Miksi työn merkityksellisyys on sinulle tärkeää?

Kerro meille, miksi työn merkityksellisyys on sinulle tärkeää, ja voit voittaa Suunto 3 Fitness -urheilukellon!

Kilpailu on voimassa 30.4.2019 asti.

Kilpailu on päättynyt.

21

Tapza

Työnmerkitys

Olen itse ollut IT sektorilla jo 30 vuotta. Järjestelmät, ympäristöt ja toimintatavat ovat versioituneet ja kuolleet sekä uudesti syntyneet (vähän muuttuneina) :) ...mutta silti tuo palava mielenkiinto alaan ajaa eteenpäin oppimaan koko ajan uutta, toki kokemus on tuonut mukaan sen, että useat asiat oppii jo luonnostaan. Tämä työ jota teen joka päivä joka palkallisena tai sitten lähimmäisiä auttaen on itse palkitseva muutenkin kuin palkan muodossa. Se kuinka saa toiselle vaikeasti ymmärrettävät tai kuuloisen asian esitettyä niin , että hän tunteen tulleensa jonkin moiseksi IT-osaajaksi opastuksen jälkeen ja haluaa opastaa taas muita samassa haasteessa, on melkeinpä se miljoona jänistä :D Lisäksi omaan työnkuvaan kuuluu kokonaisuuksia ymmärtäminen niissä vaikuttavien näkökulmien esille tuominen päätöksenteossa, tuo antaa sellaista itsetunnon boostausta, jotta tuntee itsensä tarpeelliseksi ja osaavaksi.

16

Skorppari4

Työn merkitys Elämässäni?❤

Työn merkitys on aina ollut minulle Elämässäni tärkeää? olen saanut tehdä Rakastamaani työtä hoiva-alalla.olen työssäni joutunut kokemaan hyviä /huonoja asioita.olen pystynyt kehittämään itseäni ammatissani.Tiimityöskentelyssä olen oppinut paljon uusia taitoja/asioita? ATK-on ollut minulle aiemmin vaikeaa.mutta työ ohella olen oppinut lisää.Työni merkitsellisyys on ollut tärkeää koska voin työssäni auttaa vanhuksis/sairaita.❤ ja tulee hyvä mieli kun saa Kiitosta ja hyvää palautetta työstään ?❤ työni kautta olen avoimempi,Sosiaalisempi ja Ennenkaikkea.vaikeidenkin asioiden opetttelu sujuu paremmin/hyvin ? kun olen kokenut Lähihoitajan Ammattityöni.merkitykselliseksi itselleni ja asiakkaille ja myös työkavereilleni.

20

Yöpöllö

Työn merkityksellisyys

Kun on lapsesta asti mitätöity, verrattu muihin alentavasti, niin on hyvä, että on edes joku asia, jossa kokee olevansa onnistunut. Työ.

19

TAT

Työn merkityksellisyys

Työ on oleellinen osa elämääni,arkeani .
Ilman työtä elämä olisi tyhjää ja tarkoituksetonta

33

Hellu

Työn merktyksellusyys

Työn merkityksellisyys on minulle todella tärkeää. Se antaa minulle energiaa ja motivaatiota yltää yhä parempiin suorituksiin. Hyvin harvoin yrityksissä kerrotaan työntekijöille miten tärkeä osa hänen tekemästään työstä tukee yrityksen strategiaa. Se olisi hyvin tärkeää koska myös se lisää työn merkityksellisyyttä kun tietää tekevänsä tärkeää työtä ja on osa yrityksen menestymistä. Tässä olisi kehityksen paikka esimiehille.

41

Hönö

Työn merkityksellisyys

Työn merkityksellisyys on tärkeää, koska työ on niin iso osa elämää.

24

entinen opettaja

Ikärasismi ja leikkaukset purivat ( tekosyillä ulos)

Työ olisi ollut minulle "elämän tehtävä", mutta erotettiin selkeästi ikärasismin vuoksi. Annettiin ymmärtää, ettei kaivata kun tulee liian kalliiksi ja ikälisät ovat liian isoja ja suhteilla oli syrjään pukkaavia, jotta pääsisivät asemaani.
Kieroa hommaa eikä ilmapiiri asiasta ainakaan parantunut. Ei ole sen jälkeen ollut asiaa työmarkkinoille - saamattomaksi tulkitaan - ei edes työllistämispalkkio ole asiaa parantanut. Itse asiakkaat olivat nyreissään moisesta kohtelusta sillä työn laatu oli kelvollinen.

16

kurre12

Työn merkitys

Minä rakastan omaa työtäni, sen merkitys on suuri, minun henkilökohtaisen hyvinvoinnin kannalta.

17

Kirsi

Työn merkityksellisyys....

...on polttoaine, jolla itse käyn kohti uusia haasteita. Onnistuminen sitä kautta luo/tuo lisää virtaa, jolla voi taas ratkoa uusia ongelmia.

27

Hessu

Työn merkiteksyllisyys

Minulle työn merkityksellisyys on tärkeää siksi, koska työssä on haasteita ja voi vaikuttaa enemmän. Työ pitää olla vaihtelevaa ja olla sopivasti haastetta. Työn tulokset tulee myös saada näkyväksi.

50

Happy time

Työn merkityksellisyys

Minulla oli ilo tehdä työtä jota rakastin yli kymmenen vuotta. Annoin työlle myös vapaa-aikaani koska se oli niin antoisaa ja motivoivaa. Sitten tapahtui se, mikä harmittavan yleistä nykyään. Organisaatiomuutos, mikään ei ollut niinkuin ennen. Paljon irtisanomisia ja useimmat töihin jääneet kipuilevat työnsä parissa. Se ei varmasti kovin antoisaa työnantajallekaan. Useimmat heistä etsivät toista työpaikkaa.....

16

TAKI

Miksi työn merkityksellisyys on sinulle tärkeää?

Työ antaa minulle tunteen, että minua tarvitaan jonkin projektin toteuttamiseen tässä elämässä. Työn kautta saan toimeentulon itselleni ja toteuttaa itseäni työssä parhaan kykyni mukaan. Työ myös antaa minulle elämän sisällön ja tarkoituksen. Työtä tekemällä täytän velvollisuuteni lähimmäisiäni ja ympäröivää yhteiskuntaa kohtaan. Työnteko auttaa minua kehittymään ihmisenä ja lähimmäisenä.

21

Työmyyrä

Elämän pituinen matka työssä

Työ merkitsee suurimmalla osalle elämänpituista matkaa. Niinpä jo opiskeluissa ja kaikessa yhteiskunnallisissa keskustelussa aihe on merkittävä asia. Suomessa ahertaa pieni kansa joten työ nousee sitä kautta vieläkin merkittävämpään rooliin. Odotankin, että palkkojen lisäksi keskusteluja ohjaa myös työhyvinvointi ja perheiden jaksaminen.

18

Maarit

Työn merkitys

Työ antaa turvallisuutta tähän päivään ja tulevaisuuteen. Tunne on mukava kun tietää etä jossain minua odotetaan töihin, työkaverit ja asiakkaat niin hyvät kuin huonotkin. Koen haasteena jopa sen ikävän aina valittavan henkilön, mutta suon hänelle mahdollisuuden moittia kaikkea. En anna hymyni hyytyä ja lyön lisää valittamisen aiheita ja odotan että tuo henkilö tajuaa että sanoi hän vaikka mitä paskaa, minä jaksan kuunella häntä hymyssä suin. Ihana huomata kuinka hän ns perääntyy ja minä olen "voittaja".

24

Tiina

Työn merkityksellisyys

On tärkeää, että tuntee tekevänsä merkityksellistä työtä, on osa jotain.
Olisi hyvä, että saisi joskus myös palautetta tekemästään työstä.

Sivut