Paras työnhakukokemuksesi?

Kaikki rekrytoinnit eivät välttämättä pääty työpaikan saamiseen, mutta niistä voi silti jäädä hyvä mieli. Kerro parhaasta työnhakukokemuksestasi ja voita 200 euron GoGift SuperLahjakortti!

Kilpailu on voimassa 31.5.2018 asti.

Kilpailu on päättynyt.

57

miksi ihmeessä

sain työpaikan

Sain työpaikan suomenlaajuisesta ketjusta mutta en palkkaani!!.Työn kuvaan oli myydä lehtiä tai siis yhtä lehteä olin 2 päivää töissä mutta sitten huomasin etten saa palkkaa koska olin koeajalla 2kk ja siltä ajalta ei makseta palkkaa ja muutenkin palkka oli prosenttipalkka eli 15 lehden jäkeen se maksettaisiin ja koeajan jälkeen kyseinen ketju toimii vieläkin mutta yritus on vaihatnut nimeään.
Syy työn loppettamiseen oli ei palkkaa ja asjakaista oli kiusallista kun heitä häirittiin oli paljon erillaisia syitä ja pahimmat haukkivat puhelimessa koska oli hankkinut eston että heille ei voi soittaa tälläisestä yrityksestä mutta ei niitä ei kunnioitettu.Sama firma mainostaa vieläkin uudella nimellä että tule meille töihin ja saat hyvät tulot se muuten mainostaa esim. busseissa että heillä on töitä.Mutta ei kiitos....