Keikkatyö on hyvä tapa työllistyä ja toimia työn teettäjänä. Keikkatyötä ostava kantaa samalla kortensa kekoon Suomen työllisyyden eteen.

Oikotie Työpaikat -sivustolta löytyy oma Keikkatyöt-osio, jossa keikkatyöstä kiinnostunut voi kertoa osaamisestaan ja hakea työtä. Keikkatyötä tarjoava voi samassa palvelussa etsiä osaajia tai ilmoittaa keikkatyöpaikasta. Joko olet kokeillut?

Joonas Pihlajamaa on tyytyväinen Keikkatyöt-palvelun käyttäjä. Hän on tehnyt palveluun useamman ilmoituksen etsiessään osaajia erilaisiin työtehtäviin.

– Olen ilmoittanut Keikkatyöt-palvelussa yhden lyhytkestoisemman työn eli polkupyörän pesun ja kaksi pidempiaikaista työtä eli verkkopalvelun graafisen ilmeen suunnittelun ja tutkimuksen tekemisen uuteen verkkopalveluun liittyen, Joona Pihlajamaa kertoo.

Joonaksen mukaan graafisen suunnittelun tehtävään tuli hyvin vastauksia. Palvelussa on siis käytettävissä runsaasti osaavia tekijöitä, ja moni on kiinnostunut tekemään lyhytkestoisiakin työtehtäviä.

– Osa oli alan freelancereita, ja toiset tekivät päivätyökseen samantyyppistä työtä, ja pari oli selvästi kiinnostunut urakasta sen vuoksi, että se tarjoaa kiinnostavan mahdollisuuden hyödyntää omia taitoja normaalin työn ohella, Joonas Pihlajamaa tiivistää.

Myös tutkimuksen tekemiseen Joonas Pihlajamaa löysi Keikkatyöt-palvelusta juuri sopivan tekijän.

– Haimme esimerkiksi opiskelijaa jolla olisi hieman aiempaa kokemusta tutkimuksen tekemisestä tekemään kvalitatiivista ja kvantitatiivista tutkimusta mentorointiin liittyen. Sain parissa viikossa kymmenisen hakemusta juuri toivotusta kohderyhmästä (opintojen loppuvaiheessa olevia opiskelijoita) sekä pari selvästi kokeneempaa jo työelämässä olevaa tai yrittäjää. Haastattelin näistä kaksi ja meillä on nyt tutkimuksen suunnittelu käynnissä valitun tekijän kanssa, Pihlajamaa iloitsee.

Helppo ja nopea tapa työllistää ja työllistyä

Keikkatyöt-palvelua on helppo käyttää ja se on nopea tapa löytää keikkatöitä tai työllistää keikkaluontoisesti.

– Oikotie Keikkatyöt on toteutettu yhteistyössä SuoraTyön kanssa. Ilmoituksen jättäminen SuoraTyön puolella oli todella helppoa ja se tuli nopeasti näkyviin Oikotie Keikkatyöt –palvelussa. Vaikka tehtävät olivat jopa hieman ”normaaleista keikkatöistä” poikkeavia, sopivia ja kiinnostuneita hakemuksia tuli nopeasti. Ilmoitusten hallinnointi oli myös helppoa ja kun riittävä määrä kandidaatteja oli tullut, pystyin helposti sulkemaan ilmoituksen. Hyvin positiivinen kokemus ja voin suositella lämpimästi myös asiantuntijaosaamista vaativien keikkatöiden teettämiseen, Joonas Pihlajamaa kiittelee.

Näin Keikkatyöt toimii käytännössä:

Oikotie Keikkatyöt tekee yhteistyötä SuoraTyö.fi-palvelun kanssa. SuoraTyö.fi hoitaa kaikki palkanmaksuun liittyvät lakisääteiset velvoitteet kuten verot, vakuutukset ja sosiaaliturvan. Erillisiä lomakkeita ei tarvita, vaan ne hoituvat palvelussa automaattisesti puolestasi. Tutustu ja jätä oma ilmoituksesi tästä

 

 

 

Lisää uusi kommentti