Kevätaurinko tuo pölyn ja lian esiin, mutta aikaa kodin perusteelliseen puunaamiseen ei oikein ole. Ota avuksesi keikkatyöläinen!

Oletko kokeillut keikkatyöläisen palveluja? Mitä jos tänä vuonna palkkaisit keikkatyöläisen avuksesi kevätsiivoukseen ja ikkunanpesuun?

Oikotie Keikkatyöt -palvelusta löydät helposti osaajan erilaisiin siivoustöihin. Keväällä ajankohtaisia ovat kaikenlaiset kodin siivoustyöt, ikkunanpesut ja puutarhan ensimmäiset työt, kun valmistaudutaan kesään.

Keikkatyöläisen palkkaaminen on työllisyysteko

Keikkatyö on hyvä tapa työllistää ja työllistyä. Keikkatyötä ostava kantaa kortensa kekoon Suomen työllisyyden eteen.

Keikkatyön tekeminen ja tarjoaminen on tehty erityisen helpoksi Oikotie Keikkatyöt -palvelussa. Siellä keikkatyöntekijä voi kertoa osaamisestaan, hakea työtä ja keikkatyötä tarjoava voi etsiä osaajia tai ilmoittaa keikkatyöpaikasta. Kokeile!

Oikotie Keikkatyöt -palvelun kautta palkatun tekijän vakuutukset ovat kunnossa. Muistathan, että pimeätä työtä tekevän vahinkoja ei korvata.

Näin löydät keikkatyöntekijän

Voit ottaa keikkatyöntekijän helposti ja riskittömästi avuksesi erilaisiin kodin askareisiin. Siivoukset, lastenhoito, kodin remontointi ja rakennustyöt - kaikkiin löytyy osaaja täältä!

 

Linnut laulavat jo. Kesä on pian täällä!

Lisää uusi kommentti