Kangasalalainen Erkki Kondelin on käyttänyt SuoraTyö.fi- ja Oikotie Keikkatyöt -palvelujen yhdistelmää lastenhoitajan palkkaamiseen. Kokemukset palvelukombosta ovat olleet erittäin hyviä.  

Perheessämme on 6-vuotiaat kaksoset ja 8-vuotias ekaluokkalainen. Haluamme lapsille mahdollisimmat pitkät kesälomat, joten he ovat olleet jo useamman vuoden koko kesän poissa päiväkodista. Kangasalan kunta ei peri päivähoitomaksuja, kun lapsi on kaksi kuukautta poissa päiväkodista. Olemmekin palkanneet lapsillemme kesäksi hoitajan kotiin, Erkki Kondelin kertoo.

Työllistävä vaikutus ilahduttaa

Erkki Kondelinille on tärkeää lastenhoitajan palkkaamisessa lasten kotona olemisen lisäksi sen työllistävä vaikutus. Aiemmin hän laskeskeli itse palkat ja hoiti asiaan liittyvän byrokratian. SuoraTyö.fi -palvelun myötä lastenhoitajan palkkaamisesta on tullut paljon helpompaa.

Olen käyttänyt Keikkatyöt-palvelua kokonaisuutena: SuoraTyö.fi -palvelun kautta hoidan lastenhoitajan palkkaamiseen liittyvät ”paperityöt” ja Keikkatyöt-palvelusta olen etsinyt lastenhoitajaa tulevalle kesälle. Kun jätin hakemuksen Keikkatyöt-palveluun, kului ainoastaan tunti, kun sain jo ensimmäisen yhteydenoton potentiaaliselta keikkatyönhakijalta, Erkki Kondelin kiittelee.

Työn teettäjänä toimimisen helppous

Työn teettäjänä toimiminen on nyt todella helppoa yksityishenkilölle ja kotitaloudelle. SuoraTyön rekisteröityneenä työn teettäjänä kaikki työnantajan lakisääteiset velvoitteet kuten työsopimuksen teko, verot, vakuutukset ja sosiaaliturva hoituvat palvelussa. Sopivat keikkatyöntekijät löytyvät Oikotie Keikkatyöt -palvelusta.

Keikkatyöt ja SuoraTyö -palvelukokonaisuudessa keikkatyöntekijän haku markkinapaikassa ja työnantajavelvollisuuksien hoitaminen sujuvat helposti ja pykälien mukaan. Osaajia voi etsiä ja hakea mihin tahansa kotona tapahtuvaan työhön, lastenhoitoon, ikkunanpesuun, siivoukseen jne. Kondelin kiittelee.

Oikotie Keikkatyöt on SuoraTyön ja Oikotie Työpaikkojen yhteistyönä tarjoama palvelu, jossa keikkaluontoisten töiden tekijät ja työn teettäjät  kohtaavat toisensa helposti.

SuoraTyö.fi -palvelu hoitaa kaikki palkanmaksuun liittyvät lakisääteiset velvoitteet, kuten verot, vakuutukset ja sosiaaliturvamaksut. Tämä helpottaa työn tarjoajan roolia palkkausprosessissa ja antaa työntekijälle varmuuden siitä, että asiat hoituvat kuten pitääkin, Erkki Kondelin sanoo.

Jätä työpaikkailmoitus tai etsi keikkatyöläistä

SuoraTyön rekisteröityneenä käyttäjänä työn teettäjä voi jättää työpaikkailmoituksen, joka näkyy Keikkatyöt-palvelussa Oikotie Työpaikkojen sivuilla. Keikkatyöntekijää voi hakea myös osaajahaun avulla.

Yllätyin positiivisesti miten helppoa työpaikkailmoituksen lisääminen oli ja kuinka nopeasti sain yhteydenottoja keikkatyönhakijoilta. Helppokäyttöistä ja toimivaa SuoraTyö- ja Keikkatyöt -palvelukokonaisuutta voi todella suositella kaikille, Erkki Kondelin sanoo.