Jouluna töissä? Kerro kokemuksistasi!

Oletko kenties tänäkin jouluna töissä, kun muut lomailevat? Pääsetkö joulutunnelmaan myös työpaikalla? Kerro fiiliksistäsi ja voita Nespresso Expert Milk -kahvikone!

Kilpailu on päättynyt.

Palkinto
48

LP

Jonkun pitää työt tehdä

Jos tämä olisi helppoa, kaikki tekisivät tätä. Jouluna lomaa viettävät kiittävät, että palvelut ovat saatavilla ja kaupat ovat auki.
Iso käsi kaikille meille arjen sankareille!

44

Aurinkotyttö

(Ei aihetta)

Ei jouluna töissäollessa ole samanlainen fiilis

42

Tonttu

Jouluna töissä, voi piristää jopa muita

Hoitoalalla potilaiden ilona ovat merkkipäivät ja erityisesti jouluna aistii ilmapiirin rentoutumisen ja yhdessäolon lisääntymisen. Jouluna sonnustauduin jouluisiin hiusponnareihin, joilla saikin runsaasti kommenteja ja kiitosta kun heidän jouluaan varten sai jotain pientä iloa. Iltasella ehti vielä oman perheen pariin.

40

mankeli

töissä

Aina töissä

41

Röimies

Jouluna hommissa

Surullista olla jouluna töissä kun muut sukulaiset ja ystävät ovat pitämässä kivää :(
Kahvitkinjäi kotiin :(

36

Riittamummo

Jouluna töissä

Olin tänä vuonna jouluna töissä. Työpäivät menivät tavallista mukavammin, kun kaikki olivat joulufiiliksissä. Asiakkaatkin olivat yllättävän positiivisella fiiliksellä ja oli ihanaa! Tamminkuun tuleva palkkanauha myös hykerryttää jo etukäteen!

69

Minna

(Ei aihetta)

Olen ollut useasti jouluna töissä. Mielestäni myös työpaikalle saa aikaan ihanan joulun tunnelman ja myös asiakkaat ovat joulumielellä. On ihanaa auttaa ihmisiä myös joulunpyhinä ja siten omalta osalta olla tuomassa heille joulumieltä.

36

¨Punatakkinen info mies

Hymyilään :-) kun tavataan

24.12. Rauhallista joulua kaikille työn ääreen ja valitse oikotie kuusen lahjojen luokse. :-)

50

Vapaa joulu

(Ei aihetta)

Tehköön ne töitä jouluna kenen on pakko. Suuriosa saa kuitenkin nauttia joulusta kotona :)

48

Nipero

Jouuna töissä

Olin aikoinaan sairaalan välinehuollossa töissä. Sielläkin tarvitsee töitä tehdä pitkien pyhien aikana joten töihin oli mentävä. Meitä oli pieni porukka pyhinä paikalla varmistamassa välineiden saanin osastoille ja leikkaus saleihin. Itse aaton vietin siskoni luona työpäivän jälkeen. Töissä oli hieman joulukoristeita kahvihuoneessa. Sinä jouluna oli kovat pakkaset ja lumi maassa, niin kyllä jouluinen tunnelma tuli ulkoillessa.

44

Nikkeman

Ei töitä vaan opiskeluja

Valitettavasti en ole töissä vaan opiskelen tällä hetkellä, joten itseäni tämä ei haittaa pätkääkään, koska itse ollaan lomilla, kun muut tekee töitä! ;)

45

Merja

Joulufiilistä töissä !

Meillä on jouluvalot ! 2 punaista perinteisä kynttelikköä ikkunalaudoilla, iso valaistu joulutähti ikkunassa ja jopa esimiehen tuoma koristeltu tekokuusi asiakaspalvelun tikoissa ja - rennompi tunnelma, kun kaikki jo odottavat joulun pyhiä ja vapaita !

38

mikki

jouluna on kivaa

jouluna on kiva olla töissä, saa lahjoja ja on rauhallista

77

ZariZara

Junassa jouluna

Olen junatarjoilija ja olen useinkin jouluna töissä.
Vaikka joulun alla junat ovat täynnä, yleensä matkustajat ovat hyväntuulisia ja joulumielellä.
Joskus junassa kiertää joulupukki ja tonttu jakamassa lapsille kivoja yllätyksiä.

53

TAKI

JOULUNA TÖISSÄ!

Vuosia sitten olin työssä erään ikäihmisen luona omaishoitajana Jouluna. Hoidin häntä aamusta iltaan, kun hänen aviopuolisonsa oli lepäämässä Kylpylässä. Joulu meni ruokaa laittaessa ja huolehtimalla hänen puhtaudestaan sekä siisteydestään.
Hän oli iloinen ja onnellinen sekä tyytyväinen, kun sai jutella hyvän ystävän sekä luotettavan omaishoitajan kanssa hengellisistä asioista ja Jumalasta. Olin erittäin iloinen, kun sain häntä auttaa monissa arjen askareissa.

Sivut