Miten sinun työpaikallasi vietetään ystävänpäivää?

Kerro meille, millaisia ystävänpäivätempauksia työpaikallasi järjestetään ystävänpäivän kunniaksi, ja voit voittaa Applen AirPods langattomat nappikuulokkeet!

Kilpailu on voimassa 28.2.2019 asti.

Kilpailu on päättynyt.

76

Mikki Hiiri

Ei vietetty.

Ei kyllä tuota päivää vietetetty.

88

Munkki

Munkki

Laatikollinen Omarmunkkeja odottamassa taukohuoneessa heti töihin tultaessa.

77

ST

Työpaikallani ystävänpäivää ei vietetä

Minun työpaikallani, joka on iso yksityisen sektorin kansainvälinen yritys (ja tekee merkittävää liikevoittoa joka vuosi), ei ystävänpäivää ole ikävä kyllä koskaan 6v työurani aikana juhlittu.

82

Koululainen

Arvonta

Meillä on halipasseja joita voi saada ja sinun pitää halia mahdollisemman paljon väkeä työpäivän aikana ja siihen halipassiin laitetaan nimiä, keitä kaikkia halasit. Myös ennen ystävänpäivää pysty kirjoittaa jonkun nolon tai ihanan muiston ystävästä ja parhaimmat tarinat palkittiin suklaalevyllä.etukäteen myös pystyi tilaamaan kuppikakun jollekki/joilekkin ja jättää siihen jonku viestin. Ystävänpäivänä niitä jaettiin.

79

Jonna

Valtiolla

Ei vietetä. Talo täynnä ihmisiä jotka vain sietävät toisiaan pakosta.

75

Voh-Veli

Ystävänpäivä

Aikuiskouluttajana ystävänpäivänä
tuon vohveliraudan mukanani.
Taikinan tekoon aamupäivästä yhteistuumin.
Paistetaan pareittain...yleensä vapaaehtoisia
kokkeja riittää.
Samalla tulee opetettua toiminnallisesti hygieniaa,
sanastoakin voi kääntää monelle kielelle.
Kommunikointia riittää,sillä hyvät tuoksut tuovat kaikki
toimitilojen käyttäjät yhteen
Budjettikaan ei kaada mitään firmaa/yksilöä ja vohvelin
sydämet symboloivat päivää ja toiminta luo vilpitöntä iloa
ympärilleen ja parantaa yhteishenkeä.

77

Hs65

Ystävänpäiväkaffeet

Meillä on aina tarjolla hyvää kahvileipää tms. ystävänpäivänä kahvihuoneessa. Itse leivon yleensä jotain tarjottavaa, jotku tuovat suklaata tai muuta herkkua, mut hyvää riittää koko päiväksi.

72

ER

Ystävänpäivätempaus

Meillä järjestettiin työntekijöille yllätysaamiainen, josta heitä tiedotettiin ystävänpäivänä aamutuimaan ystävänpäivätoivotusten kera. Lisäksi jokaiselle työntekijälle oli kirjoitettu ystävänpäiväkortti positiivisilla sanoilla. Työntekijöille, jotka olivat reissun päällä ystävänpäivän, oli hoidettu lahjakortit ystävänpäiväherkuttelua varten eli otimme huomioon myös muut kun toimistolla olleet ihmiset.

77

Rakas työ rakkaat huvit

Ystävänpäiväarvonta

Meidän iloinen lastensuojelutyön porukkamme on jo viime vuodesta lähtien pitänyt perinteenä ystävänpäiväkahveja ja - arvontaa. Jokainen kirjoitti yhteen sydämeen oman ja toiseen työkaverin nimen ja ennalta tuotuja palkintoja sitten arvottiin. Voittajalle asiaan kuuluvat aplodit ja puheet tietysti pidettiin :) Tämä oli meidän työntekijöiden oma osuus; lapsille pidettiin oma herkkuhetki, jossa saivat "juoruilla" kivoja juttuja toisistaan. Ja niitähän riitti!

75

Hoitsu

Ystävänpäivä

Työpaikallani vanhusten palvelutalossa järjestettiin ystävänpäivä-tanssit. Paikalla kahden hengen orkesteri soittelemassa toivemusiikkia ja ruokasalissa pistettiin jalalla koreasti. Ruokasali koristeltu teemaan sopivasti ja pöydillä ruusuja sekä vaahtokarkkeja. Tanssikansalle katsottu vähän parempaa päälle. Edellisenä päivänä jo valmistauduttiin lakkaamalla rouvien kynnet kuntoon ja askartelemalla ystävänpäiväkortteja.

75

Leo

Ystävän päivä teema kerhossa

Pidimme robotiikkakerhossamme työtoverini kanssa 4.-luokkalaisille lapsille ystävänpäiväteeman mukaan tehtäviä. Annoimme lapsille tehtävän tehdä Lego mindstroms EV3 -ohjelmalla ystävänpäivä kortin jollekulle ja vapaaehtoisesti sai lisätä musiikkia.

75

miltsi

(Ei aihetta)

Valitettavasti ei mitenkään.

80

EveliinaP

Kilpailu

Työpaikallani oli taulu johon kaikki saivat kirjoittaa toisistaan positiivisiä ja hyviä asioita ja se oli upea idea! Se sai kaikkien hymyt huulille ja piristi varmasti jokaisen päivää.

72

Topi

Donitsihetki

Ystävänpäivä sujui tänäkin vuonna vauhdikkaissa merkeissä, mutta assistenttimme ilahdutti meitä hakemalla sydämenmuotoiset herkulliset donitsit. Pieni makea herkku kiireen keskellä vedetyn takeaway-salaatin jälkeen todella ilahdutti.

76

vipangel

ystävänpäivä tempaukset

meillä on ollut muutamana vuotena nyyttäri meiningillä tuotu pikku purtavia töihin. T.labrarotta :)

Sivut