Oona Tikkaoja perusti Piiloleikki Oy / Hide & Seek Ltd. -nimisen yrityksen helmikuussa 2017. Hän löysi apua viestinnän tehtäviin keikkatyöntekijästä.

– Tarvitsin henkilön viestinnän työtehtäviin. Budjetti oli melko tiukka. Olin jo aiemmin hankkinut osaajan myyntiin alihankintana. Suosin tietysti pienyrityksenä palveluntarjoajia, jotka pystyvät lähettämään laskun, sillä se on helppoa ja kertaluontoista, Oona Tikkaoja kertoo.

Työntekijään sitoutuminen on kuitenkin aloittavalle yritykselle hankalaa, koska toiminta / kassavirta ei vielä ole vakiintunutta. Oona keksi kuitenkin ratkaisun.

– Tiesin vapaana olevan kulttuurituottajan, johon luotin. Hän ei pystynyt laskuttamaan työttömänä työnhakijana, joten palkkasin hänet SuoraTyön kautta, Oona iloitsee.

Oona Tikkaoja suosittelee keikkatyöntekijää yrityksille, jotka eivät vielä pysty palkkaamaan kokoaikaista henkilökuntaa. Kun työt saadaan tehtyä hyvin, on myöhemmin mahdollisuus palkata pysyvästikin.

– Esimerkiksi me saimme tehtyä hankehakemuksen, jonka avulla pystyn nyt työllistämään henkilön viestinnän tehtäviin nyt pidemmäksi aikaa.

Oikotie Keikkatyöt tekee yhteistyötä SuoraTyö.fi:n kanssa. Keikkatyöläiset hakevat työtä Oikotie Keikkatyöt -osiossa ja työn tarjoaja voi laittaa sinne oman ilmoituksensa eli hakea keikkatyöläistä.

SuoraTyö.fi hoitaa kaikki lakisääteiset velvoitteet keikkatyöläistä palkatessa. Myös vakuutukset ovat SuoraTyön kautta työskennellessä kunnossa. Tutustu lisää!

 

www.piiloleikki.fi

www.vikuri.com

Lisää uusi kommentti