Paras tapa palautua töistä kesälomalla?

Jaa vinkkisi ja voit voittaa Hannah Falcon 2 ‐silikonipinnoitetun kahden hengen teltan!

Kilpailu on voimassa 30.6.2018 asti.

Kilpailu on päättynyt.

57

Yogaguru

Paras tapa palautua töistä kesälomalla

Sopivasti vaihdellen lepoa ja aktiviteetteja. Nuppi ja kroppa kuntoon siis! ☀?

58

Jansku

Paras tapa palautua töistä?

Itselläni on selkeä tapa: Läppäriä ei edes oteta esiin ensimmäisen viikon aikana! Ei myöskään availla sähköposteja ja somekin saa jäädä katkolle. Jos sää sallii, teen eväät ja lähden luontoon koiran kanssa, koko päiväksi ja kuuntelen puiden huminaa, laineen liplatusta ja annan itselleni luvan vaikka nukahtaa viltin päälle eväiden viereen. Koira on vieressä eikä pelota! Verenpaine laskee ja olo on ooudon rauhaisa. Auvoinen!

61

Bajen

Paras tapa palautua töistä?

Kesälomalla kaikkein tehokkainta palautumista on lähteä luonnon helmaan joko vaeltamaan tai edes lenkille. Jo tunnin ulkoilun myötä saa ladattua akkujaan sekä parhaassa tapauksessa myös ämpärillisen mustikkaa talvea varten.

52

Irkku

(Ei aihetta)

Työsähköposti pois kännykästä tai piilotus johonkin kansioon, ettei vahingossakaan avaa postilaatikkoa. Kyllä ne soittavat, jos hätä tulee. Jos somessa on kavereina työkavereita, niin heidän päivityksensä piilotus kuukaudeksi, tai vielä parempi: koko sovellus pois lomaksi. Heti loman aluksi reissuun pois arkiympyröistä.

43

poispois

(Ei aihetta)

Pitää keksiä jotain tekemistä, jolla pääsee muutamaksi päiväksi pois kotiympyröistä. Lomamatka ulkomaille/kotimaassa, omalle tai kaverin mökille. Mitä tahansa, kunhan pääsee hetkeksi pois tutuista arkiympyröistä.

59

rentona

Paras tapa palautua töistä kesälomalla

Kesäloma on hyvä aloittaa ja myös päättää keskellä viikkoa, jos se vain on mahdollista. Näin toimien voi ikään kuin pyrkiä jäämään lomalle edellisen viikon perjantaina, mutta seuraavalle viikolle jää vielä pari päivää aikaa hoitaa "hännät" ja näin loma pääsee alkamaan vähemmän stressaantuneena.

Töistä ja työmoodista pääsee irti helpoiten, kun lähtee heti edes pariksi päiväksi pois tutusta kotiympäristöstä. Työkännykkä jätetään kotiin tai piilotetaan kännykän näytöltä työsähköposti, ettei tule vahingossa vilkuiltua.

46

Heta

Töistä palautuminen = irrottautuminen lomalla.

Matkalle lähtö irrottaa urautuneesta arjesta: Lento on hyvä mutta kallis. Harley Davidson tekee saman joka päivä: aina jotain säätämistä/korjaamista ja joskus pääsee ajamaankin. Fillari tai kanootti tekee saman vihreemmin, edullisemmin ja nopeammin: luontoelämys avautuu kulman takaa. Kuntokin parantuu.

44

Tuija

Töistä palautuminen kesälomalla

Paras tapa on kutsua heti loman alettua 1.5 v.lapsenlapsi kylään muutamaksi päiväksi. Yhdessäolo on niin kokonaisvaltaista , että kaikki muu unohtuu.

64

Tytti

Rentouttavaa tekemistä lomalla

Hypää moottoripyörän selkään ja lähde vain ajamaan - sinne missä paistaa aurinko. Mitä pidempään voit olla tien päällä, sitä enemmän pääset irti työn rutiineista ja saat uutta virtaa elämääsi. Testattu on 4vkoa yhtäjaksoisesti! Meni kokonainen viikko jälleen opetellessa työntekoa.

43

joppari

Taulu

maalata maisema taulu

44

Kokenut

Eri maisemiin

Eri maisemiin lähtö parantaa töistä irrottautumista, pois arjen ympyröistä kokonaan toisiin paikkoihin on paras tapa nollata aivot.

40

Myy

(Ei aihetta)

Ehdottomasti lomalle lähtö, eli pois kotoa heti vaan

40

Lomalainen

Paras tapa unohtaa työ lomalla

Heti loman alussa kannattaa lähteä pikku matkalle tai retkelle muualle kuin kotiin tai mökille. Ajatukset vaihtuvat lomamoodiin paremmin, kun ei jää samoille kulmille pyörimään. Ja älä kyttää työsähköpostia tai tutki työpuheluita! Rentoudu ja ole hetkessä!

42

Duunari

Ikkunoiden pesu

Aina kun olen pessyt kaupungissa katutasolla ikkunoita ovat ihmiset olleet tosi kiinnostuneita puuhailustani. Välillä on mennyt tovi jutellessa. Töitä tekemällä löytyy seuraa :)

43

Ansku

Lomalta palautuminen

vähitellen,ei ajattele liiaksi että on heti alettava täysillä spurtata vaan oman jaksamisen mukaan.voi vaikka muille kertoa mitä lomala tuli tehtyä :) näin saa loma fiilistellä vielä ajatuksineen lomassa töidenkin lomassa..

Sivut