Töihin paluu perhevapaan jälkeen?

Onko sinulla kokemusta töihin paluusta perhevapaan jälkeen? Miten se sujui ja minkälaisia haasteita kenties kohtasit? Jaa tarinasi ja voita Philips HX9331/32 Sonicare DiamondClean ‐sähköhammasharja!

Additional

Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Ydin
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
0

aika kultaa muistot onneksi

Suorittamalla siitä selviää

Olen kolmen lapsen äiti, ja päivähoitoajat ovat taaksejäänyttä elämää. Meillä lasten hoitovapaalla oli äiti. Ensimmäisen kanssa olin kolme kuukautta äitiysloman jälkeen hoitovapaalla, toisen puoli vuotta ja kolmannen kanssa vuoden. Palasin aina saman työnantajan hommiin, mutta tehtäviä vaihdoin välillä.

Jälkikäteen ajateltuna kaikki meni yllättävän hyvin. Lapset eivät erityisen paljoa sairastelleet, ja jos olivatkin sairaina, pystyin hoitamaan työni etänä. Tämä toimi loistavasti kaikki vuodet, en ole ollut yhtään päivää poissa työstä lasten sairasteluiden takia. Joskus mummo auttoi toki, mutta kovin montaa kertaa ei tarvinnut turvautua edes tähän oljenkorteen. Lapset sopeutuivat hoitopaikkoihin hyvin ja itse nautin omasta työstäni ja työyhteisöstä. Toki jatkuva kiire lasten hakemisesta päiväkodista kuormitti arkea, mutta toisaalta opin arvostamaan loistavaa suomalaista lasten päivähoitojärjestelmää, oli kyseessä perhepäivähoito tai päiväkoti, molemmat olivat suotuisia kasvuympäristöjä. Tai sitten noista ruuhkavuosista en vain muista yksinkertaisesti mitään, tukka putkella hoidettiin työt, lapset, kaupassakäynnit ja koti - eikä turhia kitinöitä enää jaksanut tämän jälkeen ajatellakaan:-).

1

Ekku

Töihin taas

Erittäin mukavaa palata työhön kun kotona on aikansa ollut.

1

Mana

Töihin paluu

Kaikki meni ihan hyvin töihin paluu oli ihan mukavaa.

1

Seija60

Töihin paluu

Lapset saivat olla kotosalla. Se oli parasta. Töihin oli mukavaa palata.ja sainkin työpaikan.jossa viihdyin monta vuotta.

1

Hebbe

Paluu töihin

Palasin kuukausi sitten työelämään hoitovapaalta ja haasteita on tuonut vuorotyöni ja nuorimman kuljettaminen päiväkotiin ja sieltä pois sekä isompien lasten ohjaaminen kouluun puhelimen välityksellä. Työnantaja onneksi ymmärtää että joudun aamuisin vähän väliä hoitamaan näitä asioita ja poistumaan puhelimeni kanssa paikalta. Pienin on myös sairastellut mutta onneksi meillä on työsuhde-etuna sairaan lapsen kotihoitopalvelu

1

kiipeli

Äitiysloman jälkeen eri duunipaikkaan

kolmivuotisen lapsen kanssa kotona oloajan jälkeen työpaikkani olikin siirtynyt aivan toiseen paikkaan.. työmatkaa tullut ruhtinaallisesti ja työympäristö muuttui sekä jouduin tosi isoon laitokseen... eli kaikki oli muuttuneet... ei kovin kiva mennä muutenkaan kolmen vuoden jälkeen ihan uusiin puitteisiin.. Mutta näin kävi..

1

SINY

Paluu olikin vaikeampaa..

Paluu perhevapailta oli aikanaan esikoisen hoitovapaan jälkeen tosi vaikeaa, se yllätti minut ihan täysin. Olin kuitenkin ollut vain 1v 2kk poissa, vaan takaisin tuöarkeen oli jotenkin äärettömään vaikeaa.

Nyt kun palasin nuoremman lapsen syntymän jälkeen yli 1.5v jälkeen ei paluu ollut ihan niin vaikea vaikka otti sekin oman aikansa.

1

IlkkaP

1

Hempis

(Ei aihetta)

Minulla ei ollut työpaikkaa jonne palata mutta työllistyminen vei yli vuoden, sekin oli vain vuoden määräaikainen työsuhde johon palkattiin vailla opiskelupaikkaa ollut pitkäaikaistyötön Veikkauksen tukirahoilla. Kynnys työelämään lähtemiseen oli todella suuri.

1

JAL

Töihin paluu perhevapaan jälkeen?

Eipä ole, mutta isyysloman jälkeen paluusta kylläkin. Eipä se muuttunut parempaan eikä huonompaan suuntaan, toivoteltiin vaan tervetuloa takasin töihin...tosin sanottiin, että on kyllä kaivattu.

0

tuula

töihinpaluu

outoa--kukaan ainakin esimies vähänkuin vältteli-ja aloin tekemään vain jotain-onneksi oli hyvä työkaveri joka otti vastaan lämpimästi

1

AP

(Ei aihetta)

Vi*uiks män, en suosittele kenellekkään

1

ahkera

paaute

ON.
Hyvin.
Haasteita ei ilmennyt.

2

ML

Töihin paluusta.

Jos ajoittaa vapaat sopivasti vaikka kesään ms. Muutoin sopivasti, niin ei tipu rattailta. Muutoin liian pitkä poissaolo aiheuttaa joissakin ammateissa / töissä harmeja ja mahdollisia vahinkoja uraputkessa.

1

TAKI

Töihin paluu perhevapaan jälkeen?

Töihin paluuni perhevapaan jälkeen oli helppoa ja nopeaa sekä sujuvaa. Työnantajani ja esimieheni sekä työtoverini ottivat minut ilolla vastaan. Oli todella ihanaa palata samoihin työkuvioihin perhevapaani jälkeen.

Sivut