Jaa yhteinen muisto sinusta ja kollegastasi!

Vietämme päivittäin useita tunteja työpaikalla – ei siis ole ihme, että työpaikalla voi syntyä myös ystävyyssuhteita. Onko sinulla upeita työkavereita tai erityinen kollega, jotka ansaitsevat mainetta ja kunniaa?

Muistele hetki yhteistä taivaltanne ja kerro meille jokin mieleenpainunut muisto sinusta ja kollegastasi. Voit voittaa 200 euron arvoisen Holiday Club -lahjakortin jaettavaksi vaikkapa sinulle ja työkaverillesi!

 

 

Kilpailu on päättynyt.

41

Pukeutumisneuvoja

Työkaverit auttaa jaksamaan

Mahtava työporukkani motivoi minua työssäni! Työskentelen Sokos Helsingissä pukeutumisneuvojana. Erityisesti onnistumiset työkaverin kanssa työpaikalla ja asiakkaan iloisuus onnistuneista valinnoista auttaa minua kehittymään myös tulevaisuudessa. Myymme Sokoksella asiakkaalle kokonaisuuksia. Erityisesti mieleeni on painunut asiakaspalvelutilanne, jossa minä autoin asiakasta löytämään sopivat vaatteet ja asusteet työhaastatteluun, jonka jälkeen vein asiakkaan kosmetiikkaosastolle ja siellä taitava kolleegani meikkasi ja ehosti asiakkaan. Asiakas oli oikein tyytyväinen ja poistui uusien tuotteiden kanssa. Vielä jälkeenpäin hän palasi takaisin kertomaan, kuinka hän oli tehnyt vaikutuksen työhaastattelussa meidän hänelle valitsemillamme tuotteilla. Siitä tuli erityisen hyvä mieli, sillä asiakas sai haluamansa työn. Ihana työkaverini kosmetiikkaosastolla ansaitsisi mainetta ja kunniaa, hän on erittäin taitava työssään, hänellä on hyvä asiakaspalveluasenne ja hän on erittäin hyvä meikkaamaan.

35

Hellu

Kollegan oikeat sanat

Minulla on ihana kollega joka ymmärtää minua puolesta sanasta. Käymme usein yhdessä lounaalla ja hän osaa aina löytää oikeat sanat kun olen lohdutuksen tarpeessa.

50

SH

Aamukahvit

Meille on yhden työkaverini kanssa muotoutunut tavaksi tulla töihin hieman ennen muita ja nauttia aamukahvit ja höpötellä kuulumiset. Aikavälille 6.45-7.15 osuu tämä yhteinen kahvituokio. Joskus kun jompi kumpi on lomalla, niin toiselle tulee suorastaan ikävä kun ei olekaan näitä hetkiä.

48

ani

kunnantyöntekijä

Tulin kuntaan töihin keskukseen, sillä aikaa kun vakinainen työntekijä oli kesälomalla. Ajattelin että mitenkä hän suhtautuu minuun kun teen hänen töitään, eikä hän ole niitä minulle opettanut.
Hän jutteli töistä heti minun kanssani, neuvoi muutamia tärkeitä asioita, tulimme erittäin hyvin toimeen keskenämme. Koskaan en kuullut kenenkään kunnantyöntekijän haukkuvat toista takanapäin. Olin paljon taustalla tekemässä töitä, monien työntekijöiden kanssa. Olisin varmaan kuullut haukutkin, jos joku niitä olisi tehnyt. Paras työyhteisö missä olen koskaan ollut oli kotikuntani, ja niitä työyhteisöjä on paljon.

34

Tosi ystäviä rikkaampi

Ilot ja surut

Työyhteisöön saavuimme kollegani kanssa samaan aikaan, joten elimme hyvin samanlaista muutostilannetta. Asioista oli helppo keskustella alusta alkaen ja nykyään ystävyys jatkuu myös työpaikan ulkopuolella. Toinen on toista varten niin iloissa kuin suruissa mikä on elämän tuoma rikkaus

44

Ex-työkaveri

Girls

80-luvun puolessa välissä ehdimme olla muutaman vuoden ajan työkavereita. Se jatkuu edelleen ystävyytenä. Tapaamme säännöllisesti vuoden aikana useita kertoja, hyvää ruokaa ja viiniä nauttien sekä kuulumiset vaihtaen. Monenlaiset kokemukset on niissä keskusteluissa vaihdettu! Viime vuosina olemme myös tehneet viikonloppumatkoja eri puolille Suomea. En osannut kuvitella silloin nuorena, että yhteytemme on näin kestävä! ❤

41

Tupu135

Saan olla iloinen

Olen aina uskonut, että erilaisuuteni vie kaikki ihmiset pois läheltäni, mutta ei. Saan olla oma itseni kollegoideni kanssa. Työskentelen määrätyllä ajalla ja siellä vuorot vaihtuvat paljon, eli sain tutustua moneen mukavaan henkilöön. Juttelemme elämästä kahvitauolla ja viihdyn tosi hyvin työssäni, kun kollegat ja asiakkaat ovat niin mukavia.

44

2 pappia

(Ei aihetta)

Irtisanouduimme seurakuntapastorin virasta.

44

Johannatmk

Ilon pisarat

Hanna, Mari, Marja, Ira, Maikku, Liisa, Anna, Kaarin, Jantunen, Taina ja ja ja... Puurtamisen ja pakertamisen välissä kenen kanssa milloinkin nauretaan ja pöhköillään. Sellaisten työkavereitten kanssa tekee vaikka mitä työtä.

65

Chef57

Kollegoita pilvin pimein

Minulla on kollegoita ympäri suomenniemen ja kaikille meille yhteistä on työttömyys. Eiköhän me kaikki työttömät ansaita jonkinlaista mainetta ja kunniaa osaksemme.

73

Peppi

Vapaa-ajan riennot parasta

Parhaat muistot ovat kollegoiden kanssa vietetyistä viihteellisistä illanvietoista. Etenkin yksi Tallinnan reissu on ikimuistoinen. Fiilis oli koko porukalla niin hyvä alusta loppuun. Meno oli paikoin ehkä hervotonta, mutta todella lämminhenkistä. Yhteiset hippahetket voivat auttaa tutustumaan uudella tavoin ja hitsaamaan jengiä paremmin yhteen.

36

Tulska

Mahtava ystävä

Nykyinen pomoni on ollut ystäväni amiksesta saakka. Tutustuimme opiskellessa, ystävyys jatkui sen jälkeen, kunnes hän pyysi minut töihin. Nyt olen ollut 7 vuotta hänellä töissä ja edelleen yksi parhaista ystävistäni. Paljon hyviä muistoja töistä ja lisäksi vapaa-ajalta, parhaimpina ehkä laivareissut tai paljuillat jouluna, pakkasessa, pipot päässä, lämpimässä vedessä ja juomat kädessä ?

45

Kristiina

Ystävä, ei pelkkä työkaveri

Viime kesänä minulla oli poikkeuksellisen raskas viikko ystäväni kuolemasta johtuen, mikä varmasti näkyi minusta myös työyhteisössäni. Viikon päätteeksi eräs työkaverini toi minulle itse tekemänsä kortin sekä viinipullon ja halasi minua sanoen: "Nämä on sinulle, kun olet ollut koko viikon niin surullinen." En unohda tuota elettä ikinä. Kyseisen työkaverin kanssa on muutenkin helppoa ja mukavaa tehdä yhteistyötä, koska hän on pedantti ja aina auttavainen.

33

kumppani

työelämä

Lämmin halaus joka aamu

30

TAKI

YHTEINEN MUISTO KURSSEILTA!

Minut ja kollegani oli määrätty kursseille työpaikan puolesta. Menimme läheiseen suureen kaupunkiin, jossa järjestettiin koulutukset. Menimme autollani ja laitoimme autoni parkkiin hotellin eteen sekä veimme matkalaukkumme hotelliin sisälle. Kun palasimme, parkkipirkko oli laittanut pysäköintivirhemaksun tuulilasiini. Meiltä pääsi naurut ja jaoimme kustannukset puoliksi sekä totesimme, että tämä kurssi alkoi kyllä vauhdikkaasti. Kurssilla oli muuten ihanaa!

Sivut