Mikä motivoi sinua työssäsi?

Kerro meille, mikä motivoi sinua työssäsi, ja voit voittaa Xiaomi Mi Powerbank 2C -varavirtaläteen.

Kilpailu on voimassa 30.9.2019 asti.

Kilpailu on päättynyt.

29

kertte

mikä motivoi työssä

valehtelisin jos väittäisin, että palkalla ole merkitystä. Mutta työn kuvan tulee olla sellainen, että se antaa haastetta, jolla saa sen onnistumisen tunteen, kun on pystynyt tekemään omalla panoksellaan hyvää tulosta. Lisäksi turvallinen, miellyttävä työympäristö sekä reilut työkaverit luovat oman osansa sille, että työssä jaksaa ja viihtyy. Nyky-yhteiskunnasta puuttuu henkilöjohtaminen, joten jos tässä epäonnistutaan niin mennään pahasti metsään. Nuoret, vastavalmistuneet eivät omaa tervettä maalaisjärkeä, jolla saadaan ihmiset puhaltamaan samaan hiileen vaan päällepäsmäröidään ja mikromanageerataan, aivan kuin se olisi se oikea tapa tehdä tulosta. Jos annettaisiin sen järjen äänen, joka on tehnyt yrityksessä töitä useista vuosia antaa sanansa kuuluville, niin hommat toimisivat paremmin.
Motivoivaa on myös se, että jokaista yksilöä arvostetaan ja tuetaan kun jokin asia tökkii.

56

seija60

vapaaehtoistyö

vapaaehtoistyö kahdella eri rintamalla tuo elämään syviä vivahteita ja jaksamista. Siitä ei puutu tunteita ja tosielämäntarinoita. Suosittelen kokeilemaan,

49

Tiitu

Työhyvinvointi

Hyvä työilmapiiri ja kehittämisen mahdollisuus motivoi minua.

15

Nome

-

Hyvä ilmapiiri, joustavat esimiehet, kiva työyhteisö, palkka

18

K

motivaatio

minua motivoi hyvä työilmapiiri ja molemminpuolinen kunnioitus työnantajan kanssa. Työtehtävässä oppiminen ja haastavuus lisää motivaatiota. Liiallinen rutinoituminen tuhoaa motivaation. Ihminen on innovatiivinen olento eikä mikään scriptin pätkä!

15

jabetus

vaihteleva työ

olen tehnyt monia pätkatöitä kaikia monen alat mut monella työn antajalla on outo käsitys pätkä töiden tekijöistä ei viihdy työssä!!! olisin jäänyt moneen työhön joissa olen ollut työt olivat sairaus lomien pätkätyö,ruuhka purku,huolto seisakit, ja monet muut työt joita työpaikan työn tekijät eivät suostuneet tekemään pienellä palkalla

34

Rk

Stressittömyys

Hyvät työkaverit ja leppoisa ilmapiiri

16

JM

Työn merkityksellisyys

Työssäni motivoi se, että voin hyödyntää monipuolisia taitojani muiden ihmisten auttamiseksi.

17

JM

Työn merkityksellisyys

Työssäni motivoi se, että voin hyödyntää monipuolisia taitojani muiden ihmisten auttamiseksi.

16

E

(Ei aihetta)

Asioiden kehittäminen ja työkaverit 🤩

29

KINKOVUOREN IHMISSUSI

FLOW

TYÖSSÄNI ON KIIRE. TEHTÄVÄNI ON OPISKELIALAUMAN RUOKKIMINEN RUOKALASSA. JOKA PÄIVÄ TEHTÄVÄT ATERIAVAIHTOEHDOT OVAT ERI, JA ERI VAIHTOEHDOT 3 , VAIHTELEVAT KESKENÄÄN. MINULLA EI ONNEKKAASTI OLE SUUNNITTELU-TAI TILAUSVASTUUTA. ELI TEEN MITÄ VOIN, KOVASTI. PÄIVÄSSÄ TAVOITE ON YLI 1000 RUOKITTUA SUUTA VATSAA JA MIELTÄ. KEITTIÖSSÄ MEITÄ ON 3. PÄIVÄT JOSKUS VENYVÄT MUTTA KULUVAT JOUTUIN KOSKA HAASTE PITÄÄ MEIDÄT VARPAILLAAN, EIKÄ EREHTYMISILLE OLE AIKAA. ONNEKSI MEILLÄ ON KALTAISEMME KASSAMIES JOKA SUOMELLA JA SAVOLLA LYÖ RAHAT TALTEEN KAIKILTA KANSALLISUUKSILTA. EIKÄ MIETÄ ARVOSTA MUUT KUN ASIAKKAAT.

17

Erityisvarhaiskasvatus sydämen asia

Arvokkaat lapset

Työskentelen pienryhmässä, jossa on hyvinkin monenlaisia lapsia. Heillä on erilaisia haasteita kehityksessään.

Ammattitaitoisen tiimin kanssa tukitoimia suunnitellen ja toteuttaen tarjoamme kaikille lapsille parhaan mahdollisen hoitopäivän ja opetuksen laadukkaassa varhaiskasvatuksessa.

Esimiehen ja muun johdon avulla saamme jatkuvasti koulutusta, mikä perustuu uusimpaan tutkimustietoon.
Keskeistä työssäni on yhteistyö huoltajien kanssa ja moniammatillinen yhteistyökumppaneiden mukanaolo työtä tukemassa.

Pidän työstäni ja etenkin työkavereistani, joilla on hyvä motivaatio ja sitoutuminen yhteisen tavoitteen eteen; lasten parhaaksi.
Kun näen, että joku lapsi oppii ja kehittyy, niin se on todellinen ilonaihe ja antaa voimaa jaksaa vaativassa tehtävässä.

25

j

jatkuva oppiminen

älylliset haasteet

20

tuulia

motivoi töissä

itseni kehittäminen ja oppiminen ja työyhteisö -jos on mukavaa ja kiva aamuisin tulla töihin tyydään pienempään palkkaan ja viihdyn työssäni

18

Highlander

Motivaattori

Eniten työssä motivoi hyvä palaute, suoraan tyytyväiseltä asiakkaalta ja erityisesti omalta esimieheltä saatuna!

Sivut