Jouluna töissä? Kerro kokemuksistasi!

Oletko kenties tänäkin jouluna töissä, kun muut lomailevat? Pääsetkö joulutunnelmaan myös työpaikalla? Kerro fiiliksistäsi ja voita Nespresso Expert Milk -kahvikone!

Additional

Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Ydin
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
Palkinto
1

Merja

Joulufiilistä töissä !

Meillä on jouluvalot ! 2 punaista perinteisä kynttelikköä ikkunalaudoilla, iso valaistu joulutähti ikkunassa ja jopa esimiehen tuoma koristeltu tekokuusi asiakaspalvelun tikoissa ja - rennompi tunnelma, kun kaikki jo odottavat joulun pyhiä ja vapaita !

1

mikki

jouluna on kivaa

jouluna on kiva olla töissä, saa lahjoja ja on rauhallista

1

ZariZara

Junassa jouluna

Olen junatarjoilija ja olen useinkin jouluna töissä.
Vaikka joulun alla junat ovat täynnä, yleensä matkustajat ovat hyväntuulisia ja joulumielellä.
Joskus junassa kiertää joulupukki ja tonttu jakamassa lapsille kivoja yllätyksiä.

1

TAKI

JOULUNA TÖISSÄ!

Vuosia sitten olin työssä erään ikäihmisen luona omaishoitajana Jouluna. Hoidin häntä aamusta iltaan, kun hänen aviopuolisonsa oli lepäämässä Kylpylässä. Joulu meni ruokaa laittaessa ja huolehtimalla hänen puhtaudestaan sekä siisteydestään.
Hän oli iloinen ja onnellinen sekä tyytyväinen, kun sai jutella hyvän ystävän sekä luotettavan omaishoitajan kanssa hengellisistä asioista ja Jumalasta. Olin erittäin iloinen, kun sain häntä auttaa monissa arjen askareissa.

3

Liisukka

Joulu töissä

Olemalla joulun töissä saan vähän lisää rahaa pakollisiin menoihin ja voi hetkeksi lopettaa centtien laskemisen.

2

Wartsu

Jouluna töissä

Pääsin joulutunnelmaan töissä. Olin laivoilla jouluna töissä ja kävimme syömässä ravintolassa ja pukeuduimme juhlavaatteisiin ja vietimme sen jälkeen aikaa yökerhossa.

1

sikari

maisemat vaihtuu

en pääse,en

1

Ippa

Jouluna töissä

Olen jo eläkkeellä mutta olen lupautunut sijaiseksi joulunkin aikana, jos tarvitaan. Hanakasti pidän puhelimen kuuloetäisyydellä. Joulut ovat olleet kivoja myös työpaikalla monta kymmentä vuotta ja kolmivuorotyö sattui usein jouluksi. Yhdessä toimme herkkuja ja pidimme hyvää joulumieltä yllä. Asiakkaat/ potilaat huomioitiin erityisesti jouluna! Oma perhe ymmärsi äidin vuorotyön ja niin nytkin. Hyvää Joulua kaikille!

1

Maikki

Joulu työssä

Olen tänäkin jouluna työssä, kuten monena muunakin aiempana. Työ ihmisten terveyden parissa vaatii olemaan, vaikka ns. normaalityön kuva on, lomailla perheen kanssa joulu. Joskus olen huomannut ajattelevanikin, kuinka asiat suunnitellaan viikkotyötä tekevien ja viikonloput vapaalla ja ns. loma-ajat tekevien kannalta. Mutta olen työni itse valinnut ja pidän siitä ja myös tottunut siis siihen että jonkun on mentävä ja tehtävä. Jouluna työssä on myös joulun tunnelma, joka antaa oman lisänsä. Ei tarvitse olla marttyyri, tehdäkseen joulun töitä, voi itsekin antaa pienen "lähimmäisenrakkaus" lisän. Lisäksi, nykyisessä työpaikassani vuoroja ei määrätä, vaan saan itse vaikuttaa suunnitteluun, joten jos aattoaamuna olen työssä ja menen joulupäivän iltaan, tulee joulua itsellenikin, sopivasti. Hyvää joulun aikaa kaikille ja terveyttä.

1

Kaupankassa

Halu kotiin, mutta ei asiakkaat sitä ymmärrä

Ennen vanhaan, ollessani kaupassa töissä, jouluna (ja muina pyhinä) kauppa meni aikasemmin kiinni ja kaikki sen tiesivät, tai ainakin kaikkien olisi pitänyt tietää. Osa asiakkaista, ei kuitenkaan välittänyt siitä, että myös työntekijät halusivat lähteä joulun viettoon. Viimeiset asiakkaat tulivat kaupaan juuri vaikka ovet oli asetettu jo kiinni niin, että vain ulospäin menevät pääsivät niistä. Viime tipan asiakkaat odottivat ovella, että nämä viimeiset sisällä olevat asiakkaat tulevat ulos ja livahtivat tekemään ostoksia. Pahimmillaan nämä tekivät sitten ostoksiaan vielä puolikin tuntia... Joskus asiakkaita oli niin paljon, että jonkun piti mennä ovelle seisomaan ja kertomaan asiakkaille, että kauppa on valitettavasti kiinni ja enää ei saa sisään tulla. Osa yritti vedota, että "en tarvitse kuin yhden pienen asian olen todella nopea." Nämä vain eivät ymmärtäneet, että jos näitä "yhden pienen asian" hakijoita on 10 jonossa jokaisen hakijan jälkeen, ei työntekijät pääse ikinä kotiin.

1

lm

jouluna töissä

en vietä joulua. on kiva olla töissä, kun on vähän erilainen tunnelma. lisäksi joulunpyhistä saa ihan kivat lisät palkkaan.

2

Enkku

Joulu

Siivousta,levytystä,tapetointia,maalausta ja laminointia ja
siinä ohessa kinkkusiivuja oluella.

1

EEv

(Ei aihetta)

En ole tänä jouluna töissä, sillä teen nykyään normaalia päivätyötä. Parikymppisenä kuitenkin usein tein kahvilavuorot jouluaattona, jotta perheelliset pääsivät joulunviettoon. Jouluaatolta ei juurikaan kahvila-alan TESillä lisää liksaa herunut, mutta tunnelma oli kieltämättä omansa. Tunnelmalliseen kahvilaamme tuli jouluaattona eläkeläispariskuntia keskenään joulunviettoon, osa kävi joulukahvilla esimerkiksi hautavisiitin yhteydessä. Aattopäivät olivat lyhyitä ja hiljaisia työpäiviä.

3

Fortune

Joulua ei töissä

En ole jouluna töissä, kuten en koskaan aiemminkaan perheellisenä ole ollut. Pyysin joulunpyhiä ajoissa vapaaksi, koska olimme varanneet reissun jo aiemmin kuin pääsin nykyiseen työhöni. Toisaalta voisin olla joulunpyhinä töissä, jos viettäisimme joulua kotikaupungissa. Toki haluan olla paikalla kun syödään perheen kanssa yhdessä ja avataan lahjoja. Olen ollut jouluna töissä, kun olin 18-vuotiaana ulkomailla. Silloin joulu ei tuntunut joululta, vaikka Englannissa on ehkä vieläkin enemmän perinteitä kuin Suomessa. Pikkujoulut oli kyllä hauskat crackereineen ja ilmapallojen tiputuksineen. Joulu on tärkein juhla itselle, joten mielellään silloin kyllä on vapaalla ja perheen kanssa.

2

sissi

Töissä jouluna

Nuorena aikuisena olin useammankin kerran töissä jouluna, vaikka se ei ensin innostanut niin jännästi löytyi se joulun tunnelma töissä ja nyt muistelen niitä jouluja suorastaan kaipauksella :)

Sivut