Kesätyötä voi tehdä myös keikkatyönä. Keikkatyötä tehdäänkin usein juuri siksi, että halutaan itse määritellä, milloin työtä tehdään. Keikkatyöläisen arjessa vapaus on valttia – ja tämä korostuu etenkin kesäaikana.

Keikkatyö tarjoaa vuoden ympäri sopivassa suhteessa niin vapautta kuin mielenkiintoisia työtehtäviä. Moni valitsee keikkatyön, koska se on sopiva ja joustava lisäansio esimerkiksi kesällä ja opiskelun ohella. Silti keikkatyö on hyvä vaihtoehto kenelle tahansa; se on loistava keino itsensä työllistämiseen. Jos itselle sopivaa työtä ei ole löytynyt muuta kautta, keikkatyö on hyvä ja joustava vaihtoehto.

Vaikka keikkatyöläinen saa useimmiten itse määritellä työaikansa, häneltä vaaditaan joustavuutta. Joskus työkeikat nimittäin saattavat tulla lyhyelläkin varoitusajalla.

Keikkatyö sopii moniin elämäntilanteisiin

Keikkatyöläisten joukkoon mahtuu hyvin monenlaisissa elämäntilanteissa olevia, eri-ikäisiä ihmisiä.

Keikkatyössä kiehtovat vapaus, joustavuus ja työn monipuolisuus. Keikkatyöläinen pääsee tutustumaan erilaisiin ihmisiin, työpaikkoihin ja työtehtäviin. Keikkatyö on myös hyvä keino ansaita lisätienestejä, esimerkiksi opiskelun tai päivätyön ohella.

Keikkatyöläisen palkkaus on työllisyysteko

Keikkatyö on oivallinen tapa työllistää ja työllistyä. On hyvä muistaa, että keikkatyötä ostava kantaa kortensa kekoon Suomen työllisyyden eteen.

Keikkatyön tekeminen ja tarjoaminen on helppoa Oikotie Keikkatyöt -palvelussa. Siellä keikkatyöntekijä voi kertoa osaamisestaan, hakea työtä ja keikkatyötä tarjoava voi etsiä osaajia tai ilmoittaa keikkatyöpaikasta.

Oikotie Keikkatyöt -palvelun kautta palkatun keikkatyöläisen vakuutukset ovat kunnossa. Muistathan, että pimeätä työtä tekevän vahinkoja ei korvata.

 

Lisää uusi kommentti