Miten panostat hyvinvointiin syksyllä?

Kerro meille, mikä motivoi sinua työssäsi, ja voit voittaa Philipsin herätysvalon.

Kilpailu on voimassa 31.10.2019 asti.

Kilpailu on päättynyt.

11

Ninnu

Mikä motivoi minua työssäni

Mahdollisuus itse vaikuttaa työn sisältöön ja prosesseihin. Oman työpanoksen arvostus. Hyvä tiimihenki. Työn monipuolisuus

16

Katana

Haasteita ja onnistumisia

Olen sekä työelämässä että kaikessa muussa olemisessani aika levoton luonne ja siksi kaipaan riittävästi muuttuvia tekijöitä matkani varrelle. Minua motivoivat tilanteet, joissa pääsen käyttämään hyväkseni sekä osaamistani että ongelmanratkaisukykyäni ja mielikuvitustani. Jatkuva oppiminen motivoi minua ja parhaiten opin kätännön kautta. Juuri odottamattomat tilanteet tuovat minusta hienosti arkeen oppimisen ja oivaltamisen riemun. Ja kun vähän sattuu ja tapahtuu niin ei pääse ihminen kyllästymään.

13

aluut

Ilmapiiri

Kotona hyvä ilmapiiri (siisti koti, liikuna, perhe) ja töissä työkaverit ja mieluisat työtehtävät motivoivat. Jotta voin nauttia töissä olosta, täytyy kotona olla myös hyvä olla. Töissä hyvät työkaverit, joiden kanssa keskustella, motivoivat minua tekemään parahaani. Myös palaute esimiehieltä hyvästä työstä motivoi yrittämään vielä enemmän.

33

SK

(Ei aihetta)

Minua motivoi uuden oppiminen, hyvä palaute työstä sekä tietysti palkka.

14

Mirr

Nukkuminen

Panostan hyvinvointiin keskittymällä nukkumiseen. Kesällä tulee monesti valvottua myöhään valoisien iltojen takia, ja tämä jatkuu helposti syksyyn, vaikka opiskelu- ja työaikataulut pakottavat heräämään aamulla aikaisemmin. Tämän vuoksi panostan aina syksyllä siihen, että kävisin nukkumaan aiemmin, jotta unta ehtii saada tarpeeksi.

35

Kaiken maailman dosentti

Hyvinvointi

Liikunta hidastaa degeneraatiota.

16

Anue

Hyvinvointirutiini

Jos elämässä on rutiineja, luo se turvaa ja helppoutta ja antaa hyvinvointia, kun esim. rutiininomaisesti menee joka ilta ajoissa nukkumaan. Mutta ei ole niin pakkomielteisesti sidoksissa rutiineihin, että koko elämä menee sekaisin, joutuu hetkellisesti luopumaan totutusta.

15

Mersu

(Ei aihetta)

Hei. Minua motivoi mielekäs, haastava, vastuullinen työ. Hyvät työkaverit ja hyvä työilmapiiri. Myös kannustava firma ja palkka motivoivat.

17

TS

Työssä motivoi

Hyvät työkaverit, reilu esimies ja tunne siitä, että osaa ja haliitsee oman työnsä.

15

Ei jaksais

Mikä motivoi työssä

palkkapäivä! valitan, mutta tällä hetkellä ei mikään muu

17

Inno

Mikä motivoi työssä

Minua motivoi työssäni se, että tiedän tarkalleen, mitä minulta odotetaan ja saan käyttää kaiken ammattitaitoni tämän tavoitteluun kannustavassa ilmapiirissä lean-tyyliin.

Mikä minua ei motivoi: management by perkele ja mikromanageeraus.

12

Maarit

Minua motivoi työssäni

Olen nykyisellä työnantajallani työskennellyt reilu 14 vuotta ja aivan parasta työssäni on ihanat asiakkaat.

14

konttorihiiri

Työssä motivoi...

...hyvät työkaverit ja hyvä työilmapiiri.
...kannusta esimies, riittävästi vapautta tehdä töitä omannäköisesti
...työhyvinvoinnin tukeminen
...monipuolinen työnkuva

16

Ikiliikkuja

Työmotivaation tappaa yksitoikkoisuus ja paikalleen jämähtäminen

Eniten työssä motivoi jatkuva uuden oppiminen ja haasteet. Niinä hetkinä kun töissä on jatkuvasti jotain uutta meneillään ja täytyy antaa itsestään 110% oppiakseen ja hallitakseen koko ajan uutta vanhan ohella, unohtaa katsoa kelloa ja laskea työtunteja. Jatkuvat uudet haasteet ja mahdollisuus kehittää itseään innostavat huonompanakin päivänä työpöydän ääreen. Töihin tulo on inspiroivaa ja vireystila pysyy huipussa myös työpäivän jälkeen.

16

Pin

(Ei aihetta)

Työssäni minua motivoi ehdottomasti asiakkaiden onnistumisen kokemukset. Vaikka itsellä olisi mieli maassa ja olisi niin mukava jäädä koko päiväksi sängyn pohjalle, niin aina sitä vaan jaksaa nousta ylös sängystä, kun muistaa miten ihananien asiakkaiden kanssa sitä päivänsä saa jakaa.

Sivut