Millainen on hyvä kesätyönantaja? - Kuukauden kilpailu - Oikotie Työpaikat
Kirjaudu

Kirjaudu

×

Millainen on hyvä kesätyönantaja?

Mitä ominaisuuksia sinä toivoisit kesätyönantajaltasi? Kerro, millainen on hyvä kesätyönantaja ja voita Beurerin kirkasvalolamppu!

Kilpailu on voimassa 31.1.2017 asti.

Additional

Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Ydin
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Säännöt
Rekisteriseloste

J

0

Kesä

Joustava ja rento.

Cee

0

(Ei aihetta)

Hyvä kesätyönantaja on kannustava ja opettavainen. Hän on reilu niin kesätyöläisiä kuin vakkarityöntekijöitäkin kohtaan ja osaa ottaa kaikki tasapuolisesti huomioon. Hän hoitaa hyvän perehdetyksen uusille työntekijöillensä, ja on helposti lähestyttävissä, mikäli työtehtävistä tulee kysyttävää. Monelle nuorelle kesätyö on kuitenkin se ensimmäinen oikea työ ja sen vuoksi esimiestenkin pitää olla työtehtäviensä tasalla.

marju

0

(Ei aihetta)

Hyvä kesätyonantaja osaa opastaa/osaa perehdyttää työtehtäviin rauhallisesti ja jäsennellysti. Häneltä uskaltaa kysyä asioita ilman että tarvitsee pelätä narua, tiuskimista tms. Hyvä kesätyönantaja maksaa kunnon palkan/työehtosopimuksien mukaan ja pitää kiinni työturvallisuudesta. Hänen kesätyntekijät ovat "samalla viivalla" kaikkien työntekijöiden kanssa. Hyvä kestyönantaja motivoi kesätyöntekijää omalla asenteella.

Reilu

2

Hyvä kesätyönantaja

Hyvä kesätyönantaja antaa perusteelisen perehdytyksen työhön, kertoo miten työpaikalla toimitaan ja käy läpi turvallisuusnäkökohdat. Häneltä voi käydä kysymässä typeriltäkin tuntuvia kysymyksiä ilman, että saa mulkoilua tai muuta väheksyvää käytöstä osakseen. Hän on jämerä, mutta ei tiukkis, puolueellinen tai ilkeä ketään työntekijää kohtaan. Hän ei myöskään siedä työpaikkakiusaamista millään tasolla, vaan puuttuu siihen ankaralla kädellä. Ja tietysti maksaa palkan ajallaan ja oikean määräisenä.

miirah

0

hyvä kesätyöntekijä

On ahkera ja tunnollinen sekä osaa itse sanomattakin välillä tehdä asioita ;D

Mikki

0

Kesätyön parhautta

Sellainen työnantaja on paras, joka antaa reilusti töitä ja tarjoaa nuorelle mahdollisuuden. Palkan pitää olla reilu, ei likaa, mutta palkka työstä. Enempi porkkanaa ja tekemisen meininkiä. Neuvoo ja opastaa töiden tekemiseen, kuria ja järjestystä, palveluasennetta ja neuvoja eteenpäin, palautetta tulevaisuutta varten.

Hanski

2

(Ei aihetta)

Toivon ettei kesätyönantajani kyttää liian tarkasti vieressä mitä hommaan.

Markus Pylkkänen

1

Kesätyönantaja

Hyvä kesätyönantaja huomioi työntekijät ja tuo heille kesähelteillä kylmää juotavaa ja järjestää työtilat sellaisiksi, joissa ei ole liian kuuma. Rento, letkeä ja kuunteleva!

Illu

1

Kesätyönantaja

Hyvä kesätyönantaja huomioi että työ on tarpeeksi haastavaa ollakseen mielenkiintoista sekä on valmis ottamaan palautetta työntekijältä.

Tete

0

Hyvä kesätyönantaja

Hyvä kesätyön antaja on sellainen joka ei koita käyttää kesätyöläistä hyväksi vaan pitää kiinni työnantajan velvollisuuksista ja vastuista.

sipe65

1

Hyvä kesätyönantaja

Toivoisin hyvältä kesätyönantajalta hyvää ja asiallista käyttäytymistä sellasta työntekijää kohden jolla on joku sairaus.

riirii

0

(Ei aihetta)

Hyvä kesätyönantaja antaa vastuuta ja haasteita, jolloin työ on motivoivaa. Ei kukaan halua keitellä pelkkää kahvia.

Giga

2

Kesätyönantajan paras ominaisuus

Kesätyönantajan kuuluu olla ymmärtäväinen, mutta jämpti. Ymmärtävä ja auttava.

Elina

1

(Ei aihetta)

Hyvä kesätyönantaja panostaa työntekijäänsä. Se huolehtii perehdytyksestä niin itse työtehtäviin kuin työelämän oikeuksiin ja velvollisuuksiin. Kesätyöntekijää kohdellaan hyvin, eikä hänelle vain tuupata kaikkia ikävimpiä tehtäviä, joita muut eivät halua tehdä.

Tanja Rivinoja

1

Tutustuttaa alaan

Hyvä työnanataja tutustuttaa alaan ja saa innostumaan paluusta alan pariin.