Onko työpaikallasi jouluperinteitä?

Kerro meille, onko työpaikallasi jouluperinteitä ja voita Ströme HB2 -lämpöpeitto kylmeneviin iltoihin!

Kilpailu on voimassa 31.12.2019 asti.

Additional

Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Ydin
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
0

Salhuu

Merille

Menemme työporukan kanssa yhteisvoimin pikkujouluristeilylle aina joulun alla. Se on kunnon irtiotto, kun koko päivä voidaan puhua muustakin kuin työasioista, ja nautimmejoulubuffetissa herkkuja, nam!

1

Tellervo

Jouluperinteitä työpaikalla

Meillä oli ostettu kaupasta paljon jouluruokia ja söimme niitä yhdessä työpaikalla. Tunnelma oli hyvin vapautunut, mukava yhdessä syödä ja jutella niitä näitä

3

Slave

(Ei aihetta)

Työpaikkamme ainoa jouluperinne on puristaa työntekijöistä viimeisetkin mehut. Edes kiitosta emme saa, lahjasta nyt puhumattakaan, vaikka joustamme pitkin vuotta ja teemme ylipitkää päivää viikon verran ennen aaton sulkemisaikaa.

1

MM

Joulumieli

Meillä on perinteenä töissä käydä työpurukan kanssa joululounaalla jossa ei pidetä kiirettä. Työt unohdetaan hetkeksi. Myös itse työpaikalla juodaan glögit ja piparit. Tuo oikein mukava hetki pysähtyä kiireen keskellä.

2

Ei perinteitä

Työpaikallani ei valitettavasti ole jouluperinteitä. Harmi.
Aiemmissa työpaikoissa niitä on ollut ja se on tuonut mukavasti joulufiilistä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Esimerkiksi joulukalenteri, mihin jokainen hommasi pienen lahjan ja kukin vuorollaan sai sitten kalenterista paketin, oli tosi kiva yhteinen perinne.

3

Oikku

Joulunyyttärit

Meillä on joka vuotinen perinne, että työpaikallamme on joulunyyttärit. Jokainen tuo jotain ja pöydät notkuvat herkkuja. Se on ihana perinne ja kaikilla on jotenkin niin iloinen mieli. Hämärässä kahvihuoneessa nautimme herkuista ja toistemme seurasta. Se tuo myös ihmisiä saman pöydän ääreen ja siellä ei keskustella työasioista vaan esimerkiksi jokaisen jouluperinteistä ja muista asioista. Työnantajamme kustantaa meille joulupuuron ja se on myös odotettu juttu.

1

jouluinen tonttu

Jouluperinne työpaikallani

Työpaikallamme juodaan noin sadan hengen kesken yhteisen pöydän äärellä glögit. Joulutortut tilataan paikalliselta leipomolta. Kenties joskus on jotakin pienimuotoista ohjelmaa, joskus mennään yhteisen tarinoinnin merkeissä.

1

Kastanja

Työpaikan jouluperinteet

Pikkujoulujen ja joululahjojen lisäksi on yhteinen joululounas läheisessä lounasravintolassa sekä pidetään glögi-tauko torttujen kera.

3

Tanja Rivinoja

(Ei aihetta)

Ei ole vielä, kun työpaikka on melko uusi. Ehkä saamme sellaisen aikaiseksi.

4

Mimmi

Jouluperinteet

Paljon määräaikaisuuksia, joten jouluperinteet jääneet väliin

3

sanna

Secret Santa

Työpaikallamme on Secret Santa-perinne. Tämä tarkoittaa sitä, että työntekijöiden kesken arvotaan kuka antaa kenellekin joululahjan ja lahjan antaja ei saa paljastua. Sitten hieman ennen joulua jaamme lahjat toisillemme ja avaamme ne yhdessä. Siinä sitten ihmetellään ja arvuutellaan, kuka mahtaa olla kenenkin Secret Santa.

1

Vesseli

Jouluperinteet

Työpaikalla joulukuussa pidetään jouluinen askarteluiltapäivä

3

MKJ

(Ei aihetta)

Yhteiset pikkujoulut, eli yksi työpäivä kuluu yhdessä puuhaten :)

3

Elina

Jouluperinteet?

En tiedä, koska olen ollut siellä vasta pari kuukautta.

3

Ei

(Ei aihetta)

Ei ole mitään

Sivut