Tee osaajaprofiili ja tule löydetyksi!

Kun teet Oikotien osaajaprofiilin, voit saada tarjouksia sinulle sopivista keikkatöistä.

Osaajaprofiili tarjoaa monipuoliset työkalut itsesi ja osaamisesi esittelyyn.

Tutustu osaajaprofiiliin

Palkkaa työllesi tekijä

Pihatyöt, lastenhoito, siivous, rakennustyöt, koiran ulkoilutus jne.. Täältä löydät tekijän nopeasti ja vaivattomasti. Rekisteröidy, laita oma ilmoitus tai
valitse valmiiden osaajaprofiilien joukosta sopivin tekijä tarvitsemaasi työhön.

Palvelun avulla saat mielenrauhan ja turvan työn onnistumiselle, sillä palvelun kautta hoidat työnantajan velvoitteet - vakuutuksen, verot sosiaaliturvan, työsopimuksen ja palkanmaksun – oikein ja helposti.

Toimi näin

  1. Rekisteröidy SuoraTyö.fi käyttäjäksi *
  2. Jätä oma työpaikkailmoituksesi tai etsi sopiva tekijä osaajaprofiileita selaamalla
  3. Maksa palkka kätevästi palvelun kautta**

SiirrY rekisteröitymään

*Oikotie Keikkatyöt on Oikotien ja SuoraTyön yhteistyössä tarjoama palvelu
** Palvelun käyttö edellyttää työn teettäjältä rekisteröitymisen SuoraTyöhön ja palkanmaksun hoitamisen SuoraTyön palvelun kautta. SuoraTyö perii maksetusta palkasta keskimäärin 1% osuuden. Lue lisää

Kaipaatko lisää tietoa? Lue lisää Tietoa palvelusta –sivultamme

Tiedätkö miten sinäkin voit ryhtyä työnantajaksi?

Testaa

Tietoa palvelusta

Oikotie Keikkatyöt on Oikotie Työpaikkojen ja SuoraTyö.fi:n yhteistyössä tarjoama palvelu, joka saattaa yhteen keikkatöiden tekijät ja tarjoajat sekä mahdollistaa kaikkien työnantajavelvollisuuksien hoitamisen SuoraTyö.fi- palvelussa. Palvelu sopii niin kotitalouksille, jotka kaipaavat apua siivouksessa tai lastenhoidossa, kuin yrityksille, jotka haluavat löytää keikkaluontoisille töilleen tekijöitä sekä hoitaa työnantajavelvoitteet helposti ja nopeasti.

Palvelun käyttö on työntekijöille täysin maksutonta. Työntekijät voivat tehdä Oikotiellä itselleen osaajaprofiilin, jolla voi hakea palvelussa ilmoitettuja työpaikkoja tai halutessaan profiilin voi julkaista työnantajille, jolloin nämä voivat lähettää työntekijälle suoraan tarjouksia keikkatöistä.

Työn teettäjille palvelun käytön edellytyksenä on rekisteröityminen ja palkanmaksun hoitaminen SuoraTyö.fi-palvelun kautta. Työn teettäjät voivat ilmoittaa palvelussa avoimista työpaikoista, hakea keikkatöistä kiinnostuneita osaajaprofiileita SuoraTyö.fi:ssä sijaitsevassa osaajahaussa sekä hoitaa työnantajavelvollisuuksia, kuten vakuutukset, työsopimukset, palkanmaksun ja verot.

Oikotien asiakaspalvelu

010 808 850 
oikotie.tyopaikat@sanoma.fi
avoinna arkisin 9.00–16.00, hinta 8,80 snt/min

SuoraTyön asiakaspalvelu

040 192 4200
info@suoratyo.fi
avoinna arkisin 9.00–16.30

Lue lisää

Oikotien käyttöehdot
Suoratyön käyttöehdot