Onko työpaikallasi jouluperinteitä?

Kerro meille, onko työpaikallasi jouluperinteitä ja voita Ströme HB2 -lämpöpeitto kylmeneviin iltoihin!

Kilpailu on voimassa 31.12.2019 asti.

Additional

Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Ydin
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
0

Lennu

Joululounas

Firma tarjoaa joululounaan

0

Haikeus

Ei ole enää

Meillä kävi usean vuoden ajan lapsikuoro laulamassa ja soittamassa joululauluja yrityksen ala-aulassa joita kuunnellessa sai syödä joulupuuroa yhdessä kollegoiden kanssa. Viime vuonna tuo hieno perinne katkesi kun sitä ei säästösyistä järjestettykään ja nyt se on jo täysin unohdettu

0

Joulumielellä

Jouluperinteet työpaikallani

Meillä töissä pidetään pieni joululaulutuokio joka aamu alkaen noin viikkoa ennen joulua. Ennen itsenäisyyspäivää laulamme myös Finlandia-hymnin. Osallistuminen on toki vapaaehtoista. Laulut lauletaan aulatilassa/portaikossa, joten hyvin kajahtaa. Hauskaksi jouluperinteeksi on alkanut muodostua Ruma jouluvillapaita - päivä.

1

Krista

Jouluperinne!

Jouluperinne työpaikallamme on työnantajan tarjoama joululounas. Joululounas tuo yhteen niin työntekijät kuin johtoportaan. Tunnelma on lämmin ja iloinen vuoden aherruksen jälkeen. Joululaulut soi ja iloinen puheensorina täyttää ruokasalin"miltä ruoka maistuuu?" Tämä on mukava tapa muistaa ja yhdistää meidän isoa organisaatiota ympäri etelä-karjalaa niin hyvinä kuin huononpina aikoina. Tästä on hyvä jatkaa työntekoa osa koko joulun osa lomaillen🎄🎅🎁kiitos työnantajalle😍

1

Kristiina

Jouluperinne työpaikalla!

Jouluperinne työpaikallamme on työnantajan tarjoama joululounas. Joululounas tuo yhteen niin työntekijät kuin johtoportaan. Tunnelma on lämmin ja iloinen vuoden aherruksen jälkeen. Joululaulut soi ja iloinen puheensorina täyttää ruokasalin"miltä ruoka maistuuu?" Tämä on mukava tapa muistaa ja yhdistää meidän isoa organisaatiota ympäri etelä-karjalaa niin hyvinä kuin huononpina aikoina. Tästä on hyvä jatkaa työntekoa osa koko joulun osa lomaillen🎄🎅🎁kiitos Eksote!

1

Tonttu-tyttö

Ugly christmas sweater

Perinteeksi on muodustunut pitää ugly christmas sweater päivä. Parasta tai ruminta paitaa äänestetään ja jokaisesta äänestä lahjoitetaan euro hyväntekeväisyyteen.

0

JuuEi

Jouluperinne

Eipä taida olla eikä tulla,pikkujouluihin firmalta kyllä tuli kutsu,
pippalot pidetään helmikuussa ja pitäisi maksaa 50€ .

0

Jot

Kaksin kaunihimpi

En ole ollut nykyisessä työpaikassani vielä yhtään joulua, mutta edellinen työnantaja lahjoitti työntekijöille jouluna kirkasvalolamput. Se kyllä valaisee muttei lämmitä, joten lämpöpeitto olisi sille oivallinen pari! Kaamoksen selättämiseksi kannattaa yhdistää (sähkö)voimat.

0

Annis

pikkujoululit

Perinteisesti pidämme pikkujoulut, jotka saattaa olla vähän erimuotoisen näköiset joka vuosi, vaikkapa naamiaisasuiset. Lisäksi saamme joulupuuron lounaalla ja jotain pientä yllätystä.

0

TAKI

Onko työpaikallasi jouluperinteitä?

Minun työpaikalla vietetään juhlavin menoin joka joulu pikkujoulujuhlat. Tilaisuudessa puhuu toimitusjohtaja avoimesti, kuinka hyvin olemme onnistuneet työssämme ja lopuksi nautimme jouluglögiä ja pipareita sekä herkullisen joululounaan. Sen jälkeen jaetaan ansiomerkit sen mukaan, miten kauan on ollut työnantajan palveluksessa. Juhla päättyy maukkaisiin joulukahveihin, joissa on jouluisia herkkuja ja täytekakkua.

0

ZariZara

Jouluperinne

Meillä töissä joka joulu tarjotaan ennen joulua jonakin päivänä joulupuuroa manteliyllätyksellä, glögiä ja piparia 😊

0

Jutta T.

Jouluperinteitä

Pikkujoulua vietetään ja joululounas tarjotaan. Viimeiset kymmenen vuotta ollaan saatu pieni herkkupaketti. Sosiaalitilojen ikkunalla on myös se iänikuinen kynttelikkö, jonka johdon johtaja laittaa seinään itsenäisyyspäivää ennen.

0

Salhuu

Merille

Menemme työporukan kanssa yhteisvoimin pikkujouluristeilylle aina joulun alla. Se on kunnon irtiotto, kun koko päivä voidaan puhua muustakin kuin työasioista, ja nautimmejoulubuffetissa herkkuja, nam!

1

Tellervo

Jouluperinteitä työpaikalla

Meillä oli ostettu kaupasta paljon jouluruokia ja söimme niitä yhdessä työpaikalla. Tunnelma oli hyvin vapautunut, mukava yhdessä syödä ja jutella niitä näitä

4

Slave

(Ei aihetta)

Työpaikkamme ainoa jouluperinne on puristaa työntekijöistä viimeisetkin mehut. Edes kiitosta emme saa, lahjasta nyt puhumattakaan, vaikka joustamme pitkin vuotta ja teemme ylipitkää päivää viikon verran ennen aaton sulkemisaikaa.

Sivut