Oikotie Keikkatöiden kautta työntekijän löytäminen on helppoa ja vaivatonta. Palvelu tarjoaa erilaisia hakutapoja, joista jokainen voi valita itselleen sopivimman.

Oikotie Keikkatyöt tekee yhteistyötä SuoraTyön kanssa. Palkanmaksu sivukuluineen onnistuu vaivattomasti SuoraTyön kautta. Oikotie Keikkatyöt -palvelun kautta palkattu työntekijä on myös koko työsuhteen ajan vakuutettu.

Julkaise ilmoitus ja löydä ammattilainen

Voit julkaista ilmoituksen avoimesta keikkatyöstä Oikotie Keikkatyöt-palvelussa helposti ja nopeasti. Ilmoitus tavoittaa palvelussa tuhansia keikkatöistä kiinnostuneita työnhakijoita. Kannattaa kokeilla!

– Keikkatyöt-palvelussa voit valita keikkatyöläisen hakutavan joustavasti. Voit ottaa hakemukset vastaan joko osaajaprofiileina, sähköpostilla, puhelimitse tai pian myös REC30-videohaun avulla, jolloin pystyt tutustumaan hakijan persoonaan nopeasti ja vaivattomasti, Oikotie Työpaikkojen tuotepäällikkö Noora Holmström kertoo.

Hae tekijöitä Osaajahaulla

Voit hakea työlle tekijää Osaajahaku-palvelusta silloin kun sinulle parhaiten sopii. Osaajahaun kautta on helppo hakea tietyltä alueelta olevia tai tietyn tyyppisistä keikkatöistä kiinnostuneiden hakijoiden osaajaprofiileita.

– Voit käyttää Osaajahakua juuri silloin, kun sinulle itsellesi sopii ja ottaa yhteyttä sopivimpiin hakijoihin. Uusia keikkatöistä kiinnostuneita osaajaprofiileita syntyy joka päivä, Noora Holmström sanoo.

Kesäkuussa 2017 Keikkatyöt-palvelussa tehdyn kyselyn mukaan 60 % vastaajista käyttäisi ilmoitusta ja 40 % Osaajahakua kotitalousapua palkatessaaan. Vastauksia kyselyyn tuli yli 160 kpl.  

 

 

 

Kommentit

evene

hei olen evene olen etsimmaasa keikkatyöttä

Lisää uusi kommentti