Mikä tekee työstäsi merkityksellistä?

Kerro meille, mikä tekee työstäsi merkityksellistä sinulle, ja voit voittaa Marshallin tyylikkään Bluetooth-kaiuttimen!

Kilpailu on voimassa 31.3.2019 asti.

Kilpailu on päättynyt.

72

OM

Työni merkityksellisyys

Nykyisessä työssäni minulle merkityksellisintä on se, että voin aidosti olla avuksi ja hyödyntää aiemmistakin töistäni saamaani tietotaitoa. Kollegani ovat 95 % ulkomaalaisia, asuvat Suomessa ja yksi tärkeä osa työtäni on auttaa heitä Kela-, verotoimisto- ja maistraattiviidakossa, selittää suomalaista palkkausjärjestelmää, autan liittymään ammattiliittoihin, tarkistamaan palkkalaskelmia. Olen ollut kuunteleva korva jos vaan on yhteinen kieli löytynyt.
Etsin asuntoja, lahjoja lapsille, kukkia vaimoille, paikkoja missä vierailla Suomessa kun perheensä tulevat käymään, auttanut ostamaan autoja, varannut kaikenlaisia lääkärikäyntejä... missä vaan apua ovat tarvinneet.

Työkaverit kutsuvat minua lempinimellä "mama" ja olen siitä aika otettu. Ja kieltämättä itse pidän heitä eräänlaisena sekalaisena bonusperheenä.

84

Diplomi-inssi vaan

Työni merkityksellisyys

*Toimin kiertotalouden parissa
Ehdottomasti se, että tietää tekevänsä jotain niin yrityksen tavotteiden saavuttamiseksi, mutta myös yhteiskunnan kehityksen eteen. Tarkoituksenammehan on kuitenkin tehdä maailmasta parempi, kuin mitä se on ennen meitä ollut.

56

Lumikki66

Työn merkityksellisyys

Oman työni tekee merkityksellisesti se, että saan olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa ja pohtia heidän kanssa yhteistyössä kehittämiseen ja muutosjohtamiseen liittyviä asioita. Omat työtoverit ovat elämän suola ainakin minulle, koska ilman heidän tukeaan työelämän kiemurat ovat aika haastavia välillä. Ihan parasta on tietysti se, että teen sellaista työtä, jota ihan aikuisten oikeasti haluan sydämestäni tehdä. Se luo minulle työn imua- flowta ja antaa minulle voimavaroja työelämässä jaksamiseen. Oman itseni jatkuva kouluttaminen ja tietojen päivittäminen luo myös uutta näkökulmaa arkipäivän rutiineihin. Asioita voi nähdä monella tavalla, peiliin kannattaa katsoa aina välillä :)

58

Aki

Ihmisten auttaminen ja ulkona työskentely

Työssäni pääsen tekemään töitä vanhalla hautausmaalla jossa kasvaa isoja vanhoja puita ja joka puolella on vehreää ja kaunista, työhöni merkitystä saan siitä että pääsen auttamaan hautausmaalla kävijöitä sekä hyvin tehdyllä työlläni tuon iloa ihmisten päivään.

56

Ippe

Asiakkaan auttaminen

Teen myyntityötä IT-alalla.
Omassa työssäni on hienoa kun pääsee näkemään läheltä eri alojen toimia ja toimitapoja. Miten lehtiä painetaan, miten taloja rakennetaan tai vaikka miten ruokaa valmistetaan.

Itselleni työstä tekee merkityksellistä kun pääsen auttamaan ja kehittämään asiakkaiden ympäristöjä, niin että he pystyvät toimimaan omassa liiketoiminnassaan vielä tehokkaammin ja turvallisemmin.

77

Tomi

merkityksellisen työstä

Omasta työstäni tekee merkityksellisen, itsenäisyys, kollegoideni tuki ja mukavat asiakkaat, kiitosta kuulee harvoin esimiehiltä mutta palautetta työkavereilta tulee usein ja yleensä positiivistä joka piristää kenen tahansa työpäivää ja tuottavuutta

63

Opa

Ilmanvaihto ala

Osatyö!
Työstäni tekee tärkeää, kun työnantaja soittaa ja kysyy että pääsetkö töihin? tulee sellainen hyvä olo että minua tarvitaan vielä.

73

Susa

Mikä tekee työstäni merkityksellistä?

Työstäni merkityksellistä tekee se, että ihminen löytää sisäisen motivaationsa ja oppii hyväksymään itsensä.

58

Opo

Työni merkityksellisyys

Ohjaan työkseni lukiolaisia opiskelussa ja urasuunnitelmissa. Hienoimpia hetkiä ovat ne, kun joku opiskelija, jolla on ollut kovin näköalaton suhtautuminen tulevaisuuteensa, löytää kipinän ja alkaa tarmokkaasti tavoitella unelmaansa. Tällä on suurta yhteiskunnallista merkitystä meille kaikille.

51

kassu

Työn merkityksellisys

Työstä tekee merkittävän hyvä työporukka, omat ja muiden asettamat haasteet ja tavoitteet, oma toimivalta ja työn vaihtelevuus.

68

heidi

(Ei aihetta)

kollegojen kanssa ystävystyminen ja toisten tsemppaaminen tuo paljon lisää merkitystä työhön. Lisäksi onnistumen kokemukset ja uusien haasteiden kohtaaminen ovat tärkeitä asioita työssäni.

64

ST

Työn merkityksellisyys

Työ on merkityksellistä, mikäli minä työntekijänä pystyn seisomaan yrityksen toiminnan arvojen takana. Tällä hetkellä omassa työssäni tämä ei toteudu, sillä toimialana on perintä, jonka koen eettisesti vääräksi ja omien arvojeni vastaisena.

57

Linda

(Ei aihetta)

Minulle työstä tekee merkityksellistä se, että voin toteuttaa itseäni, käyttää luovuutta sekä oppia ja kehittää itseäni päivittäisen työn lomassa ja ohella. Myös työni vaikuttavuus ja merkityksellisyys muiden ihmisten kannalta on olennaista ja tärkeää. Haluan tuntea olevani oman työni osaaja ja voida myös auttaa tiedoillani ja taidoillani muita työyhteisössä ja myös sen ulkopuolella.

58

Nelli

Ilmapiiri ennen kaikkea

Minulle työstäni tekee merkityksellisen muun muassa se, että näen työni vaikutuksen ja jäljen lähes saman tien. Tärkeimpänä asiana koen kuitenkin työpaikallani vallitsevan hyvän ja kannustavan ilmapiirin, koska se saa minut tulemaan töihin hyvillä mielin joka päivä.

55

kati

työstäni merkityksellistä

tekee ihmisten auttaminen ja avun antamisen jälkeinen tila ihmisellä. Hymy ja kiitos on parasta mitä voit saada.

Sivut