Kevät ja alkukesä on kiireistä aikaa puutarhanhoidon, ikkunanpesun ja erilaisten remonttihommien saralla. Ota keikkatyöläinen avuksi ja nauti keväästä!

Mitä jos palkkaisit keikkatyöläisen avuksesi puutarhatöihin, kodin siivoukseen ja ikkunanpesuun?

Oikotie Keikkatyöt -palvelusta löydät helposti osaajan erilaisiin kodin askareisiin, kuten siivoustöihin. Nurmikon leikkaus, rikkaruohojen kitkeminen, kukkien kastelu jne. onnistuvat helposti keikkatyöläisen avulla. Näin voit nauttia keväästä huolettomasti hymyillen.

Keikkatyöläisen palkkaaminen on todellinen työllisyysteko

Keikkatyö on loistava tapa työllistää ja työllistyä. Keikkatyötä ostava kantaa kortensa kekoon Suomen työllisyyden eteen.

Keikkatyön tekeminen ja tarjoaminen on tehty todella helpoksi Oikotie Keikkatyöt -palvelussa. Siellä keikkatyöntekijä voi kertoa osaamisestaan, hakea työtä ja keikkatyötä tarjoava voi etsiä osaajia tai ilmoittaa keikkatyöpaikasta. Kannattaa kokeilla!

Oikotie Keikkatyöt -palvelun kautta palkatun tekijän vakuutukset ovat kunnossa. Pimeä työ ei koskaan kannata! Pimeää työtä tekevän aiheuttamia mahdollisia vahinkoja ei korvata.

Näin löydät keikkatyöntekijän

Voit ottaa keikkatyöntekijän helposti ja riskittömästi avuksesi erilaisiin kodin askareisiin. Siivoukset, lastenhoito, kodin remontointi, puutarha- ja rakennustyöt - kaikkiin löytyy osaaja täältä!

 

Lisää uusi kommentti