Hyvän työnantajan ominaisuudet?

Kerro, millaisia ominaisuuksia hyvällä työnantajalla on ja voita Samsonite Prodigy Spinner Expandable ‐matkalaukku!

Kilpailu on voimassa 31.10.2017 asti.

Additional

Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Ydin
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
0

Pohjoisen suomen työtön

Hyvä työantaja

Hyvä työn antaja on sellainen joka ottaa huomioon sellaisen työntekijän jolla on ammattitutkintoja mutta ei ole onnistunut saamaan koulutuksen vastaavaa työtä ja jos ei ole aikaisempaan kokemusta haettavaan työ kohteeseen niin siitä huolimatta otettais tälläinen työn hakija töihin sillä työhän antaa sitä työkokemusta ei se että työtön pysyttelee vaan toimettomana työn antaja kohtelee saman vertaisena uutta työn tekijää muiden työntekijöiden kanssa

0

Mana

Hyvä työnantaja

Hyvä työnantaja on rehti ja reilu joka todellakin välittää työntekijöistä.

0

Zarppa

Työnantajan ominaisuudet

Hyvä työnantaja maksaa palkan oikeudenmukaisesti ja kohtelee työntekijöitä tasapuolisesti. Terveydenhuoltoetuihin kannattaa panostaa, koska terve ja hyvinvoivat työntekijät on avain kaikkeen. Työntekijöiltä pitää vaatia myös reilua ja kunnoittavaa kohtelua toisiaan kohtaa, ei tule turhia tappeluita ja kuppikuntia. Bonuksista on syytä päästä eroon, ne on kaiken pahan alku ja juuri. Jos vuosi on mennyt hyvin, annetaan kaikille samansuurinen joululahja. Jos meni huonosti, kukaan ei saa mitään. Koskee myös johtoa. On älytöntä erotella työntekijöitä eri kategorioihin, koska kaikkien panosta tarvitaan menestykseen.

0

KK

Välittävä ei välttävä

Korulauseet on kuultu "henkilöstö on vahvin voimavaramme" jne.
Ne lähinnä huvittavat kun näkee että toiminta tapa on toiseen suuntaan.
Kun lupaa jotain se pidetään oli sitten kyse kynästä tai työnkuvasta. Luottamus ei ole vaa nkaunis sana se pitää ansaita, usein insinööri tms. tahtoo oman sormenjäljen prosessiin makso mitä maksoi, kun homma ei mennyt maaliin kuten koulunpenkillä professori väitti kyselleen vasta tekijöiltä miten tämän tekisitte. Miettikääpä kiinnostaako siinä vaiheessa enää antaa imputtia. Tahi organisaatiouudistus, ensikerralla tekisimme erilailla joka vaan jälleen sattui olemaan kuten henkilöstö oli esittänyt mutta eihän sitä voi kuunnella.
Työntekijää pyydetään muuttumaan mutta johtajat eivät muutu, enää ei patruuna meno toimi jos haluaa olla hyvä työnantaja, kyllä sitä mieluummin kotona istuu kun on päähän potkittavana työelämässä toteaa moni. Vaikka kokomuuksen yrittäjä aktiivit ihmetteleekin miksi ei työmaistu, muuttukaan ja arvostakaa niin maistuu.

1

Saikku

Hyvä työnantaja

Arvostaa työntekijää, maksaa tasapuolisen ja oikean suuruisen palkan , joustaa tarvittaessa ja on luotettava.

2

Vilja

Tunneälykäs

Hyvä työnantaja osaa organisoida työtehtävät hyvin alaisilleen, luottaa heidän ammattitaitoon ja on ennenkaikkea tunneälykäs. Vanhanaikainen "hajota ja hallitse" esimiestyö ei toimi enää millään mittareilla.

3

JM

Hyvä työnantaja..

On empaattinen, hän osaa kuunnella ja välittää aidosti.
Hän osaa oman asiansa ja tietää mitä työntekijöiltään haluaa.
Hän antaa selkeät tavoitteet ja luottaa tekijöihinsä sekä arvostaa heitä.
Hän innostaa omalla esimerkillään.
Hän on oikeudenmukainen.
Hän mahdollistaa työntekijän jatkuvan ammatillisen kehityksen.
Hän tarjoaa sopivia haasteita.
Hän on joustava.
Hän ymmärtää työntekijöidensä erilaisuuden ja saa heistä irti heidän parhaansa.

Jos suurin osa näistä toteutuu, hän voi olla ylpeä itsestään ja todennäköisesti tiiminsä tuloksesta!

3

TuTu

Hyvä työnantaja

Hyvä työnantaja luottaa työntekijäänsä, arvostaa työntekijän päätäntäkykyjä ja mahdollistaa joustamisen, niin puolin kuin toisinkin. Hyvän työnantajan tulee pystyä myös johtamaan selkeästi ja loogisesti; ei hapuilla sinne sun tänne ja vastoinkäymisten osuessa kohdalle piiloutua yritysjargonin taakse tai pahempaa, olla ottamatta vastuuta päätöksistä jotka ovatkin olleet huonoja. Tai kunniaa tyhjästä.
Yksinkertaisesti työnantaja arvostaa työntekijäänsä ja näyttää sen.

Totta kai palkkauskin kuuluu tähän, hyvä työnantaja pitää itsestäänselvyytenä sitä, että työntekijöille maksetaan palkkaa kuten pitää ja ajallaan. Työtä tekemään ei oteta työttömiä ilmaiseksi ja ketjuteta sillä tavalla ilmaistyövoiman käyttöä. Se on yksinomaan noloa yrityksen imagolle sekä aiheuttaa turhaan skismaa työntekijöiden keskuudessa.

3

MaPi

Hyvä työnantaja

Hyvä työnantaja on hyvä kuuntelija, joustava ja empatiakykyinen

2

Lilli

Hyvä työnantaja

Hyvä työnantaja on tietysti vakavarainen ja luotettava. Tärkeitä asioita ovat myös ihmisten kunnioitus ja erilaisten elämäntilanteiden huomiointi sekä kannustava ote.

3

Annaleena

Hyvä työnantaja

Pitää työntekijän puolta ja maksaa oikeudenmukaista palkkaa, haluaa että työntekijäkin hyötyy yrityksen menestymisestä.

3

Sanna79

Työnantaja

Ihanteellinen työnantaja. Ajantasalla, kannustava ja nykyaikainen. Tasavertainen mahdollisimman paljon joskin ei aina voi olla.

3

ViWaJo

Hyvä työnantaja

Hyvä työnantaja on joustava ja sopivan vaativa. Hän arvostaa työntekijöitään ja osoittaa sen toiminnallaan.

4

Anonyymi

(Ei aihetta)

Hyvä työhönperehdytys, niin ettei ensimmäiset päivät kulu tehtävänkuvan hahmottamiseen

4

Mikkoj

työnantaja

Hyvä työanantaja perehdyttää hyvin uuden työntekijän,esittelee työkaverit,näyttää mistä löytyy työssä tarvittavat kamat,kertoo yrityksen arvoista,asiakkaat,kulkeminen talossa,liikeneyhteydet,miten henkilöstöä motivoidaan/palkitaan,terveydenhoito,liikunnan huomioiminen,visiot,talon tapa toimia jne.

Sivut