Parhaat vinkit kesätyönhakuun?

Miten olet saanut unelmiesi kesätyön? Jaa parhaat vinkkisi kesätyönhakijalle ja voita iRobot Roomba 615 ‐pölynimurirobotti!

Kilpailu on voimassa 31.3.2018 asti.

Kilpailu on päättynyt.

34

aikainen lintu madon nappaa

ajoissa

ajoissa työnhakuun

35

Ana

Synnyin

Synnyin kultalusikka kädessä. Ei tarvinnut tehdä mitään muuta kuin hyväksyä työpaikka.

34

Laura

Ajoitus ja suhteet

Siitä, kun itse hain viimeksi kesätyöpaikkaa, on jo melko kauan, mutta koska tällä hetkellä itse vaikutan omassa työssäni kesätyöntekijöiden valintaan, jaan mielelläni pari vinkkiä: Ensinnäkin ole ajoissa liikkeellä, sillä paikat täytetään usein jo alkuvuonna. Toiseksi, käytä suhteita rohkeasti avuksesi: omasta lähipiiristä saattaa hyvinkin löytyä päättävissä asemissa olevia ihmisiä, joiden kautta voi aueta se ensimmäinen kesäduuni. Kun kokemusta löytyy, on seuraavalla kerralla jo helpompaa pärjätä omillaan.

30

j

maine seuraa

Tein edellisenä vuonna lyhyen pätkän hommat niin tunnollisesti, että seuraavana vuonna työnantaja näki vaivaa ja salapoliisintyötä selvittääkseen yhteystietoni (kaikki tiedot oli muuttuneet), että sai pyydettyä minua uudelleen kesälomittajaksi. Olinkin sitten jatkossa vielä kolme kesää samoissa hommissa.

38

Totuus palaa

(Ei aihetta)

Unelmieni kesätyön sain kuten muutkin parhaat työpaikkani - suhteilla.

31

anders69

kesätyö

aikansa kun ruinaa, kyllä se sieltä lohkee

34

JM

(Ei aihetta)

Ole avoimin mielin, käy paikan päällä kysymässä kesätöistä.

36

HH

(Ei aihetta)

Hae jo aikaisin alkuvuodesta paikkoja, hae myös paikkoja jotka eivät välttämättä ole omaa alaasi, koska kaikki työkokemus on hyväksi!

39

ph

Pidä yllä ystävyyssuhteita

Monesti jos omaa paljon ystäviä niin saa tietoa uusista paikoista joista ei ennestään ole hajuakaan.

34

Nyt jo oikeissa töissä

Parhaat vinkit kesätyönhakuun

Ole positiivinen, iloinen ja siisti jos aiot vaikka ruokatöihin.

36

Tsemppi

Pärjäät kyllä!

Hae mahdollisimman moneen paikkaan iloisella mielellä, reippaasti ja rehdisti omana itsenäsi! Älä lannistu jos ei heti tärppää, se ei tarkoita sitä että olisit jotenkin huonompi kuin joku muu. Kaikki ollaan erilaisia, myös työnantajat :)

33

JaksaaJaksaa

kesätyö

Sanoisin että paras keino on vaan hakea mahdollisimman moneen työpaikkaan olematta lainkaan kranttu niiden suhteen. Viisasta on myös hankkia hygieniapassi, ajokortti ja suorittaa ensiapu-kurssi, niin mahdollisuuksia avautuu roimasti lisää!

31

Toksa

Kesätyöpaikka

Ihan vaan lakki kourassa kiertänyt paikasta toiseen kyselemässä rohkeasti! Kyllä jossain vaiheessa tärppää?

31

Miskiiih

työtä

Menin paikan päälle vaikka missään ei ollut ilmoitettu töitä olevan tarjolla.

33

Minttu

Kesätyö

ASENNE RATKAISEE AINA!
Ole reipas, siisti, asiallinen. Jos et johonkin työpaikkaan pääse, se ei vaan ollut tarkoitettu sinulle. Sinua odottaa jokin sinulle parempi paikka. Usko itseesi, älä lannistu vaikka saisit negatiivistakin palautetta, saattaa olla ,että hänellä ei ole asenne kohdallaan.

Sivut