Millainen on mielestäsi vastuullinen työnantaja?

Kerro meille, millainen on mielestäsi vastuullinen työnantaja, ja voit voittaa Casall Rock Ring -hularenkaan.

Kilpailu on voimassa 30.11.2019 asti.

Additional

Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Ydin
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
2

Pikku myy

Hyvä työ antaja

Hyvä työ antaja perehdytää hyvin työ tekijän ja joustaa ja kuutelee ja autaa myös työntekijöitä tasapuollinen

3

Amadeus

Vastuullinen työnantaja

Selkeä ulosanti. Reilu. Tasapuolinen kaikkia kohtaan. Ei sorsi. Ei suosi toisia. Ei puhu pahaa muista. Kantaa vastuunsa. Reipas. Iloinen. Jämäkkä. Helposti lähestyttävä. Aamulla hyvällä tuulella ja tervehtii aina. Kohtelias.

3

Tunnollinen työntekijä

Vastuullinen työnantaja

Vastuullinen työnantaja ajattelee oman etunsa ohella myös työntekijän etua. Hän huolehtii siitä, että työntekijä voi hyvin työpaikalla ja työssään. Vastuullisen työnantajan työpaikalla on terve sisäilma, joka on yksi hyvin merkittävä kilpailutekijä. Hyvän sisäilman työpaikalla työntekijä on virkeä ja jaksaa tehdä työnsä hyvin. On tutkittu, että huonossa sisäilmassa työteho ja tulos heikkenee. Harva työnantaja tarkistaa sisäilman laatua heti, kun siitä huomautetaan. Vastuullinen työnantaja reagoi asiaan heti, sillä hän tietää asialla olevan merkitystä.

3

TAKI

Millainen on mielestäsi vastuullinen työnantaja?

Vastuullinen työnantaja on reilu työntekijöitänsä kohtaan, menettelee tekemänsä työsopimuksen ehtojen mukaisesti, maksaa sovittua palkkaa ja kohtelee kaikkia työntekijöitään oikeudenmukaisesti ja tasapuolisesti.

3

Irma

Vastuullinen työnantaja

Olen kokenut työelämässä sekä työntekijänä että työnantajana olon.
Vastuu on molemmilla suorittaa oma työnsä niin, että se kestää
eettisen tarkastelun. Nyt on kuitenkin niin, että kärsin työntekijänä siitä,
että "myytyäni" itseni työnantajalle suorittamaan kokoaikaista työtäni
olen köyhyysrajan alapuolella. Missä on työnantajan vastuu?

3

Typsy

Vastuullinen työnantaja

Vastuullisen työnantajan tavoitteisiin kuuluu muutakin kuin voiton maksimointi.

3

TH

Vastuullinen työnantaja

On kiinnostunut työntekijästä ja sen jaksamisesta, tietää mitä missäkin työtehtävässä tehdään, antaa vastuuta, luottaa, puuttuu epäkohtiin, maksaa työtehtävän mukaisen palkan ja antaa palautetta niin hyvässä kuin pahassakin.

3

Matka

Työnantaja

Työntekijä voi valita omat työajat joihin sitoutuu

3

RH

Vastuullinen työnantaja?

Pari esimerkkiä:
1. Oman edun lisäksi ottaisi edes vähän huomioon mitä alaisilleen palkkaa maksaa = elämiseen riittävä!
Yritys ei ole kannattava, jos työntekijän palkasta tingittävä!

2. Onko maassamme kohtaanto-ongelma?
Esim. Työnantajan ehtoina provisiopalkka (ei pohjapalkkaa) lisäksi työ edellyttää omaa autoa päivittäisiin asiakaskäynteihin ja vain km-korvauksilla mitkä eivät kata auton käyttökustannuksia alkuunkaan.
Paljonko paikallisesti näiden ehtojen jälkeen jää sovittavaa (OTA tai JÄTÄ)?

3

RaiRaiRai

Vastuullinen työnantaja

Vastuullinen työnantaja piti työntekijästään huolta ja halusi jutella kun alkoholin käyttö alkoi hieman häiritä työntekoa.
Ystävällisesti ja ymmärtäväisesti keskustelimme ja reippaat "nollaukset"
rankan työpäivän jälkeen jäivät vähemmälle ja molemmat olivat tyytyväisiä.

4

Anonyymi

(Ei aihetta)

Vastuullinen työnantaja toimii lainkuuliaisesti, avoimesti, rehellisesti ja läpinäkyvästi suhteessa yksilöön ja yhteiskuntaan. Tällöin ei ole esimiehiä ja alaisia vaan toinen toistaan kunnioittavia ammattilaisia joista jokainen tietää toimenkuvansa ja toimii sen mukaisesti yhteen hiileen puhaltaen.

4

psi

teot ratkaisevat

Osoittaa vastuullisuutta käytännön teoillaan ja valinnoillaan suhteessa henkilökuntaansa, asiakkaisiinsa, ympäristöön, luontoon, yhteiskuntaan - ei pelkästään kauniilla lauseilla ja juhlapuheilla.

4

PPi

(Ei aihetta)

Hoitaa lakisääteiset velvoitteet ja yli, henkilökunta huomioiden. Ottaa toiminnassaan huomioon ympäristön ja tukee kestävää kehitystä. Ei tuijota viivan alle toimiessaan arvonjensa mukaisesti.

3

Talousammattilainen

Vastuullinen tiiminvetäjä

Työskentelin suuren yrityksen palvelukeskuksessa, kuuluen 10 hengen tiimiin. Tässä tiimissä vetäjän vastuullisuus ja ihmisten huomioiminen oli parasta, mitä olen pitkällä urallani kohdannut.
Kaikki tiimiläiset olivat yhdenvertaisessa asemassa, pystyen toteuttamaan itseään yksilöina ja tullen kuulluksi samanarvoisesti.

4

Lintsulinkku

Mitä vastuullisuus on?

Työnantaja ottaa kaikki huomioon samanvertaisina. Uskoo kaikkien osaamiseen yksin ja ryhmätöiden tekemisessä. Kunnioittaa jokaista työntekijää niiden ominaisille piirteillä ja eroilla, eikä vasten toisen tahtoa halua muuttaa toisesta hänen mielestään parempaa työntekijää. Luo positiivisen ilmapiirin olemassaolollaan ja kannustaa kaikkia parempiin suorituksiin kehuilla ja näkemyksillään, mitä kyseinen työntekijä on tehnyt oikein. Kannustetaan heitä, eikä lannisteta.

Sivut