Millaisia työhön liittyviä uudenvuodenlupauksia teet?

Uusi vuosi ja uudet kujeet? Kerro työhön liittyvä uudenvuodenlupauksesi ja voita Boschin VitaBoost-tehosekoitin!

Kilpailu on voimassa 31.1.2019 asti.

Kilpailu on päättynyt.

31

maria

Hankin lisää töitä

Teen keikkatyötä ja välillä tulot jäävät hyvin pieniksi, joten yritän saada lisää työpaikkoja.

41

Vantton

Virittäydyn uuteen työhön

Vuodenvaihde sisälsi itselleni suuren muutoksen. Edellinen paikka päätti lopettaa yhteistyön YTiden kautta, kun johto oli onnistunut sössimään aivan kaiken. Lupasin, että en enää koskaan työskentele työnantajalle, jonka kanssa joutui koko ajan väittelemään liiketoiminnan perusetiikasta.

43

PikkuMYY

(Ei aihetta)

Selkiytän tavoitteeni, ja keskityn siihen. Katson harmistuttavan käytöksen läpi tilannetta sydämellä sekä tietoisuudella. Seuraan myös tarkemmin mitä energiaa itse heijastan. Lepään riittävästi "ja vielä enemmän" :)

27

Miksa78

Luottamusmies

Lupaan uutena luottamusmiehenä, yrittää parantaa työntekijöiden ja esimiesten kommunikointia. Siinä jos jossain on petrattavaa

21

maria

rento ote

hidastan tahtia ja huomioin kollegat,ehtii vähemmälläkin ja nautin joka päivästä!

23

D

(Ei aihetta)

Että saan työn tänä vuonna! Viime vuosi meni työttömänä ahkerasta hakemisesta huolimatta. Lisäksi uudelleenkouluttaudun paremmin työllistävälle alalle.

21

asdfd

Kotiäidin kotityöt

Lupaan panostaa enemmän kotitöihin, tavoitteena etenkin pyykkivuorien syntymisen esto

22

marjo66

(Ei aihetta)

en tee mitään uudenvuodenlupauksia

44

Mirmir

En enää lykkää asioita

Lupasin itselleni, etten enää lykkää töihin liittyviä asioita seuraavaan päivään. Teen sellaista työtä, että pystyn melko vapaasti päättämään, milloin teen mitäkin, mutta viime vuoden stressimäärä opetti, että asiat kannattaa tehdä mieluummin heti kuin myöhemmin. Muumimainen asenne "miksi tehdä tänään se, minkä voi tehdä huomennakin" ei taida olla sittenkään se paras vaihtoehto minulle...

40

Sanna Bannouri

Ihminen ihmiselle

Työssäni Kelan palveluasiantuntijana haluan kohdata jokaisen ihmisen aidosti ja kunnioittavasti. Pidän kiinni korkeasta työmoraalista, mutta opettelen armollisuutta itseäni kohtaan.

41

vesa.nirkkonen@nettikirje.fi

Työnhaun virkistys.

Lopetan nyhjäämisen asenteella "eine kuitenkaan yli viiskymppistä työtöntä palkkaa" ja alan soitella firmoihin joissa mielenkiintoisia uramahiksia.

43

Kohti huomista

Keep cool

Tänä vuonna en anna epäasiallisesti käyttäytyvän johtajan loukata itseäni vaan pidän suojamuurin pystyssä. Ja haen aktiivisesti uutta työpaikkaa, vaikka nykyinen olisi kuinka mielenkiintoinen ja kiva muuten. Pitää muuttaa mitä voi ja käyttää energiansa oikeisiin asioihin.

41

Katriina

(Ei aihetta)

Yritän välttää viikonlopputöiden tekemistä. Tosi tuo lupaus on jo kaksi kertaa rikottu...

19

Anelma

Työhön panostaminen

Uuden vuoden lupauksena päätin aloittaa rämän vuoden panostamalla ja keskittymällä työhön työaikana. Toimistotyössä liian helposti tulee selailtua puhelinta ja nettiä. Päätinkin siksi että tänä vuonna pyrin vähentämään sosiaalisenmedian käyttöä työaikana ja keskityn olennaiseen.

24

Onni

Työelämän haasteet

Lupaan työelämässä pyrkiä aiempaa enemmän olemaan parempi kuuntelija.

Sivut