Tietoa palvelusta

Oikotie Keikkatyöt on Oikotie Työpaikkojen ja SuoraTyö.fi:n yhteistyössä tarjoama palvelu, joka saattaa yhteen keikkatöiden tekijät ja tarjoajat, sekä mahdollistaa kaikkien työnantajavelvollisuuksien hoitamisen helposti ja turvallisesti SuoraTyö.fi-palvelun avulla.  

Palvelu sopii niin kotitalouksille, jotka kaipaavat apua esimerkiksi kotitöihin, remontointiin tai lastenhoitoon kuin yrityksille, jotka haluavat löytää keikkaluontoisille töilleen tekijöitä, sekä hoitaa kaikki lakisääteiset työnantajavelvoitteet helposti.

Löydä itsellesi työntekijä ja maksa palkka helposti

Työn teettäjille palvelun käytön edellytyksenä on rekisteröityminen ja palkanmaksun hoitaminen SuoraTyö.fi-palvelun kautta. Palvelussa ei ole liittymis- tai kuukausimaksuja, vaan veloitamme ainoastaan pienen palvelumaksun palkanmaksun yhteydessä. SuoraTyö.fi-palvelun kautta työn teettäjät voivat:

  • ilmoittaa palvelussa avoimista työpaikoista
  • hakea keikkatöistä kiinnostuneita osaajaprofiileja
  • hoitaa palkanmaksun, jolloin palvelu huolehtii kaikki työnantajavelvoitteet puolestasi  (kuten verot, vakuutukset, sosiaaliturvamaksut sekä ilmoitukset viranomaisille)

TUTUSTU SUORATYÖ.FI-PALVELUUN

Löydä itsellesi töitä

Työntekijöille palvelun käyttö on täysin maksutonta. Työntekijät voivat tehdä Oikotiellä itselleen osaajaprofiilin, jolla voi:

  • hakea palvelussa ilmoitettuja työpaikkoja
  • julkaista osaajaprofiilin, jolloin työnantajat voivat tarjota keikkatöitä suoraan työntekijälle

TUTUSTU OSAAJAPROFIILIIN

Oikotien asiakaspalvelu

010 808 850 
oikotie.tyopaikat@sanoma.fi
avoinna arkisin 9.00–16.00, hinta 8,80 snt/min

SuoraTyön asiakaspalvelu

040 192 4200
info@suoratyo.fi
avoinna arkisin 9.00–16.30

Lue lisää

Oikotien käyttöehdot
Suoratyön käyttöehdot