Keikkatyötä tehdään usein ensisijaisesti siksi, että halutaan itse määritellä, milloin työtä tehdään. Keikkatyöläisen arjessa vapaus on valttia.

Keikkatyö tarjoaa vapautta ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Monelle tärkeä keikkatyön valinnan kriteeri on lisäansiot opiskelun ohella. Keikkatyö on hyvä vaihtoehto kenelle tahansa; se on keino itsensä työllistämiseen. Moni valitsee keikkatyön vapauden vuoksi, mutta myös siksi, että itselle sopivaa työtä ei ole löytynyt muuta kautta.

Vaikka keikkatyöläinen saa useimmiten itse määritellä työaikansa, häneltä vaaditaan myös joustavuutta. Joskus työkeikat saattavat tulla lyhyelläkin varoitusajalla.

Keikkatyö sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin

Tyypillistä keikkatyöntekijän profiilia on mahdoton määritellä. Joukkoon mahtuu hyvin monissa eri elämäntilanteissa olevia ja eri-ikäisiä ihmisiä.

Keikkatyössä kiehtovat vapaus, liikkuvuus ja työn monipuolisuus. Keikkatyöläinen pääsee tutustumaan erilaisiin ihmisiin, työpaikkoihin ja työtehtäviin lähes alasta riippumatta. Se on myös hyvä keino ansaita lisätienestejä, esimerkiksi opiskelun tai päivätyön ohella.

Keikkatyöläisen palkkaaminen on työllisyysteko

Keikkatyö on hyvä tapa työllistää ja työllistyä. Keikkatyötä ostava kantaa kortensa kekoon Suomen työllisyyden eteen.

Keikkatyön tekeminen ja tarjoaminen on nyt tehty erityisen helpoksi Oikotie Keikkatyöt -palvelussa. Siellä keikkatyöntekijä voi kertoa osaamisestaan, hakea työtä ja keikkatyötä tarjoava voi etsiä osaajia tai ilmoittaa keikkatyöpaikasta. Kokeile!

Oikotie Keikkatyöt -palvelun kautta palkatun tekijän vakuutukset ovat kunnossa. Muistathan, että pimeätä työtä tekevän vahinkoja ei korvata.

Etsi keikkatyöntekijä tai jätä oma keikkatyöhakemuksesi täällä!

Kommentit

Maketzu

Olen tehnyt keikka töitä 2015 lähtien ei voi muuta kun kehua viikonloput töissä noin 32 h ja viikot vapaana ?

Lisää uusi kommentti