ydin
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
0

Anna

(Ei aihetta)

Nukun yön aina ulkona kun mahdollista, oli varsinaista lomaa tai ei - usein juuri riippumatossa hyttysverkon kanssa. Valoisat yöt mahdollistavat pienet arkiretket, jotka tekevät työviikkoina ihmeitä.

0

Merja

Miten rentoudun kesälomalla?

Mökkeilemällä. Uimalla. Saunomalla. Tekemällä hyvää ruokaa. Lukemalla. Kuuntelemalla musiikkia.

0

Aune

kesäloma

Ensimmäinen kaksi viikkoa on jo pidetty, jona aikana matot ja ikkunat pestiin, kukkapenkit ja kasvimaat laitettiin, ja talon remonttityöt pääsääntöisesti valmistuivat. Nyt pari viikkoa taas töissä, ja sitten kaksi viikkoa sitä oikeaa lomaa, johon ei liity työleiriä tai huonoa omaatuntoa likamatoista.

2

kauris

(Ei aihetta)

Teen eväspäiväretkiä metsän siimekseen, jossa kuuluu vain linnunlaulu ja tuulen henkäys.

1

mellumei

Lahnaamisen mestari

Kesällä rentoudun parhaiten järven rannalla, riippukeinussa maaten, katsellen taivasta ja kuunnellen lintujen laulua. Rakastan kesässä luonnonvesissä uintia ja nukkumista taivasalla.

1

Ansku

Rentoudun kesälomalla..

..kyläilemällä, autoilemalla, pelailemalla, ketoilemalla, pilviä laskemalla, oleilemalla.

2

SKorppari61

Kesäloma

Kesälomalla remtoudun kotona pihahommeleita tehdessä mieheni❤ kanssa 😊 saunoen..grillaamme hyvää ruokaa..savustamme kalaa😋🐟🐟🐟..käyn.naapurissa turisemassa..kahvilla☕ ..nukun😴😊 aamuisin pitkään ja myös päikkärit otan 😴😊..Kesäloma on Ihanaa 😊☀😎🌷🌸🌹🌻🌼🌺

1

Hessutyttö

Kesälomalla huolet narikkaan

Kesälomalla painun mökille ja mato-ongelle! Aina kun mahollista istun ongella, ahvenia ja muita kaloja on ihana paistella pannulla ja herkutella myös savustettuna.
Siellä ajatukset nollaantuu ja mieli virkistyy, vielä kun aurinko paistelee ja linnut laulee ja kukkaset kukkii, niin loma on täydellistä kera rakkaimpien!

1

Mievaan

Rento kesäloma

Parhaiten rentoudun kun en tee mitään lomasuunnitelmia etukäteen, joita sitten pitäisi toteuttaa ja stressata niistä.

1

kiipeli

Rentoutuminen veden äärellä

puhelin ja some kiinni ja lilluttelua veden äärellä nauttien kesän äänistä ja rentoutuen ... uiminen myös on listalla.. ;)

1

Mariahv

Kesälomarentoutusta

Pitäisin mielelläni lomani yhdessä erässä, mutta siihen ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta, joten jaksoissa mennään; ensin viikko ja viikko sekä sitten syksyllä kaksiviikkoa onneksi. Ensimmäisen viikonaikana aion vain olla ilman aikatauluja ja tehdä puutarhatöitä, joiden tekemisessä rentoudun. Siinä voi osaksi antaa mielikuvituksen laukata ja näkee työnsä tulokset. Siitä nautin. Toisella viikolla elokuussa suuntaan lyhyelle risteilylle mahtavien ihmisten kanssa ja kotiin palattuani metsä marjastuksineen ja sienineen kutsuu. Eikä aina ole niin tarpeen tuota "saalistakaan" saada. Pääasia, että pääsee kulkemaan luontoon. Viimeiset kaksi viikkoa syksymmällä tarkoitus on taasen lähteä pienelle reisulle harrastusporukan kanssa Tukholmaan. Muu loma kotona koiraa treenaten metsästyskauteen ja luonnonantimia keräten. Ilman mitään pakkotavoitetta. Aion todella rentoutua ja kerätä voimia tulevaa talvea varten.

1

Ankku

Kesäloma unelmointia & rentoutumista

Joogaan takapihallani teekupposen kera tai lähden ystävän kanssa teatteriin ❤ näistä on kesäloma rentoutuminen tehty

1

Poutapilvi

Kukkia, kukkia

Teen juuri mitä milloinkin haluan.

1

Trevor

Loma

Olen lasten & vaimoni kanssa enkä suo edes pienen pientä ajatusta työtä kohtaan.

1

Mana

Miten rentoudut kesälomallasi ?

Vietän kesälomani mökillä kalastellen .

Sivut