Kaarinalainen Sini Kasula aloitti perheensä kanssa vajaa vuosi sitten talonrakennusprojektin. SuoraTyö.fi -palvelu mahdollisti rakennusalan ammattilaisen palkkaamisen koko projektin ajaksi.

Kuulonsuojauksen asiantuntijana myynti- ja koulutustehtävissä toimiva Sini Kasula reissaa viikoittain ympäri Suomen. Pitkät päivät ja liikkuva työ ovat Sinille arkea, joten aika ajoin hän ei käy kotona kuin kääntymässä. Talonrakennukseen oli hyvä löytää luotettava alan ammattilainen.

Sini kuuli SuoraTyö.fi -palvelusta tuttavaltaan ja otti sen käyttöön heti, kun sopiva työntekijä omakotitalon rakennustyömaalle löytyi.

Tutustuin SuoraTyö.fi -palveluun, kun aloimme rakentaa taloa mieheni Petrin kanssa. Sain vinkin palvelusta tutultani, joka kehui sen helpoutta ja luotettavuutta, Sini Kasula kertoo.

SuoraTyö.fi -palvelu hoitaa ”työnantajana” toimivan henkilön puolesta kaikki palkanmaksuun liittyvät lakisääteiset velvoitteet kuten verot, vakuutukset ja sosiaaliturvan.

Rekisteröidyin verkossa palvelun käyttäjäksi ”työnantajana” ja rakennusalan ammattilainen eli henkilö joka tuli rakennustyömaallemme töihin, rekisteröityi palveluun työntekijäksi. Sähköisen työsopimuksen laatiminen sujui verkossa helposti eikä se vaatinut meiltä kummaltakaan erityisosaamista. SuoraTyö.fi -palvelua käyttääkseen ei siis tarvitse olla kirjanpidon tai palkanmaksun ammattilainen, Sini Kasula kiittelee. 

SuoraTyö sopii jokaiselle

SuoraTyö.fi -palvelun käytössä on lukuisia mahdollisuuksia. Palvelu sopii kaikkiin arkisiin töihin, kuten esimerkiksi siivoojan, soitonopettajan, puutarhurin, maalarin, kiinteistönhoitajan, lastenhoitajan tai vaikkapa vanhuksen ulkoiluttajan palkan maksamiseen. Palveluun voi myös tarjota omaa osaamistaan eli hakea työtä SuoraTyön kautta.

Neuvontapalvelu vastaa kaikkiin kysymyksiin nopeasti ja selkeästi. Palkanmaksussa eritellään mahdolliset kilometrikorvaukset, työkalukustannukset jne. Olen todella tyytyväinen SuoraTyö.fi -palveluun kokonaisuutena, Sini Kasula summaa.

Sinin perheen omakotitalo valmistuu huimaa vauhtia. Nyt käynnissä ovat sisätyöt ja muutto on ajankohtainen toukokuussa.

Kun talo on valmis, voi olla, että palkkaan tytöilleni soitonopettajan SuoraTyö.fi:n kautta, Sini Kasula hymyilee.

Mikä SuoraTyö?

SuoraTyö.fi-palvelu hoitaa kaikki palkanmaksuun liittyvät lakisääteiset velvoitteet kuten verot, vakuutukset ja sosiaaliturvan. Erillisiä lomakkeita ei tarvita, vaan SuoraTyö.fi -palvelu hoitaa ne automaattisesti puolestasi. 

SuoraTyö.fi-palvelussa hoituvat myös kaikki palkkoihin liittyvät maksut kätevästi yhdellä verkkomaksulla. SuoraTyö.fi -palvelu huolehtii maksujen välittämisestä. Oikotie Keikkatyöt on toteutettu yhteistyössä SuoraTyön kanssa.

www.suoratyo.fi