SuoraTyö.fi -palvelu on mikro- ja pienyrityksille yksinkertaisin tapa hallinnoida työntekijän palkkaamista ja siihen liittyviä työnantajavelvoitteita.

Pienelle yritykselle työntekijän palkkaaminen on usein vaativa prosessi. Työllistämisen helpottaminen edistää työllisyysasteen paranemista. OP ja Ilmarinen ovat SuoraTyön palvelun vakuutuskumppaneita. Työnantajavakuutusten saanti suoraan SuoraTyön palvelusta yksinkertaistaa työsuhteen hallintaa.

Ainoa kokonaisvaltainen palvelu Suomessa

SuoraTyön alusta tarjoaa ainoana Suomessa pienille yrityksille kokonaisvaltaisen palvelun työntekijöiden rekrytointiin, työsopimusten tekoon, palkanmaksuun ja työantajavelvoitteiden hoitoon ilman erillisiä investointeja. Myös ilmoitukset, jotka työnantajien on toimitettava ensi vuoden alusta kansalliseen tulorekisteriin, SuoraTyön järjestelmä muodostaa ja lähettää automaattisesti. 

Mikroyrittäjälle työllistäminen on vaativa prosessi. Byrokratian takia tarjolla oleva työ jätetään usein teettämättä. Markkinoilla on laskutuspalveluja, joissa riskiksi muodostuvat työn suorittajan puutteelliset vakuutukset ja epäselv sosiaaliturva. SuoraTyö palvelussa pienissäkin työsuoritteissa työntekijällä on eläke- ja tapaturmavakuutus.

Mikro- ja pienyritysten kasvun vaikeutena on työvoiman hallittu kasvattaminen. Kokoaikaisen työntekijän palkkaaminen koetaan liian riskialttiina. Tähän asti ainoastaan suuremmilla yrityksillä on ollut mahdollisuus omiin henkilöstö- ja työaikajärjestelmiin. SuoraTyö.fi -palvelun kautta myös mikro- ja pienyritykset voivat hoitaa henkilöstöhallinnon palvelut itse.  

Kotitaloudet ovat voineet hoitaa työnantajavelvoitteensa SuoraTyö.fi -palvelussa jo muutaman vuoden ajan. Myös yhdistykset pystyvät käyttämään SuoraTyö.fi -alustaa henkilöstöhallintoonsa. 

Mikä SuoraTyö?

SuoraTyö on vuonna 2011 perustettu yhtiö, joka tarjoaa ainoana Suomessa kotitalouksille sekä yrityksille ja muille organisaatioille koko työsuhteen hallinnoinnin digitaalisesti. Yhdellä maksulla työnantaja hoitaa työnantajavelvoitteensa. Palvelu jakaa maksut ja ilmoitukset automaattisesti eri tahoille. 

SuoraTyön alustan kautta maksettiin vuonna 2017 palkat yli 3,5 miljoonasta työtunnista. Kuluvana vuonna arvioidaan viiden miljoonan työtunnin rajan rikkoutuvan. Yli 200 kuntaa Suomessa käyttää SuoraTyön palvelua vammaisten henkilökohtaisen avun järjestämiseen. Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen omistaa SuoraTyö Oy:stä vajaat 20 prosenttia ja finanssitalo Taaleri runsaat 10 prosenttia. 

 

www.suoratyo.fi 

Lähde: SuoraTyö

Kommentit

TARVITSETKO LAINAA?

TARVITSETKO LAINAA? OTA YHTEYTTÄ NYT KAIKKI LAATU ALLE 2%. (Stephenswillsloan@gmail.com) Whatsapp: +14139615178 Lainamme ovat hyvin vakuutettuja, jotta suurin turvallisuus on meidän prioriteettiemme. Päämääränä on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelun. Meidän laina-ohjelma on nopein. Annamme laina minkä tahansa valitsemassasi valuutassa (Yhdysvaltain dollari, punta, euro, dinaari jne.) Ja kesto on 1 - 30 vuotta lainan takaisinmaksamiseksi (turvattu ja vakuudettomaksi). Tarvitsetko minkäänlaista lainaa ja sinulla on alhainen luotto-pisteet, onko sinulla vaikeuksia saada lainoja paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? ratkaisu taloudelliseen ongelmaan on STEPHEN WILLIAMS LOAN FIRM. Ehdot ovat erittäin kohtuullisia ja harkittuja. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluita, joihin kuuluvat: joululainat, yritysluotot, velkojen konsolidointi lainat, henkilökohtaiset lainat, autolainat, hotelliluotot, opintolainat, kotimaisen jälleenrahoituksen lainat alhaisella korolla @ 2% per henkilö, yritykset ja yritysjärjestöt. Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen stephenswillsloan@gmail.com. Käytä ja ole vapaa orjuudesta. WhatsApp: +14139615178

Lisää uusi kommentti