Parhain työnhakukokemus?

Kaikki rekrytoinnit eivät välttämättä pääty työpaikan saamiseen, mutta niistä voi silti jäädä hyvä mieli. Kerro parhaimmasta työnhakukokemuksestasi ja voita 200 euron Holiday Clubin kylpylälahjakortti!

Kilpailu on voimassa 31.7.2017 asti.

Kilpailu on päättynyt.

12

Särkynyt sydän

Sain heti työpaikan, työhaastattelu 10+, luulin vain

Minun työnhaku 2016
Hain uusia haasteita ihan kaikkialta, myös rekrytointitoimiston kautta. Minulle sanottiin, paperit ovat erinomaiset. Jos et ollut vielä kuullut Rainmakeristä. Meillä olisi sinulle sopiva työ. Mene työpaikka-haastatteluun osoitteeseen xxx. Haastattelija ottaa sinut vastaan klo 13:00. Kuulithan osoitteen oikein?
Menin haastatteluun, vastassa olivat keski-ikäiset naiset, blondi ja brunette. Haastattelu oli täynnä naurua ja aurinkoista asennetta. Jumaloin heidän ammattitaitoa ja hienoja titteleitä.
He sanoivat:" Me olemme jo sopineet muita haastatteluja. Kuullaan sitten meistä myöhemmin."

Soittivat muutaman viikon päästä ja sovittiin aloituksesta.
Kauhukseni sain työpaikassa kuulla, että aiemmalla viikolla, minua ennen oli jo yksi käynyt kokeilemassa tässä työpaikassa työskentelyä ja lähtenyt työpäivän päätyttyä saapumatta enää koskaan takaisin työpaikalle.
Niin olisi minunkin pitänyt toimia, sillä työpaikka irtisanoi minun työsuhteeni, kun pestini oli kestänyt kolme kuukautta. Aivan syyttä, tein työni ja viihdyin työssäni jonka olin juuri oppinut, sekä sopeutunut talon tapaan tehdä työtä. Olin ymmällä, mitä tein väärin?
Lisäksi pomonani esiintynyt blondi halusi kokoajan halailla ja puhui meditoivansa jatkuvasti minunkin puolesta??
Hänen halinsa kuvotti minua, ei suomalaiseen naiseen kosketella ja halailla.
En kuitenkaan näyttänyt vastenmielisyyttäni. Yritin hymyillä ja heittää vitsinä itselleni, kun luulen olevani erilainen, en koskaan ole sietänyt toisten työkavereiden lähentelyä. Potkut kuullessani tyrmistyin jälleen, kun pomo halusi jäähyväisiksi halailla.

Harmikseni olin tätä pestiä varten irtisanoutunut vakituisesta työstäni ja nyt olen ollut yli puolenvuoden työttömänä.
Olen hylätty ja kykenemätön rakentamaan uutta työsuhdetta pelkäämättä potkuja.