Onko työpaikallasi jouluperinteitä?

Kerro meille, onko työpaikallasi jouluperinteitä ja voita Ströme HB2 -lämpöpeitto kylmeneviin iltoihin!

Kilpailu on voimassa 31.12.2019 asti.

Additional

Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Ydin
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
0

Mana

Jouluperinne

Nykyisellä työpaikalla ei ole minkäänlaista jouluperinnettä.

0

sydämeeni joulun teen

Joulukirkot

Työskentelen seurakunnan lapsityössä ja yksi jouluperinne töissä on joulukirkkojen pitäminen päivähoidolle ja perheille. Se on sellainen kunnon kaikkia meitä koskeva jouluperinne.
Pienempiä jouluperinteitä on joulukalenterit, joululeipomiset, kuusenkoristelut jne

1

Maria

Jouluperinne

Kun tulin nykyiseen työhön aloitin työpaikalla joulukalenteri perinteen. Aluksi jotkut pitivät sitä lapsellisena mutta nyt sitä aina odotetaan. Kalenterissa on ollut mietelauseita yms. luukun avaaja arvotaan joka päivä koska työntekijöitä on yli 100. Aiomme jatkaa perinnettä!

0

It

Ei

Työnantaja järjestää pikkujoulut, mutta tuntuu että nekin vain tavan/pakon takia. Jouluna ei kummempia jouluisia asioita edes puhuta. Töissä ollaan ja van töitä tehdään, ei muuta.

1

Eläkevaari

Jouluperinne

Olihan noita jouluperinteitä joillakin työpaikoilla silloin kun vielä olin työelämässä mukana. Yhdellä työnantajalla oli parhaimpina aikoina tapana tarjota henkilökunnalle ravintolailta jouluruokineen, lisäksi saimme joulukassin kinkkuineen ja muine jouluherkkuineen. Myöhemmin tuo tapa kuihtui, eikä saatu enään kuin suklaalevyt.

1

Joulufani, kylläkin

Jouluperinne

Ei ole !, talon ulkopuolinen lounasfirma tarjoaa ed.viikolla joulupuuron jonakin aamuna.

0

Menni

Jouluperinne

Meillä koko osasto menee yhdessä syömään jouluruokaa, koristelemme työpaikan kyntteliköillä ja joulukoristeilla.

1

työmaratoonari

Jouluperinteet

Jouluvaloja laitellaan ja näyttävät valokuuset ruokasalin isoille ikkunoille ohikulkijoidenkin iloksi, työnantaja tarjoaa kaikille joululounaan.

1

Lennu

Joululounas

Firma tarjoaa joululounaan

0

Haikeus

Ei ole enää

Meillä kävi usean vuoden ajan lapsikuoro laulamassa ja soittamassa joululauluja yrityksen ala-aulassa joita kuunnellessa sai syödä joulupuuroa yhdessä kollegoiden kanssa. Viime vuonna tuo hieno perinne katkesi kun sitä ei säästösyistä järjestettykään ja nyt se on jo täysin unohdettu

1

Joulumielellä

Jouluperinteet työpaikallani

Meillä töissä pidetään pieni joululaulutuokio joka aamu alkaen noin viikkoa ennen joulua. Ennen itsenäisyyspäivää laulamme myös Finlandia-hymnin. Osallistuminen on toki vapaaehtoista. Laulut lauletaan aulatilassa/portaikossa, joten hyvin kajahtaa. Hauskaksi jouluperinteeksi on alkanut muodostua Ruma jouluvillapaita - päivä.

1

Krista

Jouluperinne!

Jouluperinne työpaikallamme on työnantajan tarjoama joululounas. Joululounas tuo yhteen niin työntekijät kuin johtoportaan. Tunnelma on lämmin ja iloinen vuoden aherruksen jälkeen. Joululaulut soi ja iloinen puheensorina täyttää ruokasalin"miltä ruoka maistuuu?" Tämä on mukava tapa muistaa ja yhdistää meidän isoa organisaatiota ympäri etelä-karjalaa niin hyvinä kuin huononpina aikoina. Tästä on hyvä jatkaa työntekoa osa koko joulun osa lomaillen🎄🎅🎁kiitos työnantajalle😍

2

Kristiina

Jouluperinne työpaikalla!

Jouluperinne työpaikallamme on työnantajan tarjoama joululounas. Joululounas tuo yhteen niin työntekijät kuin johtoportaan. Tunnelma on lämmin ja iloinen vuoden aherruksen jälkeen. Joululaulut soi ja iloinen puheensorina täyttää ruokasalin"miltä ruoka maistuuu?" Tämä on mukava tapa muistaa ja yhdistää meidän isoa organisaatiota ympäri etelä-karjalaa niin hyvinä kuin huononpina aikoina. Tästä on hyvä jatkaa työntekoa osa koko joulun osa lomaillen🎄🎅🎁kiitos Eksote!

2

Tonttu-tyttö

Ugly christmas sweater

Perinteeksi on muodustunut pitää ugly christmas sweater päivä. Parasta tai ruminta paitaa äänestetään ja jokaisesta äänestä lahjoitetaan euro hyväntekeväisyyteen.

1

JuuEi

Jouluperinne

Eipä taida olla eikä tulla,pikkujouluihin firmalta kyllä tuli kutsu,
pippalot pidetään helmikuussa ja pitäisi maksaa 50€ .

Sivut