Pahin mokasi töissä ja mitä siitä opit?

Kerro pahin mokasi, minkä olet tehnyt töissä ja mitä siitä opit ja voita Electrolux Expressionist aamupalasarja!

Kilpailu on voimassa 30.4.2018 asti.

Kilpailu on päättynyt.

29

Möksy

Luottamuksellisia sähköposteja väärälle henkilölle

Outlookissa käy niin näppärästi tuo sähköpostien lähettäminen. Useammankin kerran on tullut lähetettyä saman etunimen omaavalle henkilölle toiselle henkilölle tarkoitettu sähköposti...

24

korppu

kesätyö puhelinvaihde

Kolmas kesä töissä teurastamon puhelin vaihteessa.. Työn ohessa täytin tilastoa lihan hylkysyistä. Puhelin soi, vastasin, en ehtinyt ajatella mitä vastasin.. "Paiseita..." syvä hiljaisuus...

30

Eikka

Tarjoilija mokailee

Ravintolassa sattuu ja tapahtuu aina: väärät ruoat annettu asiakkaalle mukaan, juomat läikytetty melkein asiakkaan päälle, kerran tiputin asiakkaan ruoat lattialle tämän nenän edessä, kerran unohdin ottaa kokonaan maksun asiakkaalta ja kerran unohdin taas antaa vaihtorahat takaisin. Jokaisesta mokasta oppii ja seuraavalla kerralla osaa olla huolellisempi.

31

Mana

Työmoka

En mennyt maanantaina töihin koska luulin että on sunnuntai.

34

Ulla

sammakko

Olin töissä hotellin vastaanotossa. Ko hotelli majoitti myös vakuutusyhtiön kautta tulevia asiakkaita, joilla oli joku este asua kotonaan. Yhtenä iltana tuli isä pienen tyttönsä kanssa. Heillä oli koti juuri palanut. Kysyin empaattisella äänellä halusivatko he majoittua ennen papereiden kirjoittamista. Eli hoidetaanko paperihommat ensin vai oliko heillä tulipalokiire (päästä huoneeseen, suihkuun yms.)? Auts. Mies katsoi minua pitkään. Ei, ei meillä enää ole tulipalokiire.
Kunnon freudilainen sammakko.

32

kiipeli

Kasvimaalla.... noloa...

Ensimmäisessä kesäduunissa näppärästi tein työtä käskettyä ja kun tarkistuksen paikka tuli... olin näppärästi tyhjentänyt kasvimaat kasvisten aluista ja rikkaruohot olin jättänyt... pieni hups... erehdys... No tätä nykyä olen kyllä oppinut mitä nyppiä... oppi ja ikä kaikki ;)

28

huhu

valitus

kerroin esinaiselle ettei mulla ole riittävästi tekemistä. mentorikseni nimetty otti nokkiinsa ja simputti loppuajan, olin harjoittelija.

30

Nipsu

Irtisanominen

Olin liian rehellinen menneisyydestäni ja sama toistui. Jouduin tietoturvarikoksen uhriksi.

35

Aasla

Ikkuna kirjekuori

Laitoin postin kuoreen niin,
että osoitetiedot eivät olleet näkyvissä oikeassa kohdassa.
Enkä tarkistanut sitä sen jälkeen. Sillä hetkellä ajatukset olivat jossain muualla.
Posti palautti sen takaisin, kun kuoressa oli lähettäjän tiedot.
Pomo toi sen minulle kiukkuisella äänen sävyllä todeten
Olen huolissani sinusta. Sen jälkeen ei ole niin käynyt.

34

Arjatar

Risteily

Olin nuorena Hämeen Rykmentissä töissä konekjoittajana sijaisena, kokopäiväistä! Lähdin keskellä viikkoa Tukholman risteilylle, kaveri houkutteli! Soitin laivalta ja kerroin, eversti sanoi, ettei tuollainen peli vetelee! Ei antanut potkuja, mutta työ muuttuu puolipäiväiseksi! Opin ettei niin kannata tehdä!

28

inkkari

työmoka

No joo, olin väsynyt välituntipolitiikkaan eli keplotteluun tai jotain sinne päin. Poika tuli tunnille, ja jo viiden minuutin jälkeen pyysi lupaa mennä vessaan. Minä sanoin, että miksi et käynyt välitunnilla. Ja lupasin hänen mennä. Kohta toinen poika piukutti samaa. Silloin valitettavasti räjähti, ja sanoin: "No, mene jos on pakko menne pitämään."

32

TINTTI vm-64

PAHIN MOKA

Yöhoitaja työ pestissä toimiessani toivotin ensimmäisille aamupuurolle saapuville, vanhus asiakkaille hoivakodissa : HYVÄÄ YÖTÄ! hyvän huomenen sijaan...yön valvoneena ja aamua kohti väsyneenä odotin aamuhoitajia raportille mielessäni: oma lepo, työurakan jälkeeni. Lohduttavinta mokassani oli se,että asukkaista osa muistisairaita eli itse olisin voinut "huumorilla" kuulua heihin,kyseisenä aamuna.

35

Kassaneiti

Asiakas varasti antamansa rahat

Olin myyjänä puutavaraliikeen kassalla, samalla piti hoitaa muitakin tehtäviä. Asiakas saapui ja maksoi suurehkon summan rahaa käteisellä. Puhelimeni soi ja jokin muukin keskeytys tuli. Asiakas lähti...Illalla kassaa laskettaessa huomattiin, että rahaa puuttui tismalleen yhden kuitin summan edestä. Olin kauhuissani, summa oli suuri. Sattumalta kuitissa oli asiakkaan nimi, yleensä ei ole. Esimieheni soitti asiakkaalle ja sanoi, että huomasiko hän asioidessaan jotain erityistä....asiakas tunnusti, että oli napannut rahat takaisin kun olin hetkeksi kääntynyt. Rahat palautuivat. Siitä lähtien olen käteisrahan päälle lähestulkoon läpsäissyt oman käteni päälle, kun asiakas on rahat tiskiin laittanut.

30

Kenties vähän vaahtoavaa?

Erilaiset tarjoilut

Olin kahvitusvuorossa erään asiakastapahtuman yhteydessä. Jossain vaiheessa viedessäni täydennystä tarjoilupöytään, ihmetteli eräs vieraamme teeveden vaahtoamista. Ilmeisesti joku oli jätttänyt teetermokseen saippuavettä puhdistuksen yhteydessä ja minä täyttänyt termoksen normaalisti kuumalla vedellä. Tapauksen jälkeen olen aina tarkastanut, että termokset on tyhjiä ja puhtaita :)

24

Käteväemäntä

Kotipalvelussa

Tein vanhukselle siskonmakkara soppaa ja tiennyt että makkarat tulee ottaa ulos suolesta. Jännitin ettei hän ollut tukehtunut niihin

Sivut